Mr_Terror Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Το θεμα ειναι αν βγει γιολο και αυτο το fix τι θα κανει η samsung.
starconvict Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Εγκαθιστώντας το νέο magician 4.6, αρνιόταν πεισματικά - το συγκεκριμένο πρόγραμμα - να "αυθεντικοποιήσει" τον Evo. Ψάχνοντας λοιπόν λίγο το θέμα , έκανα απεγκτάσταση το IRST. Μετά από αυτό, όχι μόνο έκανε genuine το δίσκο αλλά και ομαλοποιήθηκε η λειτουργία του. Μήπως το πρόβλημα είναι στο IRST? P.S. Το ξέρω ότι μπορεί να μην ευσταθεί για τους ειδήμονες - μην πέσετε πάνω μου να με φάτε - απλά εκφράζω την εμπειρία μου. Και για του λόγου το αληθές : πριν και μετά το IRST Επεξ/σία 26 Απριλίου 2015 από starconvict
hwxerolas Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Εγκαθιστώντας το νέο magician 4.6, αρνιόταν πεισματικά - το συγκεκριμένο πρόγραμμα - να "αυθεντικοποιήσει" τον Evo. Ψάχνοντας λοιπόν λίγο το θέμα , έκανα απεγκτάσταση το IRST. Μετά από αυτό, όχι μόνο έκανε genuine το δίσκο αλλά και ομαλοποιήθηκε η λειτουργία του. Μήπως το πρόβλημα είναι στο IRST? P.S. Το ξέρω ότι μπορεί να μην ευσταθεί για τους ειδήμονες - μην πέσετε πάνω μου να με φάτε - απλά εκφράζω την εμπειρία μου. Και για του λόγου το αληθές : πριν και μετά το IRST Το κακό είναι ότι ομαλοποιείται προς τα κάτω. Mας τρολάρει η samsung
johngamer Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Επιτελους με αφησε να κανω update... Σε SATA 2. Το πριν Και το μετα
starconvict Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Κύβος ερρίφθη ! Παύω να ασχολούμαι με ισοηλεκτρικές και καρδιογραφήματα, απεγκατέστησα ό,τι πρόγραμμα σχετικό (HD tach κτλ) και απλά στην επόμενη αγορά ssd λαμβάνονται ΌΛΑ τα παραπάνω υπόψιν συν το χρόνο που έχω - στην κυριολεξία - χάσει ψάχνοντας, ερευνώντας, τεστάροντας, διαβάζοντας, και παίρνω τις ανάλογες αποφάσεις. Καλή συνέχεια σε όλους και καλό κουράγιο !!! 2
Heatspreader Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 1) Δεν έχει σχέση το IRST. Αυτό που βλέπω είναι πως χωρίς αυτό πέφτουν οι επιδόσεις του δίσκου και μαζί με τις επιδόσεις μικραίνουν και οι βουτιές στο γράφημα. 2) Λέτε ότι το Performance Optimization γράφει. Γιατί τότε στο Magician (total bytes written) δεν αναφέρεται πως έχουν γραφτεί δεδομένα;
Heatspreader Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Τελικά το έβαλα σήμερα. Παίζει σταθερά στα 400MB/s.
stratigos24 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Αυτό όμως που δεν είναι σίγουρο (ακόμα και αν φτιάχνουν τα διαγράμματα και οι ταχύτητες στο hdtach) είναι ότι διαβάζει τα παλαιότερα αρχεία όπως θα έπρεπε να τα διαβάζει σαν να ήταν καινούριος ή να μην είχε πρόβλημα ή όπως τα διάβαζε μετά το restoration. Εμένα συνεχίζει να φορτώνει τα εικονικά μου όργανα αργά. Και ξαναβάζω ένα σημερινό μου τεστ με το hd tach:
Heatspreader Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Και εμένα η συμπεριφορά του είναι η ίδια...Σάπιο πράγμα μου φαίνεται... 1
kirileman Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Σας φτιάξανε τα γραφήματα, τί θέλετε τώρα; Και πραγματικά καλές επιδόσεις;
stratigos24 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Πλάκα πλάκα, οι τεχνικοί της Samsung παίζει να είπαν: ''Πώς θα κάνουμε άραγε αυτό το κωλοκύθι το Hd tach να δείξει οκ τον δίσκο μας?'' και έπραξαν ανάλογα..
vdeseris Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Το hd tune τα ιδια σας δειχνει? Απορω γιατι ασχολουμαστε ακομα με το hdtach που οταν βγηκε δεν υπηρχαν ssd... 2
RTW4ever Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Το hd tune τα ιδια σας δειχνει? Απορω γιατι ασχολουμαστε ακομα με το hdtach που οταν βγηκε δεν υπηρχαν ssd... Ακριβώς. Το HDTach δεν είναι αξιόπιστο πρόγραμμα μέτρησης, ενδεικτικά μόνο δείχνει την δυνατότητα ανάγνωσης του δίσκου. Απόδειξη ότι αν το τρέξετε δύο φορές, θα βγάλει διαφορετικά αποτελέσματα. Γι' αυτό τρέχουμε το προγραμματάκι SSD Read Speed Tester, που διαβάζει ΟΛΟ τον δίσκο και μας δίνει ακριβέστατα την ταχύτητα ανάγνωσης ΟΛΩΝ των αρχείων του δίσκου. Εγώ πάντως επιβεβαιώνω πλήρως τα αποτελέσματα του PC Perspective, ότι το νέο firmware από μόνο του επιφέρει βελτίωση των επιδόσεων, και το advanced performance optimization ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση. Πρόκειται για τον 120άρη EVO που έχω στο netbook μου, ένα Vaio με AMD E-350 και Sata3, αργό δηλαδή επεξεργαστή που δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί πλήρως την ταχύτητα Sata3. Πριν οποιαδήποτε επέμβαση στον δίσκο, σήμερα: Average Read 90MB/s!! Αμέσως μετά την εγκατάσταση του νέου firmware, στο πρώτο boot, χωρίς να του αφήσω καθόλου χρόνο για οποιοδήποτε optimization: Average Read 216 MB/s: Τέλος, μετά το Advanced Performance Optimization: Average Read 366 MB/s, δηλαδή επιστροφή σε πλήρη ταχύτητα για το συγκεκριμένο σύστημα: Μένει τώρα να δούμε αν τα αποτελέσματα αυτά θα παραμείνουν στην πορεία του χρόνου, και αν θα έχω τα ίδια αποτελέσματα και στον άλλο EVO, 250άρη, που έχω στο καλό σύστημά μου.
ckdodis Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 καλησπερα σε όλους προσπαθώ να 'φτιαξω' και τον δικο μου δισκο αλλα δεν τρέχει το προγραμματακι καμια ιδεα γιατι μπορει να συμβαίνει αυτο??
neof1z Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 2x 120 evo Σε Raid 0 με Z97 χωρίς το update μιας εβδομάδας εγκατάστασης 8.1 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα