cuprakatos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Ένας δεύτερος evo 250gb που έχω, σήμερα τον έβαλα μπρός πάλι και είπα να περάσω το Fixάκι και σ αυτόν. Παλαιότερη motherboard γι αυτό και χαμηλές οι ταχύτητες , αλλά παρ όλο που δεν ήταν χάλι πριν το fix, πήρε βελτίωση κάργα απο ότι βλέπω !!!
GiOrGoSk21 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Πάντως χτες-προχτές που τέσταρα πάλι με το HD Tach μετά από 1,5 μήνα περίπου που είχαμε περάσει το fix, όλα κομπλέ δείχνουν. (Είχαμε πει να τεστάρουμε πάλι μετά από μήνα και βάλε, για να δούμε αν όντως έπιασε τόπο το fix.) Εννοείται θα ξανατεστάρω και πιο μετά, κατα τις γιορτές. Όπως φαίνεται όμως κατα 99% λύθηκε το θέμα, οπότε ο δίσκος μάλλον παραμένει ως μια απ' τις top επιλογές στα λεφτά του. 2
LouCi4er Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Εγω ρε παιδια εβαλα προχτες το fix σε εναν evo 120GB ενος φιλου.Η μητρικη ειναι Sata II,δεν περιμενα να δω 500αρες αλλα τα αποτελεσματα που μου εδινε το HD Tach ηταν τραγικα και πριν και μετα το fix.Πριν το fix επιανε average 140 MB/s και μετα γυρω στο 190 MB/s.Στο τεστ του magician νομιζω οτι ηταν πιο φυσιολογικα για Sata II τα νουμερα,καπου στο 250 το read και γυρω στο 230 το write.Θα στρωσει το πραμα ή μπα?Τι δισκος ειναι αυτος τελος παντων,εγω εχω εναν Vertex II και τον εχω 4 χρονια,προχτες που του ετρεξα ενα τεστ απο περιεργεια να δω που βρισκεται,επιασε 280/270 απο το ονομαστικο 285/275 MB/s read/write,με windows 2 χρονια φορεμενα.Αυτοι οι evo,τι ρολο βαρανε?
George! Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Οι ταχύτητες που μου βγάζει σε μητρική asus z97-a με περασμένο το patch. Πριν το patch δεν τον είχα δοκιμάσει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Εγω ρε παιδια εβαλα προχτες το fix σε εναν evo 120GB ενος φιλου.Η μητρικη ειναι Sata II,δεν περιμενα να δω 500αρες αλλα τα αποτελεσματα που μου εδινε το HD Tach ηταν τραγικα και πριν και μετα το fix.Πριν το fix επιανε average 140 MB/s και μετα γυρω στο 190 MB/s.Στο τεστ του magician νομιζω οτι ηταν πιο φυσιολογικα για Sata II τα νουμερα,καπου στο 250 το read και γυρω στο 230 το write.Θα στρωσει το πραμα ή μπα?Τι δισκος ειναι αυτος τελος παντων,εγω εχω εναν Vertex II και τον εχω 4 χρονια,προχτες που του ετρεξα ενα τεστ απο περιεργεια να δω που βρισκεται,επιασε 280/270 απο το ονομαστικο 285/275 MB/s read/write,με windows 2 χρονια φορεμενα.Αυτοι οι evo,τι ρολο βαρανε? με ahci? έχει βάλει intel (ή amd) ahci drivers? πόσο γεμάτος είναι ο δίσκος? ο Vertex 2 με ποιο benchmark?
LouCi4er Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Ahci σιγουρα.το ειχα γυρισει πριν το φορματ.chipset drivers δεν εβαλα μιας και θυμαμαι οτι και στην δικια μου μητρικη(και τα δυο συστηματα εχουν sb710) δεν ειχε και πολυ διαφορα με driver η χωρις.Ο vertex δοκιμασμενος με atto.Ξερω οτι εχουν διαφορα compressed-uncompressed data αλλα τα νουμερα του vertex ειναι με atto.Ξεχασα να πω οτι ο evo ειχε περιπου 40gb free space.
spyrossss Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Είναι εντάξει;Πριν απο κανένα μήνα το έκανα το fix.
coffeex Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δεν ξέρω αν το έβαλε το Site: link κανείς αλλά βλέπω ότι έβγαλαν και "Dos version for MAC, Linux users" Αναλυτικές οδηγίες έχει το PDF που έχουν στο site.
George! Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Μετά το update, το πρόγραμμα της samsung μπορούμε να το απεγκαταστήσουμε ή είναι απαραίτητο;
Federacion Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δεν το χρειάζεσαι πιά, μπορείς να το απεγκαταστήσεις αν θέλεις. 2
Physiciant Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Νομίζω ότι αν το απεγκαταστησεις, απενεργοποιειται το rapid mode
GiOrGoSk21 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Νομίζω ότι αν το απεγκαταστησεις, απενεργοποιειται το rapid mode Το πρόγραμμα για το restoration εννοεί mate. Αυτό που λες εσύ αφορά το Samsung Magician. @George το προγραμμα του restoration κάν' το uninstall ελεύθερα. 1
D-tonys7 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δεν ξέρω αν το έβαλε το Site: link κανείς αλλά βλέπω ότι έβγαλαν και "Dos version for MAC, Linux users" Αναλυτικές οδηγίες έχει το PDF που έχουν στο site. Αυτό είναι το γνωστό patch για τα linux και mac που διορθώνει το bug?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα