Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο τότε εκτός του να μην δίνεις σημασία στα bench και να χαρείς το δίσκο σου.

Δημοσ.

Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο τότε εκτός του να μην δίνεις σημασία στα bench και να χαρείς το δίσκο σου.

Δηλαδη να περιμενω καποια στιγμη να χαλασει τελειως;

Δημοσ.

Παίδες τη βοήθειά σας σε εναν άσχετο.Εχω 2 840 evo σε raid0 και δε γίνεται να χρησιμοποιησω το fix σε raid0 απ'οτι είδα. Τι μπορώ να κάνω; Θελει format και πάλι απο την αρχή σε κάθε δίσκο ξεχωριστά; Να έλεγα οτι είναι μόνιμο το φιξ να πω οκ με το φορματ αλλα δε γίνεται κάθε τρίμηνο να κάνω φορνατ.Οι μετρήσεις είναι σκέτο καρδιογραφημα στους δικούς μου δίσκους.

Δημοσ.

κανε πληρη απεγαταστααση με το revo unistaler και καθαρισμο registry ξαναεγατεστησετο και θα δουλεψει ξανα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλα ειμαι έτσι;φορματ rulez

ενας eno 840 ποσο μπορει να πιασει σε λαπτοπ αραγε;

post-127104-0-32529900-1423607513_thumb.png

Επεξ/σία από nickvas19
Δημοσ.

Για όσους σκέφτονται το φορμάτ ώστε να επανέλθουν οι επιδόσεις, μπορούν αντί φορμάτ να κάνουν ένα image του SSD και να το επαναφέρουν.
Θα χρειαστούν έναν άλλο δίσκο ή SSD με επαρκή ελεύθερο χώρο για το image και ένα άδειο φλασάκι για να γίνει εκκινήσιμο (bootable) ώστε να κάνει την επαναφορά από το image.

Δωρέαν προγράμματα για αυτή την δουλειά υπάρχουν αρκετά, όπως π.χ. το EaseUS Todo Backup Free και ΑΟΜΕΙ Backupper Standard.

Δημοσ.

κανε πληρη απεγαταστααση με το revo unistaler και καθαρισμο registry ξαναεγατεστησετο και θα δουλεψει ξανα

Φιλε εκανα απεγκατασταση με το προγραμμα αλλα παλι τα ιδια.Το εβαλα και ξανα τα ιδια με την φωτο ποιο πανω...Την registry πως την καθαριζω με το προγραμμα μπας και κανω κατι λαθος;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...