dvamv Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 εαν κανω format πρέπει να το ξανατρέξω η όλα οκ μονο το magician?
qsis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 εαν κανω format πρέπει να το ξανατρέξω η όλα οκ μονο το magician? δε θα ξανατρέξεις τίποτα, από τη στιγμή που έχεις το τελευταίο firmware υποτίθεται ότι δε θα ξαναφτάσει ποτέ ο ssd σου στη κακή κατάσταση που έφτασε
dvamv Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 δε θα ξανατρέξεις τίποτα, από τη στιγμή που έχεις το τελευταίο firmware υποτίθεται ότι δε θα ξαναφτάσει ποτέ ο ssd σου στη κακή κατάσταση που έφτασε ok.ευχαριστω
GiOrGoSk21 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 ρε παιδια και μενα μεσα στα windows Ολα καλα πανε αλλα to να ανοιξω το πισι μεχρι να μπει στα windows φαινεται αιωνας!!! τι σπαστικο ειναι αυτο;!!! Σε ρώτησα κάτι στο topic που άνοιξες.
Hamurabi Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 8.1 windows. ειχα φρεσκια εγκατασταση. με το που εκανα το update εγινε αυτο
steam22 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν αγοράσω καινούργιο τον samsung 840 evo 120gb θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα η όχι και αν ναι αν θα μπορούσατε να μου προτείνεται κάποιον από το πλαίσιο (γιατί έχω πιστωτικό) ευχαριστώ εκ τον προτέρων
SPANK Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν αγοράσω καινούργιο τον samsung 840 evo 120gb θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα η όχι και αν ναι αν θα μπορούσατε να μου προτείνεται κάποιον από το πλαίσιο (γιατί έχω πιστωτικό) ευχαριστώ εκ τον προτέρων Δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα οχι οτι θεματάκια υπήρχαν λύθηκαν με το firmware update , απο εκει και πέρα αλλη μια καλή λύση ειναι ο https://www.skroutz.gr/s/4998566/Crucial-MX100-128GB-SSD.html. Θα σε παρακαλούσα ομως οτι αλλο θέλεις να ανοίξεις θέμα καθώς είμαστε ήδη offtopic
HALF EVIL Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 δε θα ξανατρέξεις τίποτα, από τη στιγμή που έχεις το τελευταίο firmware υποτίθεται ότι δε θα ξαναφτάσει ποτέ ο ssd σου στη κακή κατάσταση που έφτασε Δλδ. κάνοντας format αρκει η εγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης του Magician και το νέο firmware εγκαθίσταται αυτόματως , οπότε δεν υπάρχει το bug εξ αρχής?
qsis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Το νέο firmware το εγκαθιστάς προς το παρόν μόνο με τη ξεχωριστή εφαρμογή της Samsung, όχι με το magician. Αν έχεις ήδη κάνει αυτή τη διαδικασία και στη συνέχεια χρειαστεί να κάνεις format δεν ασχολείσαι ξανά με αυτό, γιατί έχει περαστεί ήδη το τελευταίο firmware στον ssd σου, σε αυτό αναφερόμουν Το magician εφόσον θες το βάζεις 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δλδ. κάνοντας format αρκει η εγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης του Magician και το νέο firmware εγκαθίσταται αυτόματως , οπότε δεν υπάρχει το bug εξ αρχής? Το firmware δεν είναι σαν τα κοινα προγράμματα που εγκαθιστάς στο pc και σβήνονται με format όπως οι οδηγοι. Ειναι ειδικος κωδικας που περναει κατευθείαν στον controller του ssd και μενει μόνιμα μεχρι να ξαναπρογραμματιστει παλι. 2
HALF EVIL Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Άρα εγκαθιστώντας εκ νέου λειτουργικό σε δισκο που δεν έχεις κάνει την εν λόγω διαδικασια, πρέπει να γινει τουλάχιστον μια φορα. Απαξ και την κάνεις μια φορα , όσα φορματ να κάνεις δεν ξαναχρειαζεται.
d4ydr33m3r Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Άρα εγκαθιστώντας εκ νέου λειτουργικό σε δισκο που δεν έχεις κάνει την εν λόγω διαδικασια, πρέπει να γινει τουλάχιστον μια φορα. Απαξ και την κάνεις μια φορα , όσα φορματ να κάνεις δεν ξαναχρειαζεται. Σωστα, το format δεν επηρεαζει το f/w.. 1
stratigos24 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Ρε παιδια ειναι οκ ο 840 τελικα μετα το fix? (ναι, ειναι καλυτερα αλλα ειναι οκ οπως θα επρεπε πραγματικα να ειναι? Βλεπω αλλους με παραπανω σκορ κλπ και ειμαι με ahci και sata 3 κλπ). Εδω ο 840 evo μου: Εδω ο 830 μου:
nzeppos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Το θέμα είναι μην βλέπεις σκαμπανεβάσματα και βουτιές στο παραπάνω γράφημα και όχι οι απόλυτες τιμές στην ταχύτητα μεταφοράς. Το bug είχε να κάνει μόνο με το πρώτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα