Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλημερα σας, κατεβασα και εγω το magician απο το site της samsung. ο 1ος σκληρος παραμενει στα ιδια χαλια απλα ανεβηκε λιγο η ταχυτητα του, ενω ο 2ος βελτιωθηκε. i just dont get it.

ffs2.png

ffs3.png

Δημοσ.

To advanced performance optimization σου πηράζει γενικά κατι στα αρχεία η απλα ειναι κατι σαν defrag ?

Πέστο και έτσι, από ότι είδα έφτιαξε τις επιδόσεις του EVO, και σε περίπτωση που το ξανα παθεις στο μέλλον το τρέχεις άλλη μια φορα. Το καινούργιο firmware χωρίς να τρέξεις το advanced optimization δεν κάνει και τίποτα απότι κατάλαβα.

Δημοσ.

Μολις μου κατέβασε και εμένα το magician απο το site της crapsung. Τίποτα ακόμα στο ίδιο fw :mad:

Y.Γ. Μόλις διαπίστωσα οτι κάθε φορά που βγάζεις και βάζεις το magician πρέπει στην πρώτη καρτέλα να κάνεις authenticate το serial number ώστε να γίνει genuine. Μόλις το κάνεις κατευθειαν πετάει ειδοποίηση για ενημέρωση λογισμικού. Αντε να δούμε

Δημοσ.

Εμένα είναι χειρότερα μετά το firmware update :P ....Ήμουν περίπου στα 410-420mb/s και τώρα στα 330-350 με το optimization :(

• Like 1
Δημοσ.

Αν και δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα στο δισκο ορίστε τα δικά μου αποτελέσματα πριν και μετά το update χωρίς να τρέξω το optimization.

beforeupgrade.jpg

after.jpg

Και ενα long test

long.jpg

Δημοσ.

ενταξει!!! επιτελους! απο "πεθαμενος" που ηταν πριν... εκανα και το advanced performance optimization και αναστηθηκε!

ffs4.png

Εχεις το ACHI mode ενεργοποιημένο ?

Δημοσ.

εκανα και γω το firmware update.προσπαθω να κατεβασω το hd tach για να δοκιμασω το δισκο μ και μου λεει οτι τρεχει μονο σε xp kai 2000.τι φαση?τα αλλα προγραμματα με βγαζοθν κατι τρελες ταχυτητες 2000mb/s read 1300write 

Δημοσ.

Κάνεις δεξί κλίκ στο εικονίδιο του hdtach, πήγαίνεις ιδιότητες, συμβατότητα και επιλέγεις windows xp.

Όσον αφορά τις τρελές ταχύτητες, φταίει που έχεις ενεργοποιημένο το rapid mode.

Δημοσ.

Μόλις κατέβασα το Magician 4.6 από την Samsung αντί από άλλο site που είχα πριν.
Το εγκατέστησα με δεξί κλικ -> Run as administrator και εμφάνισε αμέσως την ειδοποίηση αναβάθμισης του firmware.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...