Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εκεί που έβλεπα  - σχεδόν καθημερινά - τις επιδόσεις του δίσκου μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος να είναι πάντα ένα καρδιογράφημα και μάλιστα σε προθανάτια αρρυθμία, σήμερα αίφνης βλέπω σχετική σταθερότητα - αν και προς τις χαμηλές τιμές.
Υπάρχει μήπως κάποια εξήγηση ?

post-233087-0-68878400-1429290888_thumb.jpg

Δημοσ.

Και εκεί που έβλεπα  - σχεδόν καθημερινά - τις επιδόσεις του δίσκου μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος να είναι πάντα ένα καρδιογράφημα και μάλιστα σε προθανάτια αρρυθμία, σήμερα αίφνης βλέπω σχετική σταθερότητα - αν και προς τις χαμηλές τιμές.

Υπάρχει μήπως κάποια εξήγηση ?

sata 2?

Δημοσ.

sata 2?

sata 3 φίλε μου.

Αλλά απ'ότι βλέπω σήμερα μάλλον επανήλθε στα "φυσιολογικά" του !!!  :-D  :cry: Τραγελαφικές καταστάσεις.

post-233087-0-00723400-1429348159_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

sata 3 φίλε μου.

Αλλά απ'ότι βλέπω σήμερα μάλλον επανήλθε στα "φυσιολογικά" του !!!  :-D  :cry: Τραγελαφικές καταστάσεις.

χααχαχαχαχ

Δημοσ.

evo1tb_HDtach.jpg

Κάτι δε πάει καλά...

Απογοητευτικές οι ταχύτητες ανάγνωσης.

Έχω κάνει μόνο το 1.1 restoration που είχε βγεί πρίν από μήνες.

Έκτοτε δε ξανασχολήθηκα, τον χρησιμοποιώ μόνο σαν backup drive (2o drive στο λάπτοπ με primary/boot έναν 840 Pro 512GB).

Δημοσ.

σας τρωω ολους λαχανο.

αυτος ο δισκος ειναι 10 μηνων , πριν κανα μηνα αρχισε τα προβληματα. χοντραδες ομως.

πριν μια βδομαδα εκανα και φορματ το pc και τωρα μολις εκανε κανα 4λεπτο να φορτωσει ενα map competitive csgo (d2)

wtff.png

μολις ειδα οτι για καποιο λογο δεν γραφει εκει που πρεπει 840 evo 250gb lulwat?

εκανα αλλο ενα... στον ιδιο

ας κρυφτουν τα γυναικοπαιδα

wtff.png

Δημοσ.

και οι 2 ειναι EVO. ο ενας ειναι 4 μηνων και ο αλλος 10 μαξ. και το κουτι τους και οι δισκοι και οι αποδειξεις το λενε. για καποιο λογο ομως στο device manager κτλ λεει 840 SCSI Disk Device.

edit

αυτος ειναι ο 2ος

001.jpg

κ το τεστ του

wtff.png

Δημοσ.

..

Και μετά το refresh νομίζω υπάρχουν τρανταχτές διαφορές.

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω φίλε αλλά το refresh το είχα κάνει και εγώ κάποια στιγμή στο παρελθόν αλλά με τα αποτελέσματα να διαρκούν λιγότερο από . . . τρεις (3) ημέρες!!!!

Δημοσ.

παιδιά πως μπορώ να ελέγξω αν είμαι και εγώ στην παρτίδα ;

Προπσαθώ να κατεβάσω αυτό το πρόγραμμα αλλά ματαία.

Καμία βοήθεια ;

Δημοσ.

Δεν υπαρχει καλη και σκαρτη παρτιδα ολοι οι 840 και 840 evo ειναι για ανακυκλωση*. :-)

*Εκτος και αν κανει κατι η μαμα Samsung

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...