Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νομίζω πως ναι... Υπάρχει περίπτωση να καθυστερεί το Boot λόγω του παλιού μηχανικού δίσκου που τον εβαλα δευτερο σε Caddy στη θεση του dvd (δε φαίνεται καν όμως στο Boot sequence για να μπουταρει απο εκει)?

Δημοσ.

Οχι καμια σχεση.

https://www.youtube.com/watch?v=KnZv12fOjlk&feature=youtu.be

Το δικο μου κανει 12-13 δευτερα αλλα εχω msata intel 525 δισκο πανω που ναι μεν ειναι sata 3 αλλα η θυρα msata που εχει το Dell ειναι sata 2

To intel rapid storage technology RST το εχεις βαλει; εκει για τον δισκο τι σου λεει; λογικα 6 Gb/s πρεπει να σου λεει στο δικο μου λεει 3 Gb/s

Δημοσ.

Οχι καμια σχεση.

https://www.youtube.com/watch?v=KnZv12fOjlk&feature=youtu.be

Το δικο μου κανει 12-13 δευτερα αλλα εχω msata intel 525 δισκο πανω που ναι μεν ειναι sata 3 αλλα η θυρα msata που εχει το Dell ειναι sata 2

To intel rapid storage technology RST το εχεις βαλει; εκει για τον δισκο τι σου λεει; λογικα 6 Gb/s πρεπει να σου λεει στο δικο μου λεει 3 Gb/s

καλα φιλε το δικο σου πεταει , εμενα κανει 32 δευτερα σε win7 , αλλα εχω μεσα dual boot και τρεις σκληρους πανω, win 8 εχεις? sorry παιδια για το off topic

Δημοσ.

Ναι Win 8.1 i7-3610QM 16GB ram 1600mhz τον msata intel 525 120gb και εναν 750gb 7200 στροφες.

Εμενα περνει δυο σκληρους sata 3 2.5 ιντσων και εναν δισκο msata που ομως ειναι sata 2

Σορρυ και απο μενα για το off topic

Δημοσ.

τελικα τι εγινε με το συγκεκριμενο προβλημα (επειδη δεν προλαβαινω να διαβασω ολες τις σελιδες του θεματος);

Λυθηκε;

Ψηνομουν να παρω ενα EVO 500MB... τωρα πλεον λεει ή κοιταμε σε αλλα μοντελα;;;

τελικα τι κανουμε;

Δημοσ.

ειχα παρει ενα evo 128gb για το λαπτοπ. περριτο να πω ποτε δεν δουλεψε. το γυρισα πισω 2 φορες και τις 2 φορες μου το γυρισαν πισω το ιδιο. μπορει να ειμαι γκαντεμης, αλλα επειδη ταξιδευω δεν εχω χρονο να ασχοληθω ξανα και τον πεταξα στα σκουπιδια. Το service της samsung ειναι αισχος. Ενω εχω ακουσει καλα πραγματτα ειδικα για to pro version. Τελικα πηρα corsair mx 100 512gb το εβαλα στο σταθερο, ολα τελεια. Στο σταθερο ειχα ενα 128 ocz agility 3 εδω και 3 χρονια περιπου. Το εβαλα στο laptop dell και ολα καλα.

Τωρα διαβαζω και αλλα bug για evo. οποτε μακρυα!

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

μάλλον εννοεί για αυτό του topic...

όσο για την περίπτωσή του, μπορεί να συμβεί σε όλους...

• Like 1
Δημοσ.

<p>ειχα παρει ενα evo 128gb για το λαπτοπ. περριτο να πω ποτε δεν δουλεψε. το γυρισα πισω 2 φορες και τις 2 φορες μου το γυρισαν πισω το ιδιο. μπορει να ειμαι γκαντεμης, αλλα επειδη ταξιδευω δεν εχω χρονο να ασχοληθω ξανα και τον πεταξα στα σκουπιδια. Το service της samsung ειναι αισχος. Ενω εχω ακουσει καλα πραγματτα ειδικα για to pro version. Τελικα πηρα corsair mx 100 512gb το εβαλα στο σταθερο, ολα τελεια. Στο σταθερο ειχα ενα 128 ocz agility 3 εδω και 3 χρονια περιπου. Το εβαλα στο laptop dell και ολα καλα.</p>

<p>Τωρα διαβαζω και αλλα bug για evo. οποτε μακρυα!</p>

Το πέταξες; Καινούριο κομμάτι με εγγύηση;;;

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άσχετο-σχετικό συνάδελφοι με evo. Δεν έκλεισα χρόνο και το hd sentinel μου πέταξε σήμερα 97% υγεία.

Να ανησυχώ;

Τελικά το ινσομνια έχει τα πάντα...

βρήκα το θέμα μου ακριβώς:

http://www.insomnia.gr/topic/524101-samsung-ssd-840-250gb-97-health-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%89-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CF%89-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B9/

Επεξ/σία από Federacion
Δημοσ.

δεν ξερω αν θες να χαρω που βρηκες το θεμα, η να λυπηθω για το προβλημα. αλλα ενα ειναι το σιγουρο, καλη τυχη με το service της samsung.

Δημοσ.

Αργούσαν επίσημα σε φίλο σε ξένο φόρουμ ότι πρέπει να κάνει φόρματ!

Λένε ότι υπάρχει πρόβλημα στη registry....

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Εδώ έχουμε το ίδιο θεματάκι και προτείνουν format εν τέλει:

http://forums.guru3d.com/showthread.php?p=4956950&posted=1#post4956950

(το βάζω τώρα γιατί μόλις έκατσα σε PC)

επίσης κάποιοι μου λένε να χρησιμοποιήσω registry cleaners αλλά τους λέω πως από προσωπική πείρα

μου έχουνε κάνει ζημιά και θα ήθελα να το αποφύγω.

Επίσης λένε αυτό που γράφουν πολλοί και στο insomnia.

¨Οτι δλδ είναι χρήσιμοι αν ξέρεις τι διαγράφεις.

Με τόσες εγγραφές που σου προτείνει ξέρει όντως κανείς τι πραγματικά διαγράφει;

Δημοσ.

...

επίσης κάποιοι μου λένε να χρησιμοποιήσω registry cleaners αλλά τους λέω πως από προσωπική πείρα

μου έχουνε κάνει ζημιά και θα ήθελα να το αποφύγω.

...

Wise Registry Cleaner - WiseCleaner

Wise Disk Cleaner - WiseCleaner

Aπόλυτα ασφαλή και τα δύο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...