coolerman Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 διαβασέ και θα δείς τι πρέπει να κάνεις!όλοι το κάναμε με επιτυχία..άλλο που είναι "αποτυχία" αγοράς sammy ακούς;;? 1
coolerman Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 ρε φιλαρακο επειδη δεν εχω χρονο να διαβασω 50 σελιδες θα μπορουσες να με βοηθησεις και τωρα σοβαρα ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΜΑΙ κατεβάζεις το perfomance restoration tool(1.1) install-μετά το "τρέχεις" αυτό θα κάνει τα "δικά" του,κάποια στιγμή θα τελειώσει! αυτό ήταν. για περαιτέρω πληροφορίες κοίταξε και στο youtube **και μην βαριέσαι 1
coolerman Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Ας ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ καποιοι να ειναι σπαστικοι πια σε εμένα πηγαίνει αυτό;; δέν φτάνει που σου ανοίγουμε τα μάτια..μάς την λές και απο πάνω καλή συνέχεια troll-smoke0man 3
rfc Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 ρε φιλε παει ο αλλος να σε βοηθησει και επειδη εσυ πνιγηκες σε μια κουταλια νερο του την λες κιολας? Μηπως τον πληρωνεις κιολας? Μηπως πρεπει να αναδιαμορφωσεις την αποψη που εχεις περι συμπεριφορας? Κριμα για σενα και ολους του συναφιου αλλα δε προκειται να βρεις αλλη βοηθεια εδω μεσα. 6
EimaiMiaXara Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 καλησπερα παιδια και καλο μηνα εγω που εχω και τον evo και τον Pro ?τι πρεπει να κανω? παρακαλω οποιος θελει ας βοηθησει παντα φιλικα
Physiciant Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Στον Evo περνάς το fix, ο Pro είναι κομπλέ δε χρειάζεται τίποτα. 1
EimaiMiaXara Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 http://www.samsung.com/global/business/semiconductor/minisite/SSD/global/html/support/downloads.htmlαπο εδω δε το κατεβαζω?με τον που τον κατεβασα στο εβο μου εβγαλε προβλημα και κολλαει στο 9 τισ εκατο
zacharis1955 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 http://www.samsung.com/global/business/semiconductor/minisite/SSD/global/html/support/downloads.htmlαπο εδω δε το κατεβαζω?με τον που τον κατεβασα στο εβο μου εβγαλε προβλημα και κολλαει στο 9 τισ εκατο Δεν κολλάει, απλώς αργεί και πρέπει να περιμένεις...
EimaiMiaXara Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 oxi μου βγαζει οτι κατι το εμποδιζει με κατι 3 party ...δε εχω καταλαωει
STORM1978 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 oxi μου βγαζει οτι κατι το εμποδιζει με κατι 3 party ...δε εχω καταλαωει Λοιπόν πας στο device manager και ξηλώνεις τον ahci driver της amd και περνάς τον generic που έχουν τα windows. Κάνεις το update επανεκκίνηση και ξαναπερνάς τον amd driver, επανεκκίνηση και είσαι έτοιμος. 2
stratigos24 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Ενημερωτικά: Έκανα φορμάτ στις 6/12/14 και έβαλα το restoration tool 1.1. Όποτε το θυμόμουν έτρεχα και ένα hd tach να δω που βρίσκομαι (λένε ημερομηνία τα τεστ, ξεκινάω από 6/12/14): 3
discoboyminimal Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 το χα πει..στο 3μηνο πανω θες restoration. 1
kirileman Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Ένα restoration tool την ημέρα τα drops κάνε πέρα. 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα