modechristo_13 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 παιδια ποσο αξιοπιστο ειναι αυτο το προγραμμα hd tach ?υπαρχει καποιο αλλο που μπορει να μας επιβεβαιωσει τις μετρησεις του πρωτου?
Millennium Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Κάποιοι ρωτούσαν για τον "basic" 840,το κοιτάνε και για αυτόν http://www.computerbase.de/2014-10/samsung-untersucht-problem-mit-alten-daten-bei-ssd-840-basic/ 2
EddieObscurant Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 απλώς βάζω και τη μεταφραση γιατι θα ρωτάνε Site: λινκ 1
gohawk Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Να ρωτήσω κάτι μήπως ξέρει κάποιος να μου πει..Έβαλα τον ssd πρίν 3 περίπου μήνες.Μετά απο την εγκατάσταση των windows και των προγραμμάτων που χρησιμοποιώ, πήρα ενα image με το norton ghost.Ο δίσκος παρουσίασε το γνωστό πρόβλημα και έτρεξα το performance restoration tool.Τώρα που θέλω να επαναφέρω το image του ghost, λέτε να μου παρουσιάσει το ίδιο πρόβλημα στήν ανάγνωση ή να κάνω καινούργια εγκατάσταση των windows ?
xaniared Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Να ρωτήσω κάτι μήπως ξέρει κάποιος να μου πει.. Έβαλα τον ssd πρίν 3 περίπου μήνες. Μετά απο την εγκατάσταση των windows και των προγραμμάτων που χρησιμοποιώ, πήρα ενα image με το norton ghost. Ο δίσκος παρουσίασε το γνωστό πρόβλημα και έτρεξα το performance restoration tool. Τώρα που θέλω να επαναφέρω το image του ghost, λέτε να μου παρουσιάσει το ίδιο πρόβλημα στήν ανάγνωση ή να κάνω καινούργια εγκατάσταση των windows ? Το πρόβλημα διορθώνεται στο firmware του ssd. Δεν έχεις θέμα. Κάνε και ένα τεστ με το hd tach μετά για να το επιβεβαιώσεις 1
arma1 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 μετα το firmware που περασα στην αξιολογιση που κανει το pc για τον σκληρο δισκο απο 7,5 που ειχα μου το βγαζει 7,8, αρα εγινε δουλεια
SPANK Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Αφού πέρασες το fix λογικά είσαι εντάξει μην κοιτάς ομως την αξιολόγηση των windows δεν ειναι σε καμία περίπτωση άξιο αναφοράς 2
KiriosD Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 μα μα έχει 7.8 (δε κοροιδευω το χρηστη αλλα τις μετρησεις των παραθυρων)
Xorxhs! Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Αυτό είναι το δικό μου....με 850pro Μάλλον κατι δεν παει καλα.. Τρέχετε το quick bench? Πειράζετε κάτι άλλο στα windows? Είστε με max performance sto magician?
xaniared Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 1Untitled.jpg Αυτό είναι το δικό μου....με 850pro Μάλλον κατι δεν παει καλα.. Τρέχετε το quick bench? Πειράζετε κάτι άλλο στα windows? Είστε με max performance sto magician? Δοκίμασε χωρίς rapid
Xorxhs! Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δοκίμασε χωρίς rapid χωρίς rapid παίζω, max performance, win 8.1 8gb ram
Federacion Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 850 προ!!!?!!! και είσαι ετσι; πολύ περίεργο..
Federacion Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 ότι έχεις διακυμάνσεις όχι πολύ στα χαμηλά όμως και δε νομίζω να δεις διαφορά. έκανες το fix; αν όχι, καντο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα