coffeex Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Αυτό είναι το γνωστό patch για τα linux και mac που διορθώνει το bug? Ναι το γράφει και στο site.
xaniared Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Νομίζω ότι αν το απεγκαταστησεις, απενεργοποιειται το rapid mode Το πρόγραμμα για το restoration εννοεί mate. Αυτό που λες εσύ αφορά το Samsung Magician. @George το προγραμμα του restoration κάν' το uninstall ελεύθερα. Δεν αενεργοποιείται το Rapid αν απεγκατασταθεί το magician
Physiciant Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ που το έκανα unistall πριν 10 μέρες περίπου όταν το ξαναέβαλα ήθελε πάλι ενεργοποίηση
GiOrGoSk21 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Το ίδιο λέμε. Πως λέτε το ίδιο; Εσυ αναφερόσουν στο Restoration Software κι αυτός αναφέρεται στο Samsung Magician. Δεν αενεργοποιείται το Rapid αν απεγκατασταθεί το magician Επειδή κάποια στιγμή το είχα κοιτάξει (καθώς βαριόμουν να το δοκιμάσω 5 λεπτά ), απ' όσα είχα διαβάσει παντού οι αναφορές λέγανε ότι αν γίνει uninstall το Samsung Magician, απενεργοποιείται το Rapid Mode kai απεγκαθίσταται και το service που τρέχει για το Rapid Mode. Και μου φάνηκε και λογικό να συμβαίνει. Αλλά όπως είπα δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά για να το σιγουρέψω. Έχεις κάνει εσύ uninstall το Samsung Magician και μετά με CrystalDiskMark - AS SSD - ATTO να σου έδωσαν νούμερα Rapid Mode;
rasputin _ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά . Έχω στο λαπτοπ με Sata 2 τον απλό Samsung 840 . Από τι βλέπω στη σελίδα τους για τον απλό 840 δεν βγάλανε τίποτα . Τι κάνουμε τώρα επιστροφή ; Το Restoration του EVO κάνει και για τον απλό 840 ; Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2014 από rasputin _
George! Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Ρε παιδιά αυτό το hd tach πως σας λειτουργεί; windows xp χρησιμοποιείτε ακόμα;
coolerman Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 εμενα μου τον βγαζει ενταξει; Είναι samsung evo;;
GiOrGoSk21 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Ρε παιδιά αυτό το hd tach πως σας λειτουργεί; windows xp χρησιμοποιείτε ακόμα; Όχι ρε συ. Απλά κάνε δεξί κλικ στο εικονίδιο του προγράμματος, πας στο Compatibility tab κι εκεί στο "Run this program in compatibility mode for" επέλεξε το Windows XP SP3. Πάτα ok και μετά θα τρέξει. 1
8elwADSL Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 val007 Τι δουλειά έχει ο Crucial M4 με το Evo Fix; 1
xaniared Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 ... Επειδή κάποια στιγμή το είχα κοιτάξει (καθώς βαριόμουν να το δοκιμάσω 5 λεπτά ), απ' όσα είχα διαβάσει παντού οι αναφορές λέγανε ότι αν γίνει uninstall το Samsung Magician, απενεργοποιείται το Rapid Mode kai απεγκαθίσταται και το service που τρέχει για το Rapid Mode. Και μου φάνηκε και λογικό να συμβαίνει.... Εγω 2 φορές που το απεγκατέστησα παρατήρησα ότι το ράπιδ παραμένει...
rasputin _ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Κανένας δεν έχει τον σκέτο 840 ρε παιδιά ;
argiris77 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 1μιση μήνα μετά το restoration και ενώ όλα πήγαν καλά και ο δίσκος επανήλθε στα φυσιολογικά του, μου κάνει νερά πλέον.. δεν πέφτει βέβαια στα 50 και 100 Mb/s που έπεφτε πριν αλλά κατά κει πάει
kosmasgr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 γιατί έτσι ? Και μένα μετά τόσο καιρό που πέρασα το Restoration
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα