nzeppos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Μα το 1.1 update δεν έχει σχέση με το firmware του δίσκου και τη διόρθωση του προβλήματός του. Απλώς φτιάχνει κάποια θέματα της ίδιας της εφαρμογής. Νομίζω πως το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε 2-3 μήνες ακόμα και να επιβεβαιώσουμε ότι το bug δεν θα εμφανιστεί ξανά. Μετά δεν πρόκειται να ασχοληθούμε ξανά. 1
MonstrousChaos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 ρε παιδια ετρεξα το performance restoration tool αλλα δν μου δειχνει τον ssd moy....ετσι ωστε να πατησω πανω του και να αρχισει η διαδικασια.katevasa to magician kai katevase ena firmware update kai tvra exw to dxt09b0q.ayto einai to swsto?
SPANK Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 ρε παιδια ετρεξα το performance restoration tool αλλα δν μου δειχνει τον ssd moy....ετσι ωστε να πατησω πανω του και να αρχισει η διαδικασια.katevasa to magician kai katevase ena firmware update kai tvra exw to dxt09b0q.ayto einai to swsto? Περίμενε έχεις σίγουρα τον samsung evo ; Δεν κατεβάζεις κανένα firmware και το magician update κάνει μονο του αν χρειαστεί τώρα εσύ τι κατέβασες ακριβώς ;
MonstrousChaos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Περίμενε έχεις σίγουρα τον samsung evo ; Δεν κατεβάζεις κανένα firmware και το magician update κάνει μονο του αν χρειαστεί τώρα εσύ τι κατέβασες ακριβώς ; στο προγραμμα speccy μου λεει samsung ssd 840 series ata device ssd.μεσα απο το magician κατεβασα ενα firmware που ηταν διαθεσιμο. ετρεξα και το bench του μagician και λεει 530 read + 140 write.ειμαι κλ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 μάλλον έχεις τον απλό 840... 1
MonstrousChaos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 μάλλον έχεις τον απλό 840... αρα δν εχω προβλημα ετσι.ok thanks και σορρυ αν ειπα παλι την μαλακια μοθ
xaniared Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 αρα δν εχω προβλημα ετσι.ok thanks και σορρυ αν ειπα παλι την μαλακια μοθ Έχεις πρόβλημα απλά περιμένεις λύση
MonstrousChaos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Έχεις πρόβλημα απλά περιμένεις λύση α οκ και ποτε θα βγει programmataki για εμας τους απλους?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 δυστυχώς άγνωστο, δεν έχει ανακοινωθεί κάτι...
kosmasgr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Μετά απο format και εγκατάσταση windows σε νέο σύστημα πρέπει να ξανατρέξω το πρόγραμμα για τον evo 840 ?
xaniared Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Μετά απο format και εγκατάσταση windows σε νέο σύστημα πρέπει να ξανατρέξω το πρόγραμμα για τον evo 840 ? Οχι 1
modechristo_13 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 παιδια εχω τρεξει το fix παραπανω απο 2 φορες επειδη τα σκαμπανεβασματα συνεχιζουν να υπαρχουν....καθε φορα το κανω απεγκατασταση και ξανα install αλλα οταν κανω την διαδικασια δεν μου λεει πως πρεπει να κλεισει ο υπολογιστης απλα προχωραει μεχρι να παει 100 χωρις καμια διακοπη!!θελω να πω πως η διαδικασια δεν ειναι η ιδια οπως και την πρωτη φορα δεν ξερω γιατι ομως..καμια ιδεα?
nzeppos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Αν ο δίσκος σου αυτή τη στιγμή έχει την έκδοση firmware EXT0CB6Q, τότε το fix έχει περαστεί. Η εγκατάσταση/απεγκατάσταση έχει να κάνει με το λογισμικό αναβάθμισης, αλλά η ουσία είναι να φλασαριστεί το firmware του ίδιου του σκληρού.
modechristo_13 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 αυτη εχω σιγουρα! το θεμα ειναι πως αμα εχει περαστει κομπλε γιατι συνεχιζουν τα σκαμπανεβασματα?και τα αποτελεσματα ειναι δεν ειναι καθολου καλα :υπαρχει περιπτωση να φταιει κατι αλλο? 20mb image hosting
Federacion Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Λογικά είσαι εντός εγγύησης. Δεν τον πας να τον δούνε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα