Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οχι γιατι το Defrag-ανασυγκροτηση των Windows 8 στου δισκους SSD δεν κανει Defrag αλλα Trim

Ναι αλλά το performance optimization  του magician δεν κάνει defrag αλλά δίνει εντολή trim στο os απ' ότι καταλαβαίνω. Με το magician 4.5 πάντως σε windows 8.1 δουλεύει κανονικά το performance optimization.

Δημοσ.

Ά. Μάλιστα. Οπότε περιμένουμε να ξεκρέμασει το site για να δει το firmware να το κατεβάσει..

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Ναι αλλά το performance optimization  του magician δεν κάνει defrag αλλά δίνει εντολή trim στο os απ' ότι καταλαβαίνω. Με το magician 4.5 πάντως σε windows 8.1 δουλεύει κανονικά το performance optimization.

Ειπαμε και το Defrag των Windows 8 και 8.1 οταν βλεπει δισκο SSD κανει trim και οχι Defrag

Για αυτον τον λογο πλεον στα 8 και 8.1 δεν απενεργοποιουμε το Defrag οταν βαζουμςε SSD δισκο.

Δημοσ.

Κάθομαι σε μια γωνία με ποπκόρν και περιμένω με αγωνία να δω τι έκαναν οι παλιοκορεατες προτού το περάσω στον ήδη απαράδεκτο δίσκο μου...

Δημοσ.

Ειπαμε και το Defrag των Windows 8 και 8.1 οταν βλεπει δισκο SSD κανει trim και οχι Defrag

Για αυτον τον λογο πλεον στα 8 και 8.1 δεν απενεργοποιουμε το Defrag οταν βαζουμςε SSD δισκο.

Οι ssd δεν κάνουν μόνοι τους trim; (auto trim)

Δημοσ.

Δεν είπα κάτι άλλο.

Δημοσ.

Οι ssd δεν κάνουν μόνοι τους trim; (auto trim)

Και εγω αυτο ηξερα αλλα γιατι η Samsung (και αλλες εταιριες) εχουν προγραμματα οπως το Performance Optimization ???

Εγου να σκεφτεις το Defrag το απενεργοποιουσα για τον SSD αλλα δεν θυμαμαι που ακριβως στο Rapid Mode η στο OP το Magician εβλεπε οτι το εχω απενεργοποιησει και μου ζητουσε να το ενεργοποιησω.

Δημοσ.

Έτσι ακριβώς. Στην αρχή δεν μπορούσε να το κατεβάσει και τώρα μου λέει πως έχω το τελευταίο. Τραγικότητες. Α, ρε Samsung, Amateurs! Αντί να νοικιάσει Bandwidth μιας και πρόκειται για έκτακτη κατάσταση μας αφήνει στο έλεος μας.

Δημοσ.

Εμενα τωρα με το που πατησα  update μου εγραψε οτι δεν εχω τα απαραιτητα αρχεια για να γινει update το firmware..

Τον εκλεισα 2-3 φορες αλλα τπτ..οποτε ελπιζω πιο μετα να ξεκολλησει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...