Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φαίνεται ότι κάτι κάνανε με τη νέα έκδοση του magician. Έχω ανεβάσει τις μετρήσεις μου πριν το fix, μετά το fix και μετά την αναβάθμιση του magician (long test με rapid mode enabled). 

Βέβαια αν ανοιγοκλείνω παράθυρα ή browsers κατά τη μέτρηση δείχνει ορισμένες πτώσεις, αν το αφήσω ήσυχο πάει ίσια.

post-280012-0-35236500-1418123044_thumb.jpg

post-280012-0-32241000-1418123047_thumb.jpg

post-280012-0-67355800-1418123049_thumb.jpg

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βέβαια αν ανοιγοκλείνω παράθυρα ή browsers κατά τη μέτρηση δείχνει ορισμένες πτώσεις, αν το αφήσω ήσυχο πάει ίσια.

Λογικό αυτό. Όποτε τρέχουμε οποιοδήποτε benchmark δεν κάνουμε τίποτα άλλο και κλείνουμε όποια άλλη εφαρμογή τρέχει.  

• Like 1
Δημοσ.

Όχι τίποτα! Έχουν υποσχεθεί ότι θα λύσουν τα θέματα με την registry όπως το δικό μου. Μόλις πάω σπίτι θα το δω.<br><br>

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Αφού κάνω παράθεση την αφεντιά μου να σας πω ότι με το update αναστήθηκε το rapid mode και πιάνω τριπλάσιες ταχύτητες σε sατα2.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια αγορασα 2 120αριδες evo και θα τους βαλω σε νεο pc σε raid0 αυριο.. Οποτε το raid θα γινει πριν μπουν windows... Λετε να εχω θεμα? Μπορω να κανω τ update χωρις να εχω windows μεσα? Οχι ε?

Δημοσ.

Βαλτους εναν εναν διαδοχικα (οχι και τους δυο μαζι) σε καποιον αλλο υπολογιστη και καντους ενα firmware upgrade.

Μην φτιαξεις partitions κλπ. θα τα φτιαξουν ολα τα Windows οταν κανεις την εγκατασταση.

Δημοσ.

Ναι μέχρι εκεί είμαστε δυστυχώς.

Damn!

Δε σας νοιάζει. Τα IOPS είναι που καθορίζουν την απόδοση σε καθημερινή χρήση και αυτά δεν επηρεάζονται καθόλου σε σατα2

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια αγορασα 2 120αριδες evo και θα τους βαλω σε νεο pc σε raid0 αυριο.. Οποτε το raid θα γινει πριν μπουν windows... Λετε να εχω θεμα? Μπορω να κανω τ update χωρις να εχω windows μεσα? Οχι ε?

Τι Chipset έχεις;

Πρόσεχε γιατί αν κάνεις RAID ίσως έχεις περισσότερους μπελάδες τελικά. Τα AMD Chipset δεν υποστηρίζουν RAID. Αν έχεις Intel πες μας ποιο.

Δημοσ.

Το magician δε βλέπει καθόλου το raid . Αρα δε μπορείς μετά να κάνεις τίποτα . Fw και ότι άλλο , πριν το raid

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...