IOSTEFO Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μήπως ξέρετε γιατί τώρα δεν υποστηρίζει το Rapid mode ενώ πριν κάνω την διόρθωση το υποστήριζε;
Federacion Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 <p>Μήπως ξέρετε γιατί τώρα δεν υποστηρίζει το Rapid mode ενώ πριν κάνω την διόρθωση το υποστήριζε;</p> <p> </p> Το έχω κι εγώ αυτό το πρόβλημα με την διάφορα ότι εμένα το υποστηρίζε πριν από το πρόπροηγούμενο firmware. Το ρώτησα πολλές φορές εδώ αλλά δυστυχώς δεν έχω πάρει κάποια απάντηση από κάποιον φίλο. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
cuprakatos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 ότι έχεις διακυμάνσεις όχι πολύ στα χαμηλά όμως και δε νομίζω να δεις διαφορά. έκανες το fix; αν όχι, καντο. Έχεις σε παρακαλώ , που είναι το φιχ , για να μη ψάχνω σε 40 σελίδες ; Ευχαριστώ
paylidis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Έχεις σε παρακαλώ , που είναι το φιχ , για να μη ψάχνω σε 40 σελίδες ; Ευχαριστώ http://www.samsung.com/global/business/semiconductor/minisite/SSD/us/html/support/downloads.html Παιδες sorry για το μικρό highjack αλλα επειδη σημερα θα εχω τον 840 στα χερια μου (που ειναι καπως ιδιάζουσα περίπτωση) και θα μπει στο λαπτοπ της υπογραφής τι θα πρεπει να προσέξω (όντας άσχετος με τους ssd). 1
IOSTEFO Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 http://www.samsung.com/global/business/semiconductor/minisite/SSD/us/html/support/downloads.html Παιδες sorry για το μικρό highjack αλλα επειδη σημερα θα εχω τον 840 στα χερια μου (που ειναι καπως ιδιάζουσα περίπτωση) και θα μπει στο λαπτοπ της υπογραφής τι θα πρεπει να προσέξω (όντας άσχετος με τους ssd). Εφάρμοσε αυτά που λέει ο @Liopyr http://www.insomnia.gr/topic/337668-ssd-tips-tweaks-trim-support/ 1
MasterX Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 τελικα τι εγινε με το συγκεκριμενο προβλημα (επειδη δεν προλαβαινω να διαβασω ολες τις σελιδες του θεματος);Λυθηκε;Ψηνομουν να παρω ενα EVO 500MB... τωρα πλεον λεει ή κοιταμε σε αλλα μοντελα;;;
cuprakatos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά ευχαριστώ πολύ ! Είναι ΟΚ ο δίσκος !! Πριν το fix Μετά το fix !!!!!
thundercat Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα, Πηρα και εγω εναν evo 840 250gb να βαλω στο laptop ενα dell inspiron 5110 Και λεω δεν του κανω το firmware update με το εργαλειο της Samsung Απο εκεινη την ωρα ολα πηγαν χειροτερα Δεν εχω προηγουμενες μετρησεις αλλα η αισθηση ταχυτητας ειναι πολυ χειροτερη Στο magician τα iops ειναι κατω απο 20000 Μεχρι και φορματ και εγκατασταση των windows εκανα αλλα τιποτα Μηπως εχει κανεις καμια ιδεα??
paylidis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Μια σύντομη ερώτηση-πρόταση. Θα τον περάσω τώρα στο φορητό της υπογραφής μου, να περάσω το cd της Samsung και Νάντο αφήσω να κάνει αναβάθμιση με τα προγράμματα που εχει μέσα ή να τρέξω το εργαλείο από τη σελίδα;
Pseudwnumo Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Απ ότι κατάλαβα οι 840 θα μείνουν στην απ έξω(ενω εχουν προβλημα και το χω διαπιστωσει με τον δικο μου ).. Μπορω να κανω κατι; Οπως να το παω για αντικατασταση εφοσον ειναι στην εγγυηση; Εχετε καποια ιδεα για να τον ξεφορτωθω ; (btw τον αγορασα απο το πλαισιο)
EddieObscurant Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μηπως εχει κανεις καμια ιδεα?? Δώσε μια φώτο απο το as-ssd για να δούμε αν ειναι σωστά aligned, (δεν χρειαζεται να το τρέξεις) και μια φώτο απο το hd sentinel για να δούμε ότι ειναι οκ ο δίσκος. Eχε υπόψη ότι στο λάπτοπ λόγω εξοικονόμησεις ενεργειας ειναι γενικά πιο χαμηλά τα σκορ. Πόσο ειχες πριν? Εκανες απλά φορματ ή εσβησες και τα partition? Aν δεν σου είναι κόπος να ξανακάνεις install τα windows, δημιουργησε καινούριο partition table και μετά partition με το gparted και ξαναεγκατέστησε τα windows
Millennium Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Απ ότι κατάλαβα οι 840 θα μείνουν στην απ έξω(ενω εχουν προβλημα και το χω διαπιστωσει με τον δικο μου ).. Μπορω να κανω κατι; Οπως να το παω για αντικατασταση εφοσον ειναι στην εγγυηση; Εχετε καποια ιδεα για να τον ξεφορτωθω ; (btw τον αγορασα απο το πλαισιο) http://www.insomnia.gr/topic/542344-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%87%CE%AE-bug-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-samsung-ssd-840-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-840-evo/page-35?do=findComment&comment=53577522 1
paylidis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, Πηρα και εγω εναν evo 840 250gb να βαλω στο laptop ενα dell inspiron 5110 Και λεω δεν του κανω το firmware update με το εργαλειο της Samsung Απο εκεινη την ωρα ολα πηγαν χειροτερα Δεν εχω προηγουμενες μετρησεις αλλα η αισθηση ταχυτητας ειναι πολυ χειροτερη Στο magician τα iops ειναι κατω απο 20000 Μεχρι και φορματ και εγκατασταση των windows εκανα αλλα τιποτα Μηπως εχει κανεις καμια ιδεα?? και εμενα μετα το fw update επεσαν οι επιδόσεις στο benchmark που δινει η samsung αλλα οχι τόσο! αυτό ειναι υπερβολικά πολύ! θα παραθεσω εικόνες το απόγευμα να μου πείτε αν ειναι ολα οκ! Για δείτε ρε παλουκάρια εσεις που είστε εξπερτζ: είμαι κομπλε; Είναι πανω στο Hp probook 4540s (i5-3230M / 8 Gb / 840 EVO 120 gb + Hitachi 750 GB @ 7200 / ATI 7650M 2 Gb / Win 7 x64) αυτο που με προβληματίζει ειναι οτι κανει ~17-18 δευτερα για εκκινηση! Δικαιολογείται; Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2014 από paylidis
rounsmith Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Καλά είσαι.Μπορεί να φταίει και το sata controller του hp.
paylidis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Καλά είσαι.Μπορεί να φταίει και το sata controller του hp. παίζει να μπορώ να κανω κατι για να το βελτιώσω (π.χ. απο Bios?)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα