stratigos24 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Πριν το restoration: Μετα το restoration: Ενημερωτικά: Έκανα φορμάτ στις 6/12/14 και έβαλα το restoration tool 1.1. Όποτε το θυμόμουν έτρεχα και ένα hd tach να δω που βρίσκομαι (λένε ημερομηνία τα τεστ, ξεκινάω από 6/12/14): Άνοιξα για πείραμα ένα πιάνο από αυτά πάλι να δω τι γίνεται... Δεν το φορτώνει τόσο αργά όσο φαίνεται στο 1 βίντεο (βέβαια τότε είχε περάσει ένας χρόνος από την αγορά του) πιο πάνω (που λέω πριν το πρώτο restoration που είχα κάνει) αλλά έχει πέσει αισθητά και δεν το φορτώνει τάπα όπως φαίνεται στο 2 βίντεο και όπως θα έπρεπε... Δυστυχώς..... (τα νεύρα μου.. ) 2
Angelcrow Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Έχω την εντύπωση ότι για να λειτουργεί σωστά το fix και να μην πέφτουν οι επιδόσεις ο δίσκος πρέπει να περνάει ανά τακτα χρονικά διαστήματα σε idle mode!Είχα και εγώ κάποια πτώση τρεις μήνες μετά το fix αλλά είπα να βάλω το pc να μην κάνει sleep και μετά από μία εβδομάδα με idle 2 ωρών ανά ημέρα ψιλοέστρωσε!Όχι ότι μου αρέσει αλλά τελοσπάντων. Πάντως λένε ότι θα ενσωματώσουν το restoration στο Magician για να τρέχει όποτε θέλει ο χρήστης!Για να δούμε!!!
discoboyminimal Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 δηλαδη, αγοραζεις σπιτι..και αν πεφτουν οι σοβαδες..σου λενε , σου κανουμε δωρο το μιστρι..μπορεις να σοβατιζεις οποτε θες.. τελεια 9
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Από Μάρτιο νεότερα.. Ξαναέτρεξα το HD tach και ενταξει, σαν μηχανημα μετρησης σεισμων ειναι, αλλα ευτυχως ο ασθενης δεν πεθανε ακομα, το παλευει Εχει παραμεινει σε αρκετα καλα επιπεδα σε σχεση με τα χαλια πριν. 1
omghi2u Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 παιδια εχω 2 samsung 840 evo 250gb each ... εδω και κανα δυο μηνες αρχισα να νιωθω οτι γινονται αργοι... ο ενας ειναι 45gb free κ ο αλλος 120gb. τεσπα... κατεβασα απο το site της samsung το firmware που ειχαν για τους 840 evo (samsung ssd 840 evo performance restoration) και τωρα η κατασταση ειναι 3 φορες χειροτερη. σε φαση να κολλαει στα παντα οταν ανοιγουν για πρωτη φορα. restart/reboot λες και εχω μηχανικο σκληρο 1.5+ λεπτο , ανοιγω κανα game e.g cs:go και οταν παω να μπω σε ενα map κανει 2-3 λεπτα. το ιδιο και σε αλλα παιχνιδια. τι φαση? μηπως εχουν φαει με το firmware τπτ corrupt τα αρχεια και θελουν format? αν εχετε καμια αλλη ιδεα pls go ahead.
LLLEFTERIS Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Αυτο το καινουριο magician που θα εχει μεσα και το restoration tool ποτε θα το βγαλουν για αυτον το μηνα δεν ειχαν πει;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μας δουλευουν ψιλο γαζι στην Samsung... Κριμα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Λογικά όπου να 'ναι θα βγει, αλλιώς ισχύει αυτό που λέει ο Γιώργος. 1
paylidis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Κοροιδία... μονο αυτό... ειχαν μια σειρά ssd αστερια και ειχαν γινει νο1 ονομα στην κατηγορία και οχι μονο τα κατεστρεψαν ολα απο μια μπουρδα τους αλλα δε φαινεται να θελουν να δώσουν λύση... Προσωπικά, αν και ειμαι σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος (κακα τα ψεματα, δεν τα αντιλαμβανομαι τα χαμηλα που βγαζει το hdtach σε καθημερινη βασικη χρήση) δε σκοπευω να την ξανεμπιστευτώ για τιποτα (και εχω καει ήδη 2 φορές με κινητο + 1 με τηλεοραση της ιδιας εταιρείας)... Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2015 από paylidis
IceFrog Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δεν γινεται με καποιον τροπο να τον χαλασουμε ωστε να τον επιστρεψουμε στο καταστημα που τον πηραμε? Οσες φορες εμπιστευτικα τη samsung παντα γινοταν κατι τέτοιο. Απο δω και περα ξενοι 1
SPANK Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δεν γινεται με καποιον τροπο να τον χαλασουμε ωστε να τον επιστρεψουμε στο καταστημα που τον πηραμε? Οσες φορες εμπιστευτικα τη samsung παντα γινοταν κατι τέτοιο. Απο δω και περα ξενοι Εντάξει καταλαβαίνω την οργή αλλά δεν είναι σωστο να λέμε τέτοια πράγματα να τον χαλάσουμε μόνοι μας .... και το κατάστημα δεν έχει ευθύνη για αυτά τα προβλήματα του δίσκου. Αν δεν εμπιστεύεσαι την samsung που είναι δικαίωμα σου και αφού λες οτι είχες και αλλά προβλήματα δοκίμασε αλλη εταιρία 1
IceFrog Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Διαβασα καλα λογια εδω και τον αγορασα, ομως δεν θελω να με πιανουν κοροιδο. Μπορουσα να παρω ssd με 30 ευρω λιγοτερα που θα ειχε τις ιδιες επιδόσεις με τον samsung μετα το bug. Θα ηξερα ομως τι αγοραζα. Στη προκειμενη περιπτωση θα επρεπε σε ενα απογευμα να το λυσουν το θεμα. Αντι γιαυτο απλα τιποτα. Παλι καλα που το καταλαβαμε νωρις και οχι στο τελος της εγγυησης
GiOrGoSk21 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Παλι καλα που το καταλαβαμε νωρις και οχι στο τελος της εγγυησης Δεκτά τα υπόλοιπα... Αλλά αυτό δεν έχει και πολύ σημασία (με τα μέχρι τώρα δεδομένα ε), αφού μέχρι τώρα η εταιρία δεν έχει αποδεχτεί αντικατάσταση των δίσκων, απλά προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα με firmware (software-ικά γενικά). (Άσε που... Και να δεχτεί τελικά αντικατάσταση η εταιρία, υπάρχει μια αρκετά μεγάλη μάζα κατόχων που δεν έχει και πολύυυ υπόλοιπο εγγύησης. Π.χ. εγώ έχω άλλο κανα 7μηνο-8μηνο εγγύησης. Και πριν από μένα θυμάμαι είχε ήδη γίνει πανικός με το δίσκο και τον είχε πάρει πολύς κόσμος. Ό,τι είναι να γίνει δηλαδή πρέπει να γίνει σχετικά άμεσα, για να μην έχουν πρόβλημα όλοι αυτοί.) EDIT: Στα καπάκια edit... Άκυρο to μισό post μου (η παρένθεση δηλαδή). Για κάποιο λόγο θυμόμουν ότι ήταν 2ετής η εγγύηση αλλά μόλις το κοίταξα και είναι 3ετής. Οπότε έχει εγγύηση ακόμα μπροστά του ο λαός που έλεγα. (Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να λυθεί άμεσα το θέμα. Με οποιονδήποτε τρόπο...)
xaniared Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Η αντικατάσταση θα είναι η τελευταία λύση. Μιλάμε για τον πιο εμπορικό ssd ever 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα