Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραία και στο γράφημα τι πρέπει να δώ ; αυξομιώσεις;

Μου έβγαλε αυτό :

image.jpg

Εχει ξεκινησει και σε σενα τα καρδιγραφηματα.

Το print screen μπορει η με το προγραμμα ζωγραφικη η με το picture manager του office να το κανεις crop για να ανεβαζεις μονο αυτο που θελεις και οχι ολο το Desktop σου.

Εδω υπαρχουν και αλλοι τροποι για να κανεις print screen ενα κομματι του Desktop

http://www.wikihow.com/Take-a-Screenshot-in-Microsoft-Windows

Δημοσ.

Δεν εχει σημασια ποτε τον αγορασες αλλα ποτε εκανες τελευταια φορα format γιατι αν τον εχεις 2 χρονια και του κανεις format σημερα μια χαρα νουμερα θα σου δειξει.

Το προβλημα ειναι στην αναγνωση αρχειων που ειναι αρκετο καιρο (μηνες) μεσα στον σκληρο και φυσικα δεν μας περνει καθε 2 μηνες να βαραμε και ενα format για να ειναι παντα φρεσκα τα αρχεια του υπολογιστη.

Εκτος αν μας στελνουν απο την Σαμυ καμια γκομενα και μας κανει format και εμεις της τον φορμαρουμε. :devil:

Αν το διαβασει η γυναικα μου θα με σκισει! :P :D

• Like 4
Δημοσ.

Εχω ένα Samsung 840 απλό από ένα φίλο και θέλω να το βάλω στο pc να δω τις επιδόσεις μετά από χρόνο. Τι προγράμματα να τρέξω . αν υπάρξει πρόβλημα κάνουν αντικατάσταση έχει εγγυηση

Sent from my iPhone using Insomnia

Αν τον τρέξω έτσι καθαρό χωρίς λειτουργικό θα δίνει μέγιστες ταχύτητες;;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Όχι, δεν έχει.
Το θέμα είναι με πόση ταχύτητα μπορεί να διαβάζεται ο δίσκος. Οπότε το γεμάτος ή όχι δεν μας απασχολεί. Κανονικά και γεμάτος να είναι, πρέπει σε όλη την "επιφάνεια" η ταχύτητα ανάγνωσης να είναι σταθερή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...