Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έβαλες το fix?

Πάνε πίσω στις σελίδες αυτού το τόπικ και κάνε ότι έχει γραφτεί αν δεν.

Αν το έχεις κάνει στείλε mail στο mail που αναφέρει ένας φίλος παραπάνω.

Δημοσ.

και με το μειλ τι θα γινει; 

ενημερωτικά μιας και ο δικος μου αποσο τον παρακολουθω μια φορά το μηνα δεν εχει δώσει σημάδια "παρακμής" (τον εχω απο Νοεμβριο αν θυμαμαι καλα)

Δημοσ.

Μόλις έτρεξα το hdtach, δείχνει ok, ευθεία. Το health είναι 98%, όχι οτι παίζει κάποιο ρόλο.  Δεν ασχολούμαι άλλο, αν πεθάνει θα πάει για αντικατάσταση και τέλειωσε.

• Like 2
Δημοσ.

εμένα έχει αρχίσει πάλι τις μικρές βουτιές από κει που όλα ήταν τέλεια μετά το restoration

δεν έχει γυρίσει ακόμα στο αρχικό χάλι (βέβαια δε μιλάμε για το main pc μου για να έχει τόση χρήση) , αλλά το κόβω μετά από κάποιο καιρό να ξαναθέλει τη διαδικασία 

μαύρο λοιπόν στη samsung γενικότερα από μένα, δε με έχει ταλαιπωρήσει έτσι άλλη εταιρεία σε τόσα διαφορετικά πράγματα 

(από κινητά ,  handsfree, τηλεοράσεις μέχρι ssd ... έ ασταδιάλα με τα ψευτοπράγματά της! ) 

• Like 6
Δημοσ.

Μία από τα ίδια και σε εμένα. Το restoration δοκίμασα να το ξαναπεράσω, αλλά δεν κάνει τίποτα απολύτως. Μια φορά το εγκαθιστάς φένεται.

Να τους στείλουμε ένα email με το πρόβλημα, από κάτω τα ονόματα μας και να τους επισυνάψουμε την απόδειξη αγοράς;

Διαφορετικά αν στείλει ξεχωριστά ο καθένας mail, πώς θα το περιγράψουμε το πρόβλημα ;

Δημοσ.

Το restoration μια φορα μπορουμε να το τρεξουμε αν θυμαμαι καλα..και μενα εχει αρχισει τις βουτες..τελευταια φορα π το ειχα τρεξει ηταν 15/10 που εβγαλε και το firmware..ολα αυτα με rapid mode on..(ναι το ξερω οτι ειναι λαθος)

post-140640-0-42370400-1422130453_thumb.jpg

post-140640-0-13742500-1422130529_thumb.jpg

post-140640-0-72741000-1422130537_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...