coolerman Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Μαλλον ενα τσιροτο εβαλαν παρα προβλημα ελυσαν, αυτα ειναι τα δικα μου απο δισκο με λειτουργικο σχεδον 3 μηνων (28/2) δεν βλέπω τπτ
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δεν εχεις intel αν ειχες θα σου ειχε να κατεβασεις το προγραμμα στην σελιδα του κατασκευαστη. δεν βλέπω τπτ Δηλαδη;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 δλδ δεν φαίνεται η photo... 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 6) SATA3 0/1/2/3/4/5 (SATA 6Gb/s Connectors)The SATA connectors conform to SATA 6Gb/s standard and are compatible with SATA 3Gb/s and SATA1.5Gb/s standard. Each SATA connector supports a single SATA device. The AMD SB950 South Bridgesupports RAID 0, RAID 1, RAID 5, RAID 10, and JBOD. Refer to Chapter 5, "Configuring SATA HardDrive(s)," for instructions on configuring a RAID array.•• A RAID 0 or RAID 1 configuration requires at least two hard drives. If more than two hard drivesare to be used, the total number of hard drives must be an even number.•• A RAID 5 configuration requires at least three hard drives. (The total number of hard drives doesnot have to be an even number.)•• A RAID 10 configuration requires four hard drives. Στρατηγε AMD ειναι ο controler σου αν δεν κανω λαθος κατι πρεπει να κανεις κατι ειχα διαβασει εδω για τους AMD αλλα δεν θυμαμαι. την φωτό δεν την βλέπω,εσύ;; Εγω την βλεπω. Τωρα;;;;
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 http://s21.postimg.org/xtp5of486/image.jpg Μας δουλευει ο υπολογιστης μου θα βαλω rack για λιβανι μεσα! 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Lefteri, πάτα ctrl+F5 και checkαρε αν φαίνεται ακόμα...
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Εγω την βλεπω και οταν παταω πανω της με βγαζει στο link που ειναι η φωτογραφια.
stratigos24 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Οκ, θα το ψάξω για τον driver. Επέλεξα και μέσα από το magician το maximum performance από εκέι που λέει os otimization κλπ γιατί πριν ήταν disable και έλεγε ότι οι ρυθμίσεις που είχε ήταν ότι το pc βασίζεται σε hdd σκληρό. Μετά από αυτό ζήτησε επανεκκίνηση και μόλις ξανα μπήκε έτρεξα το hd tach αλλες 3-4 φορές και έχει ανέβει και το γράφημα και η ταχύτητα από 310 που ήταν συνήθως πριν στο 360. Πρίν ήταν έτσι (είχε γίνει τo performance optimization): Edit: Και ναι καμία διαφορά: Τα φορτώνει έτσι: Έπρεπε να τα φορτώνει ΕΤΣΙ!! Επεξ/σία 23 Απριλίου 2015 από stratigos24
Dantε Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Μολις το εκανα και εγω. Βγαινει ευθεια πλεον. Οχι οτι ειχα ιδιαιτερο θεμα δηλαδη αλλα οκ. Στο hd tach κανετε το short η το long test? Γιατι αλλα δειχνει στο ενα και αλλα στο αλλο.
Physics_Rulez Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Μου έστειλαν mail από samsung ότι βγήκε νέο magician και firmware, αλλά απ ότι φαίνεται έχει υπερφορτωθεί ο server τους.... http://www.samsung.com/global/business/semiconductor/minisite/SSD/global/html/support/downloads.html Ακόμα και αν βρειτε το πρόγραμμα από third party filehost, δεν κατεβαίνει το firmware.
stratigos24 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Eδώ το magician 4.6 αν δεν μπορεί κάποιος να το κατεβάσει: http://www.mediafire.com/download/1yjhlmkb97b3fj9/Samsung_Magician_Setup_v46.zip
greg2310 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 μια βοηθεια παιδια ...περασα το 4.6 απο το λινκ του στρατηγου(ευχαριστω) αλλα δε μου βγαζει option για advance optimazation..μηπωσ φταιει οτι εκανα εγκατασταση πανω απο το παλιο χωρις unistall?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα