SPANK Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Μείνετε ontopic σε αυτό που αφορά ο τίτλος του θέματος και τίποτα αλλο ολα τα offtopic θα σβήνονται αν έχετε προσωπικές διενέξεις κτλπ συζητήστε το το σε pm δεν αφορούν κανένα αυτα και προσέχτε τους χαρακτηρισμούς ορισμένοι 1
Antretng Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Για μενα το after sale service μιας εταιρειας ειναι σημαντικοτερο και απο τα ιδια της τα προϊοντα. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2015 από SPANK 2
IcemanGr71 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 http://techblog.gr/computers/samsung-evo-840-ssd-read-problems-8242/ Samsung EVO 840 SSD: Συνεχίζονται τα προβλήματα ταχύτητας ανάγνωσηςΠρο μηνών, δημοσιεύματα από τεχνολογικά sites έβγαλαν στο φως προβλήματα ανάγνωσης σε όλους τους Samsung EVO 840 με αριθμό firmware EXT0BB6Q.Ουσιαστικά από ταχύτητα ανάγνωσης των 520MB/s, μετά από έναν περίπου μήνα χρήσης (μετά την πρώτη του εγκατάσταση στο σύστημα) έπεφτε δραματικά στα 60MB/s. Στα καινούργια αρχεία ή αρχεία που δέχονται αλλαγές σε λιγότερο από έναν μήνα το πρόβλημα δεν εμφανιζόταν, παρά μόνο σε όσα πάλιωναν από έναν μήνα και μετά ή δεν τροποποιούνταν στο ίδιο διάστημα. Τρέχοντας λοιπόν το HD Tach, ένα «αρχαίο» εργαλείο για τον υπολογισμό της ταχύτητας ανάγνωσης, διαπιστωνόταν πως η ταχύτητα (άξονας Υ) ανά γίγα αποθήκευσης (άξονας Χ) ήταν κάτι χειρότερο από καρδιογράφημα. Επομένως, μετά από παρατήρηση πολλών χρηστών, η Samsung, παραδέχτηκε το λάθος και εξέδωσε ένα εργαλείο που αναβάθμιζε τον SSD στο καινούργιο firmware EXT0CB6Q που διαβεβαίωνε πως έλυνε το πρόβλημα. [Για όσους το χρειάζονται σήμερα Samsung Evo Performance Restoration]. Να σημειωθεί, πως προτείνεται ένα back up των αρχείων σας προτού προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια, ακόμα κι αν η Samsung διαβεβαιώνει ότι δεν πρόκειται να τεθεί θέμα ακεραιότητας των αρχείων σας. Για να γίνουν όμως τα πράγματα χειρότερα, δύο περίπου μήνες αργότερα παρατηρήθηκε πως το πρόβλημα όχι απλά εξακολουθεί να υπάρχει, αλλά είναι ακόμα μεγαλύτερο, με αρχεία που είναι παλαιότερα από μερικούς μήνες (στη φωτογραφία του τεστ αρχεία αποθηκευμένα τρεις μήνες πριν) η ταχύτητά ανάγνωσής τους να έχει πέσει στα 35,1MB/s. Στον ίδιο δίσκο μετά από format, η ταχύτητα ανάγνωσης επέστρεψε στα κανονικά της. Επομένως το πρόβλημα είναι εμφανές μόνο σε παλαιά αρχεία. Πλέον, περιμένουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση από τη Samsung αν αυτό το πρόβλημα γίνεται να επιλυθεί με ακόμα ένα νέο firmware ή θα είναι μόνιμο. 5
dimosit Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Πρίν κάνα δίμηνο εκανα το restoration και εγκατέστησα το τελευταίο firmware EXT0CB6Q και τώρα έχω αυτο με το rapid mode On και χωρίς rapid mode αυτό Εμείς πού συνεχίζει να έχουμε το ίδιο πρόβλημα πρέπει κάτι να κάνουμε, να στείλουμε κάνα εμαιλ στην Samsung. Είναι απαράδεκτο να είσαι μια τεράστια εταιρεία και να πουλάς ελαττωματικά προϊόντα. Καλά κάνα τεστ πρίν το κυκλοφορήσει στην αγορά δεν έκανε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν ξαναπερνω σκληρό από την Samsung, μόνο απο Apple 1
discoboyminimal Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 οχι ετσι φιλε, βαλε το hd tach για να μετρησει
nickvas19 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 μου λεει windows 2000 ή xp...χαχα ... άλλαξα στην καρτελα συβατοτητα σε win xp sp 3...έκανα το τεστ...και μου έβγαλε αυτο...για πειτε μου?!?! firmware έχω ΕΧΤ0ΒΒ6Q 1
Physiciant Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Καρδιογράφημα έκανες ή τεστ; Χρειάζεσαι restoration 1
nickvas19 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Καρδιογράφημα έκανες ή τεστ; Χρειάζεσαι restoration χαχα..αυτο το αποτελεσμα το ελαβα οταν ειναι στην επιλογη maximum perfomance εκανα και ενα αλλο με την επιλογη maximum reability και ειδα καλυτερο burst speed...παιζει ρολο; που να το εχω; η εκδοση που έχω ειναι η τελευταια σωστα; και με το restoration που λες θα ειναι προσωρινη η λυση του σωστα;και δεν ειναι οτι καλυτερο για τον ssd σωστα;
nickvas19 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 και μετα το restoration... το ενα ειμαι με maximum capacity και το αλλο με maximum perfomance τωρα δλδ ειμαι οκ;
Federacion Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Όχι δεν είσαι καλά και περίεργο αν έκανες μόλις τώρα restoration...
nickvas19 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 τι να κανω; βασικα πατησα Long Bench... τι κανω λαθος;
discoboyminimal Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 το restoratio το κατεβαζεις απο εδω .. και το τρεχεις.
nickvas19 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 επεγκατεστησα αυτο που ειχα και εβαλα αυτο που μου ειπες και μου εβγαλε αυτο χωρις να πατησω κατι...σαν να εχει κανει restoration...
discoboyminimal Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 ωραια το κλεινεις αφοβα τωρα...και ξεγνιαζεις για...και 3 μηνες μην σου πω!! για δοκιμη μπορεις να τρεξεις το hd tach και να δεις αν οντως βελτιωθηκαν οι ταχυτητες του ssd σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα