Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στην αναβαθμιση του firmware σας εβγαλε ειδοποιηση στην αναλογη καρτελα του magician 4.6 ή πατησατε μονοι σας το refresh ?

Καμία ειδοποίηση ούτε και με το refresh. Απεγκατάσταση πλήρως το παλιό και εγκατάσταση το - λέμε τώρα - καινούριο.

• Like 1
Δημοσ.

Daily limit σε σημαντικό fix μόνο η crapsung θα μπορούσε να βάλει πάντως :) Με πιο πρόγραμμα απεγκατέστησες το magician 4.6  ? 

Δημοσ.

Με το νέο Magician 4.6 και δεν μου έβγαλε ειδοποίηση για αναβάθμιση του firmware στην έκδοση EXT0DB6Q, οπότε μη βιάζεστε να το κατεβάσετε. Δεν υπάρχει λόγος όσο η samsung δεν δίνει μέσω αυτού το νέο firmware.

• Like 1
Δημοσ.

εγώ δε μπορώ να καταλάβω τι διαφορετικό έχει το download απο την samsung και το download από κάποιον που ανέβασε στο dropbox το ίδιο αρχείο ;) 

Δημοσ.

Με το νέο Magician 4.6 και δεν μου έβγαλε ειδοποίηση για αναβάθμιση του firmware στην έκδοση EXT0DB6Q, οπότε μη βιάζεστε να το κατεβάσετε. Δεν υπάρχει λόγος όσο η samsung δεν δίνει μέσω αυτού το νέο firmware.

http://www.samsung.com/global/business/semiconductor/minisite/SSD/global/html/support/downloads.html?CID=AFL-hq-mul-0813-11000279

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατι το firmware δεν ειναι μεσα στο προγραμμα αλλα μεσω του προγραμματος το κατεβαζει online απο την Samsung και λογικο ειναι γιατι το Magician ειναι για πολλες εκδοσεις δισκων 830 840 840 evo 840 pro κλπ κλπ. Δεν μπορει να εχει μεσα για ολους τους δισκους firmware

Επεξ/σία από LLLEFTERIS
  • Like 1
Δημοσ.

......  :) Με πιο πρόγραμμα απεγκατέστησες το magician 4.6  ? 

το magician 4.5 το απεγκατέστησα με το revo uninstaller pro

τώρα το 4.6 απλά το έκανα εγκατάσταση αλλά με έβαλες σε προβληματισμό με την ερώτησή σου  :-)

Δημοσ.

Μην βιάζεστε το ίδιο κάναν και κάποιοι για ένα νέο firmware του 850 PRO που βελτίωνε τις επιδόσεις και καλά σε Sata 2 και οταν το πέρασαν έχασαν τα δεδομένα τους είχε bug και βρίζαν την Samsung και μετά το απέσυρε.... 

http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=2421585

Ας το περάσουν μερικοί να δούμε πως δουλεύει και μετά από κάνα 2 βδομάδες το περνάμε.

Δημοσ.

Πέρασα και εγώ την καινούργια έκδοση του magician μαζί και το new firmware και ενα αποτέλεσμα (παντα σε sata 2)

post-40279-0-79504600-1429938880_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

Έβαλα και εγώ το καινούργιο magician + firmware. Έστρωσε ο δίσκος και πρέπει να έχουν βελτιωμένη έκδοση στο rapid γιατί ανέβηκαν οι "θεωρητικές" επιδόσεις. Απλά πρέπει να πας στο performance optimization -> advanced και να το τρέξεις για να στρώσει.

capture8nupl.png

Benchmark HDTune με 8mb block size

capturex5u6m.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...