Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις έτρεξα κι εγώ το HD Tach μετά από το Νοέμβρη. Στα πρώτα 75GB υπάρχουν τεράστιες βουτιές και σε μήκος και σε βάθος. Και να φανταστείτε ότι είναι γεμάτος κατά 56GB.

post-292036-0-23806600-1421934961_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλημέρα.... 

μόλις τώρα είδα το θέμα...

έχω παραγγείλει τον Samsung SSD 840 EVO 250GB MSATA..... 

καλύτερα να ακυρώσω την παραγγελία μου φαίνεται????

Τι λέτε?????

---- Μόλις την ακύρωσα και πάω για τον Crucial M550... Ευχαριστώ παιδιά... με σώσατε...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα.... 

μόλις τώρα είδα το θέμα...

έχω παραγγείλει τον Samsung SSD 840 EVO 250GB MSATA..... 

καλύτερα να ακυρώσω την παραγγελία μου φαίνεται????

Τι λέτε?????

---- Μόλις την ακύρωσα και πάω για τον Crucial M550... Ευχαριστώ παιδιά... με σώσατε...

δεν εχει θεμα ο ssd ρε, εβγαλαν 'firmware' και λυθηκε!

Επεξ/σία από discoboyminimal
Δημοσ.

Δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι το hdtach που δεν έχει ενημερωθεί εδώ και 10 χρόνια! Κανένα άλλο προγραμματάκι δεν παίζει για δοκιμή. Εγώ πάντως το πέρασα το fix και εδώ και ένα μήνα δεν έχω δει διαφορά προς τα κάτω. Το μηχάνημα πετάει

EDIT: όποιος έχει θέμα με σκαμπανεβάσματα ας ποστάρει αποτελέσματα με το hd tune. Θα ποστάρω και γω το βράδυ

• Like 1
Δημοσ.

να ρωτησω κατι, εχω περασει το performance restorator, αλλα εκανα φορματ, πρεπει να το ξαναπερασω, η εχει να κανει αποκλειστικα με το firmware to δισκου και οχι με το OS?

Δημοσ.

μολισ το ετρεξα!

εχω κ εγω 'βουτες' στα 100mb/s

τα γραφιματα συμβαδιζουν, οποτε το hd tach , τρεχει μια χαρα , εδω και δεκα χρονια..

γαμωτο!!αρε sam!

143p1jc.jpg

pt6o0.png

• Like 1
Δημοσ.

δεν εχει θεμα ο ssd ρε, εβγαλαν 'firmware' και λυθηκε!

Πιο πριν παράθεσα την κατάσταση του δίσκου μου 1μιση μήνα μετά το firmware, τα ίδια και τα ίδια, μην ανεβάσω εικόνα τώρα πάλι γιατι θα ζαλιστείτε από τις βουτιές  40 mb/s, όσο πάει και χειροτερεύει,ευχαριστώ κ samsung δεν θα σε ξαναπροτιμήσω σε ssd.

Τελικά ανέβασα...

Untitled_1.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω απο την μερα που βγηκε το restoration ειμαι ετσι...(εννοω restorαρισμενος, το προβλημα τωρα το εψαξα και ειδα οτι εμφανιστηκε..οτα ειχα πρωτοτρεξει το hd-tach μετα το restore ειχα τα σωστα νουμερα που επρεπε)

2μιση μηνες για την ακριβεια...

κατα 90τοσο% δεν θα βγαλουν κατι αλλο η samsung...

ΑΡΑ καθε 3μηνο , θα κανω ενα επετιακο μπαρμπεκιου, με μπυρονια και αλλα τετοια ομορφα πραγματα , και θα γιορταζω το restoration , ξεχωριστα και οπως του αξιζει , εξαλου , samsung πηρα..

φαε σκατα τωρα , μεχρι το restoration ...

Επεξ/σία από discoboyminimal
Δημοσ.

Επειδη μια σειρα απο τις τοσες που εχει η Samsung εκανε fail αυτο δεν σημαινει οτι ολα της τα μοντελα ειναι σκαρτα. Μην τα μηδενιζουμε ολα.

Δημοσ.

Επειδη μια σειρα απο τις τοσες που εχει η Samsung εκανε fail αυτο δεν σημαινει οτι ολα της τα μοντελα ειναι σκαρτα. Μην τα μηδενιζουμε ολα.

Σωστά, αλλά εμείς που την "πατήσαμε" θα έπρεπε να μας αποζημιώσει ή τουλάχιστον να μας ανταλλάξει το προϊόν καθώς και η ίδια η Samsung παραδέχτηκε ότι είναι ελαττωματικό.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...