Federacion Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Πόσο ελεύθερο χώρο έχεις στον σκληρό; όχι δεν είναι πολύ καλά.
Formation Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Αν δεν απατώμαι, δεν έχεις περάσει το τελευταίο firmware. Επρεπε να λέει EXT0CB6Q οχι EXT0BB6Q (το BB6Q ειναι το 1o update που είχε βγει, το CB6Q είναι αυτό που διορθώνει τα spikes). Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος. EDIT: Sorry. Άκυρο το post. Δεν ειχα δει καλά τις φωτό. Mήπως (λέω μήπως) έκανε και κάτι άλλο ο δισκος στο background κατά το benchmark, και έχεις spikes? Γιατί σε σχέση με πριν η διαφορά στις επιδόσεις είναι σίγουρα εμφανής. Αν θες απάντησε και σε αυτό που σε ρωτάει ο Federacion παραπάνω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 ok καταλαβαίνω δυσπιστία αλλά δεν πιστεύετε ότι εκεί στη Samsung θα σκέφτηκαν "ρε συ θα το σκεφτούν να checkάρουν μετά από 1-2 μήνες, άρα να βγάλουμε κάποια μόνιμη λύση μην φάμε κι άλλο κράξιμο" ? μάλλον όχι τελικά...
Liapisftw Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Πόσο ελεύθερο χώρο έχεις στον σκληρό; όχι δεν είναι πολύ καλά. Ο ssd εχει 39gb ελευθερα και δεν ετρεχε κατι στο background
STORM1978 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Αρχές Νοέμβρη το έκανα και τώρα έχω αυτό. Άρα πιστεύω είμαι από τους τυχερούς να χτυπήσω ξύλο! 1
coolerman Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Με ανοικτά προγράμματα Με κλειστά προγράμματα
propatzis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 με το samsung εχω αυτο http://prntscr.com/5xcwvu με το προγραμμα της hd tune pro εχω αυτο http://prntscr.com/5x0r28
vdeseris Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 με το samsung εχω αυτο http://prntscr.com/5xcwvu με το προγραμμα της hd tune pro εχω αυτο http://prntscr.com/5x0r28 Μια χαρά είσαι!
rfc Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Εγω παντως πιστευω οτι οσοι ειστε ενταξει τωρα μετα απο 3 μηνες, δε νομιζω οτι και στο μελλον θα ειστε ενταξει. Θα πεσει και σε εσας.
tzizzz Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 τελικα βγηκε καποιο firm? τι γινεται με την φαση ?
STORM1978 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Και γιατί αυτό να μην οφείλεται σε προβληματικές παρτίδες μνημών που έκατσαν σε κάποιους και οι υπόλοιποι πήραν άλλες παρτίδες? Και εμένα δεν μου αρέσει να συμβαίνει κάτι τέτοιο σε κάτι που αγοράζω
Antretng Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Και γιατί αυτό να μην οφείλεται σε προβληματικές παρτίδες μνημών που έκατσαν σε κάποιους και οι υπόλοιποι πήραν άλλες παρτίδες? Και εμένα δεν μου αρέσει να συμβαίνει κάτι τέτοιο σε κάτι που αγοράζω Το να βγαλει ελαττωμα ενα μοντελο ειναι οκ. Το να βγαλει ελαττωμα ομως και ενω ειναι εντος εγγυησης να μην το διορθωνουν... τοτε οχι δεν ειναι οκ. Μαυρο. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2015 από SPANK
STORM1978 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Και σε ποιόν πηγαίνει ρε φίλε, για πες μας. Τι ακριβώς εννοείς; Γιατί η πρόταση σου έχει την μορφή μομφής για κάποιους. Σε ερωτώ λοιπόν: Αν κάποιος την πατήσει από ένα κακοσχεδιασμένο προϊον μιας εταιρίας, είναι παράλογο λες να μην την ξαναεμπιστευτεί; Πρώτα από όλα δεν σου μίλησα έτσι ''ρε φίλε''. Εξήγησα πως μπορεί να έκατσε σε κάποιους απαντώντας στο rfc και σε αυτό που είπε. Εσύ τι πετάχτηκες και θίχτηκες δηλαδή? Μήπως είσαι και δικηγόρος όλων αυτών? Και σε εμένα έκατσε η ίδια φάση και εγώ τα πέρασα αλλά δεν καταλαβαίνω κιόλα δεν έχω δικαίωμα να πω την γνώμη μου και η δική σου είναι υπεράνω της? Αν έχετε πρόβλημα με την εταιρεία απευθυνθείτε συνολικά σε αυτήν, τα νεύρα σας αλλού, δεν σας φταίμε όλοι οι άλλοι σε τίποτα ''ρε φίλε''! Το να βγαλει ελαττωμα ενα μοντελο ειναι οκ. Το να βγαλει ελαττωμα ομως και ενω ειναι οντως εγγυησης να μην το διορθωνουν... τοτε οχι δεν ειναι οκ. Μαυρο. Δικαίωμα σου 100% όπως και δικαίωμα μου να έχω και να πω την δική μου γνώμη. Σε μένα διορθώθηκε, αν στο μέλλον ξαναβγάλει πρόβλημα άλλο τότε και αντίστοιχα θα δράσω αλλά δεν σβήνω τα πάντα σε 1 πρόβλημα. Με την ίδια λογική μαύρο σε Intel (δωροδοκία)- AMD (8120-8150)- ASUS(290 πολλά προβλήματα) - APPLE (πατέντες) - NVIDIA (970gtx πρόβλημα μνήμης) κ.ο.κ
Antretng Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δικαίωμα σου 100% όπως και δικαίωμα μου να έχω και να πω την δική μου γνώμη. Σε μένα διορθώθηκε, αν στο μέλλον ξαναβγάλει πρόβλημα άλλο τότε και αντίστοιχα θα δράσω αλλά δεν σβήνω τα πάντα σε 1 πρόβλημα. Με την ίδια λογική μαύρο σε Intel (δωροδοκία)- AMD (8120-8150)- ASUS(290 πολλά προβλήματα) - APPLE (πατέντες) - NVIDIA (970gtx πρόβλημα μνήμης) κ.ο.κ Εκτος και εαν εχεις μετοχες στη samsung... δεν μπορει να σοβαρολογεις. Εγγυηση τι σημαινει ρε φιλε; Και τι σχεση εχουν ολα τα αλλα; Εδω μιλαμε για την σχεση που εχει η εταιρεια με σενα αμεσα κατα την αγορα του προϊοντος... αυτο που ισως σε κανει να επιλεξεις το Χ απο το Y γιατι το πρωτο εχει μεγαλυτερη εγγυηση. Δηλαδη αν δεν κραξουμε και σε τετοια περιπτωση τότε πότε; Μήπως πρεπει να πουμε και ευχαριστω που διαλεξα αυτο το μοντελο και οχι καποιο αλλο φτηνοτερο γιατι υποσχοταν μεγαλες ταχυτητες και τελικα δεν της εχω;
STORM1978 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Εκτος και εαν εχεις μετοχες στη samsung... δεν μπορει να σοβαρολογεις. Εγγυηση τι σημαινει ρε φιλε; Και τι σχεση εχουν ολα τα αλλα; Εδω μιλαμε για την σχεση που εχει η εταιρεια με σενα αμεσα κατα την αγορα του προϊοντος... αυτο που ισως σε κανει να επιλεξεις το Χ απο το Y γιατι το πρωτο εχει μεγαλυτερη εγγυηση. Δηλαδη αν δεν κραξουμε και σε τετοια περιπτωση τότε πότε; Μήπως πρεπει να πουμε και ευχαριστω που διαλεξα αυτο το μοντελο και οχι καποιο αλλο φτηνοτερο γιατι υποσχοταν μεγαλες ταχυτητες και τελικα δεν της εχω; Ξαναλέω, όποιος έχει ακόμη πρόβλημα ας απευθυνθεί στην εταιρεία απευθείας, το είχα και εγώ το πρόβλημα και την έκραξα επίσης αλλά για εμένα λύθηκε από το πρόγραμμα μέχρι τώρα και το είπα αν μου ξαναβγεί το πρόβλημα στο μέλλον θα αντιδράσω ανάλογα. Μέχρι τότε τα περί ''μετοχών στην εταιρεία κτλ'' κάνω πως δεν τα είδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα