rfc Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Ελα μωρε, δε τρεχει καστανο, αν δε πετυχει το 2ρο και το 3το, θα παει σε 4το - 5το.......... ζωη ναχουμε να περιμενουμε και απο firmwares...... να φαν και οι κοτες. 1
Heatspreader Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Φαντάζομαι πως και αυτοί θα καταλάβουν ότι αν δεν φτιαχτεί τη δεύτερη φορά μάλλον δεν φτιάχνεται.Πότε θα βγει το Update;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 κανονικά αν και με το 2ο δεν υπάρχει μόνιμο fix δεν πρέπει να τους δωθεί άλλη ευκαιρία... το θέμα είναι τι ενημέρωση έχουν τα ελληνικά καταστήματα για να υπάρχει κι η επιλογή να πάρεις τα λεφτά σου πίσω... εκτός βέβαια αν σου στέλνει πίσω η Samsung 840/850 Pro ή 850 Evo, αν και κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει η επιλογή για μαύρισμα... υποτίθεται ότι ήταν να βγει μέσα στο Μάρτιο... 1
stratigos24 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Eίχαν πει για Μάρτιο. Μετά είπαν για Απρίλιο. Ένας είπε προχθές μίλησα με τη Samsung και ακόμα κάνουν τεστ δεν ξέρουν πότε ακριβώς θα είναι έτοιμο. Άλλος είχε πει πριν 4-5 μέρες για 14 Απριλίου. Άλλος ένας που μπόρεσε να αντικαταστήσει τον evo του λόγω του προβλήματος: http://www.overclock.net/t/1507897/samsung-840-evo-read-speed-drops-on-old-written-data-in-the-drive/2480#post_23789728
LLLEFTERIS Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Βγηκε το Samsung Magician 4.6 (δεν ξερω τι κανει και αν φτιαχνει κατι) http://forum.notebookreview.com/threads/samsung-magician-4-6.774495/ Αν εχετε ενεργοποιημενο το Rapid Mode θα πρεπει να το απενεργοποιησετε πρωτα και μετα να κανετε εγκατασταση το 4.6
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 για σιγουριά θα περιμένω να το αναβάσει το official site... πάντως από ότι είπαν το καινούριο Magician θα έχει το fix... 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Εγω το εβαλα και και στο Performance Optimization μου γραφει. Performance Optimization is not supported on Windows 8 or higher.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 840 evo ο οποιος κανει καθημερινα overwrite ΟΛΑ τα αποθηκευμενα δεδομενα, εμφανιζει αυτο το προβλημα ή αφορα μονο δεδομενα που ειναι αποθηκευμενα για καιρο;
pet90 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Εγω το εβαλα και και στο Performance Optimization μου γραφει. Performance Optimization is not supported on Windows 8 or higher. πιθανόν να το θεωρούν περιττό και το απενεργοποίησαν τη στιγμή που εκτελείται αυτόματα από το λειτουργικό σύστημα το TRIM
kirileman Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Πάντως, απορώ που μιλάτε για "2η ευκαιρία", 2ο fix κλπ. Αυτή τη δουλειά θα κάνετε; Και μέχρι να βγει το fix τί; Θα βλέπετε το pc να σέρνεται; Προβλέπεται refund ή αλλαγή με άλλο μοντέλο;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση...
IceFrog Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Ας μην βρουνε λυση μεχρι να κλεισω δυο χρονια και θα τον παρουν πισω μια χαρα..
EddieObscurant Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 840 evo ο οποιος κανει καθημερινα overwrite ΟΛΑ τα αποθηκευμενα δεδομενα, εμφανιζει αυτο το προβλημα ή αφορα μονο δεδομενα που ειναι αποθηκευμενα για καιρο; οχι μόνο για δεδομένα που ειναι αποθηκευμένα αρκετούς μήνες 1
paylidis Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Υπάρχει περιπτωση να γίνει επιστροφή και αντικατάσταση; Έχει μιλήσει κανείς σχετικά με αυτό το σενάριο με την ελληνική αντιπροσωπεία; Με έχει κουράσει κ δε θέλω να μπω στη διαδικασία πώλησης και αγοράς αλλου με προφανή χασουρα πολλών € 1
Mr_Terror Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Λογικα η μαμα samsung θα δωσει εντολη στις αντιπροσωπιες για επιστροφες. Δυστυχως εχουμε εγκλωβιστει, δεν μπορουμε να κανουμε κατι.Περιμενουμε να δειξει φιλοτιμο η samsung και να βρεθει η καλυτερη λυση για τους κατοχους του δισκου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα