giorgos1966 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Και εγω πρεπει να ειμαι ενταξει επανω αλλα στην κατω φωτο γιατι το Random Read ειναι χαμηλο; [/url]">http:// Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2014 από giorgos1966
pagratios Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 ΈΚανα μερικά τεστ και δεν ξέρω αν είναι όπως θα έπρεπε τα αποτελέσματα.
giorgos1966 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 ΈΚανα μερικά τεστ και δεν ξέρω αν είναι όπως θα έπρεπε τα αποτελέσματα. as-ssd-bench.png atto_result.PNG crystal_mark_resulat.PNG HD Tach Result.PNG samsung_magician_result.PNG Φιλε εσυ στην κατω φωτο το random read σου ειναι πολυ καλο...Τι ρυθμισεις εχεις κανει;
qsis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 καλά κι εγώ έχω intel controller στη low budget λαπτοπάρα μου με i3 ivy, αλλά δε τα πάω και τόσο φοβερά σε αυτό το κομμάτι (παρόλα αυτά η low budget λαπτοπάρα μου τα γ@μάει )
duffyduck Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 απενεργοποιησε το rapid (ή οπως αλλιως το λενε) 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 παραζωντανεψε ο δισκος μετα το fix. την Ram benchάρει ουσιαστικά... 2
qsis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 ωραίο το rapid mode, αλλά στα 4GB που έχω μου τρώει όλη σχεδόν τη ram, δε ξέρω αν αξίζει ή όχι να το έχω ενεργοποιημένο ή αν πρέπει να προσθέσω ένα ακόμα so-dimm
giorgos1966 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Tελικα παιδια το rapid mode το εχουμε enable η οχι;Το εβαλα enable και κοιτατε μετρηση http://postimg.org/image/488cs76vr/
Hamurabi Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 ρε παιδια ταχω παρει κρανιο. εκει που πριν το firmware update ανοιγε το πισι σε 15'' τωρα κανει 1 λεπτο!!!! τι να κανω?? μηπως πειραζει που εσβησα-Uninstall αυτο το προγραμα που εκανε το update μετα αφοτου τελειωσε η διαδικασια? επισης παρατηρησα στο smasung magician ,sto over provitioning μου βγαζει "there is insuficient free space available to setup OP" γιατι εγινε αυτο? εννοειται εχω απλετο free space στον ssd
qsis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 μηπως πειραζει που εσβησα-Uninstall αυτο το προγραμα που εκανε το update μετα αφοτου τελειωσε η διαδικασια? αυτό σίγουρα δε πειράζει
nzeppos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Αυτό που λέει ο qsis. Κι εγώ το απεγκατέστησα και δεν είχα κάποιο πρόβλημα Από την άλλη δεν είδα ιδιαίτερη διαφορά ούτε με το νέο firmware. Το HD Tach μπορεί να δείχνει ότι διορθώθηκε το πρόβλημα του δίσκου, αλλά η συμπεριφορά των εφαρμογών μέσα στα windows, το boot time κλπ παραμένουν ίδια (δηλ. μια χαρά). Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2014 από nzeppos 1
Hamurabi Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 ρε παιδια και μενα μεσα στα windows Ολα καλα πανε αλλα to να ανοιξω το πισι μεχρι να μπει στα windows φαινεται αιωνας!!! τι σπαστικο ειναι αυτο;!!!
xaniared Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 ρε παιδια και μενα μεσα στα windows Ολα καλα πανε αλλα to να ανοιξω το πισι μεχρι να μπει στα windows φαινεται αιωνας!!! τι σπαστικο ειναι αυτο;!!! Ti windows εχεις. Μηπως θέλει κανα φορμα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα