Federacion Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Μα όλοι αυτοί που τον πρότειναν από που να ξέρουν ότι θα βγάλει αυτό το πρόβλημα; Μην είμαστε τσάμπα καχύποπτοι. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App 4
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 έπρεπε να μυρίσουν τα νύχια τους... 3
8elwADSL Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δεν είμαι καχύποπτος απλά ενώ υπήρχαν και άλλοι αξιόλογοι ssd στην αγορά όλοι σχεδόν πρότειναν μόνο αυτόν. Τι έκανε τον 840 evo τόσο ξεχωριστό σε σύγκριση με τους άλλους;Να πω για τον 850 evo τώρα που έχει 5 χρόνια εγγύηση οκ. 3
Federacion Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Μα η τιμή του. Εγώ τον πήρα όταν τον έβαλε προσφορα γνωστή αλυσίδα στα 70 ευρω, όταν όλοι οι ssd της κατηγορίας τους ξεκινούσανε στα 85-90. Λογικό δεν είναι; Όλοι οι προηγούμενοι της samsung είχανε βγει πολυ καλοί, ο 840evo στα benchmarks χτυπούσε ψηλά, είχε και καλή τιμή, λογικό ήταν να προταθεί. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Μηπως το παρακανουμε με τις μετρησεις; τον υπολογιστη τον εχουμε για να κανουμε την δουλεια μας η για να τρεχουμε ολη την ωρα διαφορα benchmark? Μου θυμιζει αυτους που ασχολουνται φανατικα με το home cinema που κοιτανε οταν βλεπουν μια ταινια αν θα ακουστουν τα χαμηλα απο τα πισω ηχεια, αν θα βαραει καλα το sub κλπ κλπ και στο τελος χανουν την ταινια. 2
Federacion Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Ισως, αλλά η αλήθεια παραμένει ότι ο evo έχει (είχε) τα θεματάκια του. Κάποιοι βλέπαν και μικροδιαφορές, κι εγώ ανάμεσα τους. 2
LLLEFTERIS Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Εχω δει οτι σε πολλους εχει πεσει τραγικα η αναγνωση δηλαδη αγορασαν 500mb/s read και εχει πεσει 250-300mb/s δεν εχουν δικαιωμα αντικαταστασης σαν ελαττωματικο προϊον; Η Samsung το προβλημα το εχει αναγνωρισει η κανει την παπια;
joakim Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 δεν μπορω τωρα να σας δειξω το αποτελεσμα του crucial mx 100,αλλα μεχρι τη μεση ειναι σαν καρδιογραφημα και μετα γινεται μια ευθεια γραμμη.Εχουν και οι mx 100 προβλημα;Θα βαλω εικονα οταν μπορεσω. 1
Federacion Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Λευτέρη το αναγνώρισε και το έλυσε το πρόβλημα η εταιρεία. Το ερωτηματικό παραμένει αν επανέρχεται ή όχι το πρόβλημα.
LLLEFTERIS Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Το εχει λυσει με καινουριο firmware η κατι αλλο γιατι εγω τον πηρα απο αγγελια τον εβαλα μεσα εβαλα και το προγραμματακι που ειχε στο cd (Samsung Magician) και τελος απλα κοιταξα αν εχει νεο firmware και μου εγραψε οχι. (Ρωταω γιατι βαριεμαι να ψαχνω 52 σελιδες)
Federacion Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Έχει καινούριο firmware και restoration tool. Κατεβάζεις και ακολουθείς τις οδηγίες.
Antretng Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Έχει καινούριο firmware και restoration tool. Κατεβάζεις και ακολουθείς τις οδηγίες. Ας το κανει σε 2-3 μηνες. Ακομα ειναι "φρεσκο"
Dark_Sage Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 γεια χαρά, εχω τον 840 ΕVO σε λαπτοπ με sata III. Mπορείτε να μου πείτε αν είναι καλές οι τιμές αυτές? ευχαριστώ!
discoboyminimal Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 οχι δεν φαινονται φυσιολογικα και φαινονται πεσμενα. δοκιμασε με hd tach η και hd tune. και πες μας τα αποτελεσματα. μια ερωτηση. ολοι λετε για καινουργιο firmware. εγω εχω το EXT0CB6Q (840 evo) απο το καλοκαιρι. εχει βγει καινουργιο που δεν εχουν στο site τους??(δεν νομιζω)
Antretng Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Ειναι μαζι με το performance fix. Αν το εκανες αυτο τοτε εχεις το τελευταιο fw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα