Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι μήπως ξέρει κάποιος να μου πει..

Έβαλα τον ssd πρίν 3 περίπου μήνες.

Μετά απο την εγκατάσταση των windows και των προγραμμάτων που χρησιμοποιώ, πήρα ενα image με το norton ghost.

Ο δίσκος παρουσίασε το γνωστό πρόβλημα και έτρεξα το performance restoration tool.

Τώρα που θέλω να επαναφέρω το image του ghost, λέτε να μου παρουσιάσει το ίδιο πρόβλημα στήν ανάγνωση ή να κάνω καινούργια εγκατάσταση των windows ?

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι μήπως ξέρει κάποιος να μου πει..

Έβαλα τον ssd πρίν 3 περίπου μήνες.

Μετά απο την εγκατάσταση των windows και των προγραμμάτων που χρησιμοποιώ, πήρα ενα image με το norton ghost.

Ο δίσκος παρουσίασε το γνωστό πρόβλημα και έτρεξα το performance restoration tool.

Τώρα που θέλω να επαναφέρω το image του ghost, λέτε να μου παρουσιάσει το ίδιο πρόβλημα στήν ανάγνωση ή να κάνω καινούργια εγκατάσταση των windows ?

Το πρόβλημα διορθώνεται στο firmware του ssd. Δεν έχεις θέμα. Κάνε και ένα τεστ με το hd tach μετά για να το επιβεβαιώσεις

• Like 1
Δημοσ.

μετα το firmware που περασα στην αξιολογιση που κανει το pc για τον σκληρο δισκο απο 7,5 που ειχα μου το βγαζει 7,8, αρα εγινε δουλεια

Δημοσ.

Αφού πέρασες το fix λογικά είσαι εντάξει μην κοιτάς ομως την αξιολόγηση των windows δεν ειναι σε καμία περίπτωση άξιο αναφοράς

• Like 2
Δημοσ.

post-51388-0-48722200-1414874741_thumb.jpg

Αυτό είναι το δικό μου....με 850pro

Μάλλον κατι δεν παει καλα..

Τρέχετε το quick bench? Πειράζετε κάτι άλλο στα windows? Είστε με max performance sto magician?

Δημοσ.

attachicon.gif1Untitled.jpg

Αυτό είναι το δικό μου....με 850pro

Μάλλον κατι δεν παει καλα..

Τρέχετε το quick bench? Πειράζετε κάτι άλλο στα windows? Είστε με max performance sto magician?

Δοκίμασε χωρίς rapid

Δημοσ.

ότι έχεις διακυμάνσεις όχι πολύ στα χαμηλά όμως και δε νομίζω να δεις διαφορά.

έκανες το fix;

αν όχι, καντο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...