coolerman Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Και ΑΝ βγεί ποτέ!! Ψεύτης να βγώ η το "δουλεύουν" και αναμένουμε η θα το κρύψουν στο "συρτάρι"
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Αν και offtopic το ίδιο με την Corsair. Σταμάτησα να βάζω Corsair για τον ίδιο λόγο. Premium προϊόντα και το Corsair Link, εκτός από το άθλιο UI, δεν δουλεύει σωστά σε Windows 8.1. Ταυτόχρονα είναι δύσκολο να αγοράσεις το Premium καλώδιο (Link). Οπότε πάω σε πιο οικονομικά τροφοδοτικά, κουτιά, κλπ, που δεν μου το παίζουν Premium. Το εχω σε 8.1 x64 και δουλευει μια χαρα. Βεβαια παιδευτηκα ΠΟΛΥ μεχρι να αναγνωρισει την υδροψυξη μου, με το δε support απαντουσε μονο για να απαντησει χωρις να προσφερει κατι περαν του "θα το μεταβιβασω στην ομαδα'' ή ''δοκιμασατε αυτο? <εδω βαλε μια προφανη λυση>". Anyway, αυριο ληγει ο μηνας και δεν βλεπω να βγηκε κατι. Samsung, ποτέ ξανα σε PC hardware. (Σε κινητα την εχω απορριψει πολυ πριν βγει το Android )
stratigos24 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Καλησπέρα σας... 6/12/14 μετά το format με restoration tool 1.1 2/3/15 2/4/15 Mια χαρά...
stratigos24 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Οχι σατα 3. Δεν ξερω κατα ποσο δειχνει σωστα σε αυτο το hd tach. Σε τεστ του σκληρου μεσω cmd εχει 400+ Επεξ/σία 6 Απριλίου 2015 από stratigos24
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Ετσι ειναι ο δικος μου μετα απο 40 μερες αλλα βαραει τουλαχιστον 12ωρο την ημερα ο υπολογιστης.
discoboyminimal Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Το Μάρτιο η samsung θα κυκλοφορήσει καινουρια έκδοση του magician που θα περιεχει το performance restoration tool (μαλλον κάποια καινουρια του έκδοση) το ειπε απο τοτε για προταπριλια αχαχαχα τωρα το ειδα ομως
paylidis Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Άρχισε και εμένα τα κόλπα.. Ειμαι τόσο εξοργισμένος που βαριέμαι να βάλω και printscreen
xaniared Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Άρχισε και εμένα τα κόλπα.. Ειμαι τόσο εξοργισμένος που βαριέμαι να βάλω και printscreen Ηρεμήστε παιδιά. Η διαφορά είναι μικρή και επειδή το θέμα έχει πάρει διαστάσεις η samsung θα βρει λύση. Αν ήταν καμια κωλοεταιρία τύπου transend κλπ δε θα ασχολείτο κανείς
xaniared Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Όταν λες η διαφορά είναι μικρή? Σε καθημερινή χρήση
stratigos24 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Εντάξει ρε συ, αλλά δεν πάει έτσι. Δηλαδή όταν θα ανοίξω το Total War Rome 2 μετά απο 3+ μήνες από όταν το έκανα εγκατάσταση και αργέι λες και δεν είναι σε ssd τότε ποιά η ουσία που το έχω στον 840? Όταν τώρα ανοίγω στο fl studio κάποια projects που έκανα πριν καιρό ή projects που περιέχουν όργανα που είχα εγκαταστήσει την πρώτη μέρα μετά το φορμάτ (δηλαδή πριν 4 μήνες, όλα μαζί τα έβαλα τα εικονικά όργανα μου) και τα φορτώνει τα ζώα μου αργά τι είναι? Δηλαδή για μένα αυτά δεν είναι καθημερινή χρήση? Πάλι καλά που είχα και τον 830 και έχω τα windows σε αυτόν.. 1
stratigos24 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Μετά από ενάμιση μήνα λειτουργίας σε pc φίλου με sata 2 ο crucial mx100 (έχει το λειτουργικό του) του δείχνει και αυτός κάτι περίεργα στο hd tach. Να συμβαίνει τίποτα ή απλά δείχνει τίποτα λάθος το hd tach?
8elwADSL Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Εχει πρόβλημα και αυτού νου απλά δεν έχει γίνει γνωστό σε άλλους δίσκους σε σύγκριση με τον 840 evo που πούλησε τόσο πολύ και ήταν λογικό να γίνει γνωστό. Εμένα ο sandisk βγάζει μια ευθεία γραμμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα