artshadows Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Εντάξει καταλαβαίνω την οργή αλλά δεν είναι σωστο να λέμε τέτοια πράγματα να τον χαλάσουμε μόνοι μας .... και το κατάστημα δεν έχει ευθύνη για αυτά τα προβλήματα του δίσκου. Αν δεν εμπιστεύεσαι την samsung που είναι δικαίωμα σου και αφού λες οτι είχες και αλλά προβλήματα δοκίμασε αλλη εταιρία Ναι δεν ειναι σωστο να τον χαλασουμε αφου ετσι και αλλιως μας το πουλανε χαλασμενο απλα κρατα τον Ζητα συγνωμη που τον αγορασες !Μην ζηλευεις που δεν σε αγαπαει η εταιρια μαλλον δεν μετρας τοσο ..
talos_2002 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Σαν να λέμε να επιστρέψουμε τον υπολογιστή μας περιμένοντας να βγει το χι hotfix από την Microsoft.Όπως στα κινητά, στις τηλεοράσεις, στους δέκτες, στις μητρικές και σε ότι άλλο χρησιμοποιεί λογισμικό, υπάρχουν προβλήματα στο λογισμικό και βγαίνουν αναβαθμίσεις. Έτσι και στους SSD.H Samsung και το έλεγξε, και όχι δεν το μείωσε (προηγούμενο μοντέλο, όχι πρόβλημα λειτουργίας και άλλες χαζές δικαιολογίες που ακούμε από άλλες εταιρίες) αλλά το αποδέθηκε (πόσα παραδείγματα «σοβαρών» εταιριών υπάρχουν που κάνανε τον Κινέζο) και ανέλαβε την ευθύνη να το ξαναδιορθώσει (εδώ κι αν υπάρχουν παραδείγματα).Δεν είναι δα σαν να πούλησε άλλο hardware (το λέω επειδή δεν αλλάζει, όπως το λογισμικό) αντί εκείνου που έδωσε ως sample (π.χ Kingston SSDs).
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Από το να "ξορκίζουμε' το κακό,και στο τέλος να καλέσουμε και καμιά ξεματιαστρα,μήπως όποιος θέλει να πάει να αντικαταστήσει τον SSD του αφού ο νόμος του δίνει το δικαίωμα και αφού υπάρχει παραδοχή για ελαττωματικό προϊόν και αν όχι ελαττωματικό,για προϊόν που δεν πληρεί τις προδιαγραφές του όπως περιγράφονταν την στιγμή αγοράς του ? Το ίδιο ισχύει και για την nVidia γι'αυτο και πολλές εταιρίες έδωσαν το δικαίωμα επιστροφής.. Επίσης δεν βλέπω να χάθηκε και πολύ η εμπιστοσύνη στην Samsung .. καταλαβαίνετε τι θέλω να πω με αυτά φυσικά,ότι η κίνηση μας να γκρινιάζουμε και από την άλλη να μην κάνουμε σχεδόν τίποτα γι'αυτο, το μόνο που θα έχει σαν αποτέλεσμα είναι να έρθει η επόμενη εταιρία να κάνει ακριβώς το ίδιο με την προηγούμενη.. Εγώ δεν έχω στην κατοχή μου πια evo 840,απευθύνθηκα σε άλλες εταιρίες αφού τελικά η ονομαστική ταχύτητα είναι λίγο χαμηλότερη αλλά στην τελική,κατά πολύ ταχύτερη και απροβλημάτιστη.. 1
Heatspreader Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Πολλά προβλήματα σε πολλές εταιρίες. Προσπαθούν να καινοτομήσουν και σε αυτή τους την προσπάθεια δημιουργούν προβλήματα.Μήπως γενικότερα οι Sandforce Controllers δεν είναι τόσο καλοί τελικά; Even though TRIM doesn't work perfectly in any SandForce SSD, there are differences between drives and some do better than others. http://www.anandtech.com/show/6733/kingston-ssdnow-v300-review/7 Έβαζα Samsung. Πλέον βάζω τον οικονομικό V300 και κάποιες φορές τον Intel 530. Τουλάχιστον οι συγκεκριμένοι δίσκοι δεν καυχιόντουσαν ποτέ για κάτι που δεν ήταν. Αν και offtopic το ίδιο με την Corsair. Σταμάτησα να βάζω Corsair για τον ίδιο λόγο. Premium προϊόντα και το Corsair Link, εκτός από το άθλιο UI, δεν δουλεύει σωστά σε Windows 8.1. Ταυτόχρονα είναι δύσκολο να αγοράσεις το Premium καλώδιο (Link). Οπότε πάω σε πιο οικονομικά τροφοδοτικά, κουτιά, κλπ, που δεν μου το παίζουν Premium.
8elwADSL Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Θυμάμαι πριν λίγους μήνες που ψαχνόμουν για ssd πολλοί μου πρότειναν τον 840 evo που έπαιζε στα 70-72€ εγώ λόγω στενού budget αποφάσισα να πάω σε έναν Sandisk στα 62€,τότε βέβαια μου έγραφαν κάτι τέτοια Αν δεν θελεις να εχεις προβληματα παρε τον samsung χωρις πειραματισμους. Ο δικός μου μέχρι σήμερα είναι έτσι http://www.insomnia.gr/topic/542344-προσοχή-bug-στους-samsung-ssd-840-και-840-evo/?p=53787331 Βλέπω αρκετούς ακόμα και τώρα να υποτιμούν ssd vendors όπως Sandisk,Crucial,Corsair,Kingston,OCZ και να θεωρούν τη Samsung την ιερή αγελάδα των ssd. 3
Mr_Terror Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Θελω να πιστευω οτι η samsung δεν θα κανει τον κινεζο σε τετοιο σοβαρο προβλημα.Η θα λυσει μονιμα το προβλημα με νεο firmware update, η θα κανει αντικατασταση του προβληματικου μοντελου. Αυτοι που προτειναν τον δισκο δεν μπορουσαν να ξερουν το προβλημα που εκρυβε.Θα μπορουσε να συμβει σε οποιοδηποτε δισκο και μαρκα.Και εγω τον αγορασα πριν εναμιση χρονο σε μια προσφορα που ειχε βγαλει το πλαισιο.Ακουγα πολυ καλα λογια και πειστηκα να τον αγορασω.Αναμενουμε την samsung τι θα κανει.Νομιζω εχει υποσχεθει για μονιμη λυση.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Μα ακομη με τους evo ασχολειστε? λολ γιατί μόνο οι 840 υπάρχουν?
Heatspreader Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Θυμάμαι πριν λίγους μήνες που ψαχνόμουν για ssd πολλοί μου πρότειναν τον 840 evo που έπαιζε στα 70-72€ εγώ λόγω στενού budget αποφάσισα να πάω σε έναν Sandisk στα 62€,τότε βέβαια μου έγραφαν κάτι τέτοια Ο δικός μου μέχρι σήμερα είναι έτσι http://www.insomnia.gr/topic/542344-προσοχή-bug-στους-samsung-ssd-840-και-840-evo/?p=53787331 Βλέπω αρκετούς ακόμα και τώρα να υποτιμούν ssd vendors όπως Sandisk,Crucial,Corsair,Kingston,OCZ και να θεωρούν τη Samsung την ιερή αγελάδα των ssd. Το να μην έχεις προβλήματα, δεν σημαίνει να μην έχεις κάποιο σύμπτωμα. Το να μην έχεις προβλήματα σημαίνει, στην εμφάνιση ενός συμπτώματος να μπορείς να βρεις λύση στο πρόβλημα του, καθώς είναι πολλοί εκείνοι που έχουν το συγκεκριμένο δίσκο, το συγκεκριμένο προϊόν. Το ξαναλέω. Δεν κόβω το κεφάλι μου ότι και άλλοι SSD με Sandforce Controllers δεν έχουν προβλήματα. Ίσως επειδή δεν έχουν πουλήσει τόσο, δεν έχουν κινήσει το ενδιαφέρον του κόσμου, των Reviewers, κλπ.
EddieObscurant Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Πληροφοριακά πάντως οι επιδόσεις ειναι εως πχ 540mb/s. To εως ξεκινά απο το 0 οπότε νομικά μια χαρά καλυμένη. Οσοι πάντως περιμένετε αντικατάσταση, πλανάσθε πλανην οικτραν 2
kdiamant Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Έχει διαβάσει κανένας τίποτα νεότερο για το εκ νέου update για το πρόβλημα με τις ταχύτητες? Αν δεν κάνω λάθος είχαν πει μέσα στον Μάρτιο ότι θα έβγαινε αλλά μέχρι σήμερα τίποτα και ο μήνας σχεδόν τελείωσε... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα