Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εαν κανω format πρέπει να το ξανατρέξω η όλα οκ μονο το magician?

δε θα ξανατρέξεις τίποτα, από τη στιγμή που έχεις το τελευταίο firmware υποτίθεται ότι δε θα ξαναφτάσει ποτέ ο ssd σου στη κακή κατάσταση που έφτασε 

Δημοσ.

δε θα ξανατρέξεις τίποτα, από τη στιγμή που έχεις το τελευταίο firmware υποτίθεται ότι δε θα ξαναφτάσει ποτέ ο ssd σου στη κακή κατάσταση που έφτασε 

ok.ευχαριστω

Δημοσ.

ρε παιδια και μενα μεσα στα windows Ολα καλα πανε αλλα to να ανοιξω το πισι μεχρι να μπει στα windows φαινεται αιωνας!!!

τι σπαστικο ειναι αυτο;!!!

Σε ρώτησα κάτι στο topic που άνοιξες.

Δημοσ.

καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν αγοράσω καινούργιο τον samsung 840 evo 120gb  θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα η όχι και αν ναι αν θα μπορούσατε να μου προτείνεται κάποιον από το πλαίσιο (γιατί έχω πιστωτικό) ευχαριστώ εκ τον προτέρων 

Δημοσ.

καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν αγοράσω καινούργιο τον samsung 840 evo 120gb  θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα η όχι και αν ναι αν θα μπορούσατε να μου προτείνεται κάποιον από το πλαίσιο (γιατί έχω πιστωτικό) ευχαριστώ εκ τον προτέρων 

Δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα οχι οτι θεματάκια υπήρχαν λύθηκαν με το firmware update , απο εκει και πέρα αλλη μια καλή λύση ειναι ο https://www.skroutz.gr/s/4998566/Crucial-MX100-128GB-SSD.html. Θα σε παρακαλούσα ομως οτι αλλο θέλεις να ανοίξεις θέμα καθώς είμαστε ήδη offtopic

Δημοσ.

Δλδ. κάνοντας format αρκει η εγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης του Magician και το νέο firmware εγκαθίσταται αυτόματως , οπότε δεν υπάρχει το bug εξ αρχής?
Δημοσ.

Το νέο firmware το εγκαθιστάς προς το παρόν μόνο με τη ξεχωριστή εφαρμογή της Samsung, όχι με το magician.

Αν έχεις ήδη κάνει αυτή τη διαδικασία και στη συνέχεια χρειαστεί να κάνεις format δεν ασχολείσαι ξανά με αυτό, γιατί έχει περαστεί ήδη το τελευταίο firmware στον ssd σου, σε αυτό αναφερόμουν

Το magician εφόσον θες το βάζεις

• Like 1
Δημοσ.

Δλδ. κάνοντας format αρκει η εγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης του Magician και το νέο firmware εγκαθίσταται αυτόματως , οπότε δεν υπάρχει το bug εξ αρχής?

Το firmware δεν είναι σαν τα κοινα προγράμματα που εγκαθιστάς στο pc και σβήνονται με format όπως οι οδηγοι. Ειναι ειδικος κωδικας που περναει κατευθείαν στον controller του ssd και μενει μόνιμα μεχρι να ξαναπρογραμματιστει παλι.

• Like 2
Δημοσ.

Άρα εγκαθιστώντας εκ νέου λειτουργικό σε δισκο που δεν έχεις κάνει την εν

λόγω διαδικασια, πρέπει να γινει τουλάχιστον μια φορα. Απαξ και την κάνεις μια φορα , όσα φορματ να κάνεις δεν ξαναχρειαζεται.

Δημοσ.

Άρα εγκαθιστώντας εκ νέου λειτουργικό σε δισκο που δεν έχεις κάνει την εν

λόγω διαδικασια, πρέπει να γινει τουλάχιστον μια φορα. Απαξ και την κάνεις μια φορα , όσα φορματ να κάνεις δεν ξαναχρειαζεται.

Σωστα, το format δεν επηρεαζει το f/w..

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια ειναι οκ ο 840 τελικα μετα το fix? (ναι, ειναι καλυτερα αλλα ειναι οκ οπως θα επρεπε πραγματικα να ειναι? Βλεπω αλλους με παραπανω σκορ κλπ και ειμαι με ahci και sata 3 κλπ).

Εδω ο 840 evo μου:

post-182562-0-09710400-1413716771_thumb.png

Εδω ο 830 μου:

post-182562-0-41567500-1413716772_thumb.png

Δημοσ.

Το θέμα είναι μην βλέπεις σκαμπανεβάσματα και βουτιές στο παραπάνω γράφημα και όχι οι απόλυτες τιμές στην ταχύτητα μεταφοράς. Το bug είχε να κάνει μόνο με το πρώτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...