ASFE Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Επειδη εχω και γω τον 840 μπορειτε να μου πειτε το προγραμματακι που κανατε το τεστ?
RTW4ever Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Παιδιά οκ τα γραφήματα και όλα αλλά το θέμα είναι ο δίσκος έχει κανένα πρόβλημα απο ταχύτητες γενικά απο λειτουργία ? Ενοω ας μην δίνουμε τοσο μεγάλη σημασία στην κάθε γραμμή κτλπ αλλά στην γενικότερη συμπεριφορα του δίσκου Μα νομίζω το λέμε πολλοί χρήστες εδώ στο θέμα αυτό, η διαφορά είναι ΑΙΣΘΗΤΗ στην πράξη, ο δίσκος έχει πρόβλημα στην ταχύτητα ανάγνωσης (π.χ. εκκίνηση Win ή φόρτωμα προγραμμάτων).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Ρε παιδιά υπάρχει κάποιος, έστω ένας, που να του έχει διορθωθεί το πρόβλημα μετά το restoration εως και τώρα που μιλάμε; πλέον δεν νομίζω, για αυτό εξάλλου είχε ανακοινώσει η Samsung ότι θα έβγαζε κι άλλο fix...
GiOrGoSk21 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 πλέον δεν νομίζω, για αυτό εξάλλου είχε ανακοινώσει η Samsung ότι θα έβγαζε κι άλλο fix... Δηλαδή σε ολόκληρο το insomnia, είμαι ο μόνος; Αρχίζω να προβληματίζομαι τώρα, από την άλλη μεριά βεβαίως.
vdeseris Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δηλαδή σε ολόκληρο το insomnia, είμαι ο μόνος; Αρχίζω να προβληματίζομαι τώρα, από την άλλη μεριά βεβαίως. Και γω από τον Δεκέμβριο μέχρι σήμερα δεν έχω καμιά αλλαγή
chrisde Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δηλαδή σε ολόκληρο το insomnia, είμαι ο μόνος; Αρχίζω να προβληματίζομαι τώρα, από την άλλη μεριά βεβαίως. Nop...
GiOrGoSk21 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Ε άντε μπράβο, να μαζευόμαστε σιγά σιγά. (Οι 5-10 που είμαστε... )
HALF EVIL Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Για όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστα αποτελέσματα, πέραν του rapid mode , πρέπει να είναι απενεργοποιημένα τα πάντα και κλειστό το ρούτερ; 7 Δεκ. 4 Φεβ. σήμερα Είναι φανερό ότι το πρόβλημα δεν λύθηκε. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2015 από HALF EVIL
IceFrog Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Παιδια εμενα ειναι πολυ χαμιλα. 350 μεσο ορο, μπορω να κανω κατι? Ακομα και στο bench του samsung magician οι ταχυτητες αναγνωσης ειναι πολυ χαμιλες.Εχω windows 7
LLLEFTERIS Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Μηπως εχεις sata 2 η δεν εχει βαλει στο bios να ειναι ahci ?
IceFrog Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Ειναι sata 3 και μου γραφει οτι το achi ειναι ενεργοποιημενο. Η πλακα ειναι οτι πριν μια εβδομαδα ηταν στα 510 *****random read 41000
joakim Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Kαλημερα.Επειδη εχω καιρο να διαβασω το θεμα,μπορειτε να μου πειτε αν αγορασει καποιος την καινουργια σειρα των samsung(850)εχουν το ιδιο προβλημα των 840;η λειτουργουν σωστα και δεν εχει παρουσιαστει κατι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 δεν έχει ακουστεί κάτι μέχρι στιγμής...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα