chicken32 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Φαίνεται ότι κάτι κάνανε με τη νέα έκδοση του magician. Έχω ανεβάσει τις μετρήσεις μου πριν το fix, μετά το fix και μετά την αναβάθμιση του magician (long test με rapid mode enabled). Βέβαια αν ανοιγοκλείνω παράθυρα ή browsers κατά τη μέτρηση δείχνει ορισμένες πτώσεις, αν το αφήσω ήσυχο πάει ίσια.
vdeseris Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Βέβαια αν ανοιγοκλείνω παράθυρα ή browsers κατά τη μέτρηση δείχνει ορισμένες πτώσεις, αν το αφήσω ήσυχο πάει ίσια. Λογικό αυτό. Όποτε τρέχουμε οποιοδήποτε benchmark δεν κάνουμε τίποτα άλλο και κλείνουμε όποια άλλη εφαρμογή τρέχει. 1
Federacion Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Όχι τίποτα! Έχουν υποσχεθεί ότι θα λύσουν τα θέματα με την registry όπως το δικό μου. Μόλις πάω σπίτι θα το δω.<br><br> Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Αφού κάνω παράθεση την αφεντιά μου να σας πω ότι με το update αναστήθηκε το rapid mode και πιάνω τριπλάσιες ταχύτητες σε sατα2. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
nzeppos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Βάζω κι εγώ το νέο update τώρα, άιντε να δούμε. 1
stratigos24 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Μετα το update του magician, με δεξι κλικ στο εικονιδιο του κατω δεξια, μπορεις να απο-επιλεξεις να ξεκιναει μαζι με τα windows. 4
Physiciant Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Πριν και μετά το restoration tool..Μια ερώτηση, σε sata 2 μόνο τόσο πάει η ταχύτητα; Είχα την εντύπωση ότι είναι παραπάνω Πριν http://gyazo.com/709b751377d8225f9f5f0dd4252ff061 Μετά http://gyazo.com/9c4b294e21ca4f4b968844b5c3a185aa 1
G-pal Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια αγορασα 2 120αριδες evo και θα τους βαλω σε νεο pc σε raid0 αυριο.. Οποτε το raid θα γινει πριν μπουν windows... Λετε να εχω θεμα? Μπορω να κανω τ update χωρις να εχω windows μεσα? Οχι ε?
Federacion Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Φόρτωσε τους σε άλλο μηχάνημα άδειους βάλε το νέο firmware και είσαι ok Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
duffyduck Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Βαλτους εναν εναν διαδοχικα (οχι και τους δυο μαζι) σε καποιον αλλο υπολογιστη και καντους ενα firmware upgrade. Μην φτιαξεις partitions κλπ. θα τα φτιαξουν ολα τα Windows οταν κανεις την εγκατασταση.
xaniared Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Ναι μέχρι εκεί είμαστε δυστυχώς. Damn! Δε σας νοιάζει. Τα IOPS είναι που καθορίζουν την απόδοση σε καθημερινή χρήση και αυτά δεν επηρεάζονται καθόλου σε σατα2
Heatspreader Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Παιδια αγορασα 2 120αριδες evo και θα τους βαλω σε νεο pc σε raid0 αυριο.. Οποτε το raid θα γινει πριν μπουν windows... Λετε να εχω θεμα? Μπορω να κανω τ update χωρις να εχω windows μεσα? Οχι ε? Τι Chipset έχεις; Πρόσεχε γιατί αν κάνεις RAID ίσως έχεις περισσότερους μπελάδες τελικά. Τα AMD Chipset δεν υποστηρίζουν RAID. Αν έχεις Intel πες μας ποιο.
cuprakatos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Το magician δε βλέπει καθόλου το raid . Αρα δε μπορείς μετά να κάνεις τίποτα . Fw και ότι άλλο , πριν το raid
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα