Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσπαθώ να κάνω το restoration σε AMD και χρησιμοποιώ τον οδηγώ που έχει στον φάκελο που κάνεις download. Στον οδηγό στο step 1) ix) στην σελίδα 16 λέει μετά το uninstall του SSD κάνεις reboot και κάνεις Check : SSD is connected to "Standard AHCI"

σε εμένα όμως είναι πάλι συνδεδεμένος εκεί που ήταν και πριν στο "AMD SATA Controller".....  απο ότι κατάλαβα στην αρχή που ανοίγει ο υπολογιστής κάνει πάλι install τον SSD απο μόνος του  ( το γράφει πως έκανε install τον SSD ) πως μπορώ να το φτιάξω αυτό και να προχωρήσω στα παρακάτω βήματα ? 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Να και το δικο μου. Το μικροτερο ταβανι ειναι λογω sata2.

μάλλον σε quick bench το έτρεξες,long bench τρέξε το,και μην κάνει "διεργασίες" εκείνη την στιγμή.

Δημοσ.

εμενα παντως με ενα σωρο προγραμματα ανοιχτα (word, adobe reader, chrome, utorr & teamviewer) εβγαλε μολις αυτό for your reference.

Στο λαπτοπ της υπογραφής μου πάντα.

Αν τα ειχα ολα κλειστα και εκανα cold start τον υπολογιστή (γιατι εδώ και 1 μήνα ή δεν κλεινει ή κλεινει με  αδρανοποιηση) θα ήταν σχεδον ευθεία

post-109616-0-27994200-1420972671_thumb.jpg

Νομιζω παει καλα...;   B)

• Like 2
Δημοσ.

Αυτο εδώ λες;

Όχι επειδη ηταν πολλες σελιδες διαβασα μονο τις πρώτες. :ph34r:

Αυτο ομως δεν ειναι beta ?

OK μαλλον εδω παω. Ε ρε στραβομαρα :P http://www.samsung.com/global/business/semiconductor/minisite/SSD/uk/html/support/downloads.html''>http://www.samsung.com/global/business/semiconductor/minisite/SSD/uk/html/support/downloads.html'>http://www.samsung.com/global/business/semiconductor/minisite/SSD/uk/html/support/downloads.html

Περνάω performance restoration και firmware update for windows user?  Ή να το κανω διαδοχικα σε βηματα και να κανω bench καθε φορα να δουμε διαφορες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και το δικό μου.

Έχω παρατηρήσει πάντως όταν θέλω να κάνω αντιγραφή ένα αρχείο στον 2ο σκληρό D ή Ε για παράδειγμα,αργεί πάρα πολύ να το αντιγράψει. 

Παλιότερα με τον Mushkin SSD,και έναν Sandisk SSD στον φορητό δεν είχα τέτοιο θέμα.

Ψιλομετάνιωσα που τον αγόρασα.

Διαφορές με τον Mushkin δεν κατάλαβα παρόλο που ο Mushkin έπαιζε πολύ καιρό στον υπολογιστή και είχε αρκετά φορματ πάνω του.

Επεξ/σία από palawiaris
Δημοσ.

Είναι πολύ καλός ο 840 evo μην μετανιώνεις που το πήρες αλλά διαφορές ανάμεσα στους ssd σε real world χρήση δεν είναι αντιληπτές παρά μόνο σε benchmarks.

• Like 1
Δημοσ.

Εμείς με τους απλούς 840 θα μείνουμε οι φτωχοί συγγενείς ρε sammy?

Και εμείς λεφτά δώσαμε.

Πολύ σωστό... Μ@λ@κία τους μεγάλη που ασχολήθηκαν μόνο με τον evo.

Νομιζω ο απλος δεν εχει πρόβλημα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...