Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για όσους έχετε το ίδιο πρόβλημα κάντε αυτό που έκανα και εγώ:attachicon.gif1.png

Και μετά αν θέλετε βάλτε το όπως ήταν πριν...

Δε μου ανοίγει την εικόνα αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα που κολάει στο 15%. Έχω Gigabyte GA-970a-ud3.

• Like 1
Δημοσ.

πολλοι λόγοι μπορει να φταινε

γενικα οι amd controllers εχουν λιγο χαμηλοτερες ταχυτητες απο τους ιντελ, εχεις τους drivers της amd ή της microsoft? Μήπως τον εχεις σε κανα marvell controller ?Eiναι ενεργοποιημένα achi, trim και εχεις σωστο alignment? Exεις ένα 20% του δίσκου άδειο? Δώσε μια φώτο απο το  as-ssd benchmark. Δεν χρειαζεται να το τρεξεις

Σε ευχαριστω για την απαντηση. Τσεκαρα οσα μου είπες, το ahci ηταν απενεργοποιημένο. Το alignment και το trim ήταν ενταξει.

Τωρα βελτιώθηκε. Σε ευχαριστώ και πάλι.

Photo πριν και μετα..

post-193560-0-97967000-1413531687_thumb.jpg

post-193560-0-81041200-1413531693_thumb.png

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε μου ανοίγει την εικόνα αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα που κολάει στο 15%. Έχω Gigabyte GA-970a-ud3.

Θα πας στο control panel -device manager -ide ata controllers-drivers-update-pick from my computer και θα διαλέξεις sata ahci standard Microsoft. Θα κάνεις reboot και θα τρέξεις το πρόγραμμα μετά και θα το κάνει κανονικά. Θα κάνει πάλι reboot να περάσει το firmware και τελικά θα ξεκινήσει η διαδικασία. Μόλις τελειώσει 100% θα ξαναπάς πάλι εκεί που πήγες πρωτα να ξαναβαλεις AMD sata drivers reboot και τέλος. Δεν έχω pc μπροστά μου τώρα αλλά έτσι είναι περίπου... Θα το βρεις

post-109552-0-24351100-1413564059_thumb.png

Επεξ/σία από Darth Revan
  • Like 1
Δημοσ.

Ξεκίνα restoration...

Αν εχεις bootcamp κανε τη διαδικασια μεσω windows. Μεσω USB δεν ξερω αν γινεται και υπαρχει πιθανοτητα να παρει πολυ ωρα

Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Είχα bootcamp απλά δεν ήξερα αν θα γινότανε μέσω αυτού. Τελικά όλα πήγαν ok. Επίσης ένα άγχος που είχα με το Sata Speed λόγω παλιού Mac (MacBook Pro 17" Early 2009) ευτηχώς παρέμεινε σαν Sata 2.

• Like 1
Δημοσ.

παιδια σε εμενα δεν αλλαξε πολυ η κατασταση:

Capture.jpg

να ξανατρεξω το restoration η θα κανει κακο η παιζει τιποτα αλλο?

Δε νομίζω να σε αφήσει να το ξανατρέξεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το παλιό δεν το είχα κρατήσει. Ήταν όμως πολύ κακό.
Όλα κομπλέ τώρα.

post-115429-0-20923000-1413554910_thumb.jpgpost-115429-0-23159000-1413554912_thumb.jpg

Κάντε και ένα Disk Cleanup μετά τη διαδικασία. Βρήκα περίπου 40GB πράγματα και σκέφτηκα μήπως είναι από αυτό.

Επεξ/σία από Heatspreader
Δημοσ.

Σε ευχαριστω για την απαντηση. Τσεκαρα οσα μου είπες, το ahci ηταν απενεργοποιημένο. Το alignment και το trim ήταν ενταξει.

Τωρα βελτιώθηκε. Σε ευχαριστώ και πάλι.

Photo πριν και μετα..

Φίλε μου δεν είναι συγκρίσιμα τα 2 αποτελέσματα.

Η 1η φωτο είναι με το Rapid Mode disabled και στη 2η είναι enabled (άσε που δεν παίζει να είναι τωρινό το 1ο, γιατί βλέπω διαφορετικούς drivers κι ενδεχομένως και κανένα ide mode). Για σωστά,αξιόπιστα συγκρίσιμα αποτελέσματα, κάν' το disable και τέσταρε πάλι. Και μετά άμα θες ξαναενεργοποίησέ το.

Επίσης όσον αφορά το HD Tach, όσοι βλέπετε σκαμπανεβάσματα στα γραφήματα (είτε στο quick είτε στο long bench) κι έχετε ενεργοποιημένο το Rapid Mode, κάν' τε τον κόπο και κάν' τε το disable και μετά ξανακάνετε το τεστ για να δείτε.

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης όσον αφορά το HD Tach, όσοι βλέπετε σκαμπανεβάσματα στα γραφήματα (είτε στο quick είτε στο long bench) κι έχετε ενεργοποιημένο το Rapid Mode, κάν' τε τον κόπο και κάν' τε το disable και μετά ξανακάνετε το τεστ για να δείτε.

Το δοκίμασα και εξαφανίστηκαν οι Link.png Site: πτώσεις που έβλεπα προηγουμένως. Εμφανίστηκε μια καινούργια στα 5gb που πέφτει στα 250mb/s  :devil:

Δημοσ.

κατι εκανε το προγραμματακι της samsung.μειωθηκαν αρκετα οι ταλαντωσεις αλλα δεν ξερω για ποσο καιρο θα ειναι ετσι.

hdtech.jpg

Δημοσ.

Φίλε μου δεν είναι συγκρίσιμα τα 2 αποτελέσματα.

Η 1η φωτο είναι με το Rapid Mode disabled και στη 2η είναι enabled (άσε που δεν παίζει να είναι τωρινό το 1ο, γιατί βλέπω διαφορετικούς drivers κι ενδεχομένως και κανένα ide mode). Για σωστά,αξιόπιστα συγκρίσιμα αποτελέσματα, κάν' το disable και τέσταρε πάλι. Και μετά άμα θες ξαναενεργοποίησέ το.

Το πρωτο τεστ το ετρεξα απο αλλο partition και δεν ειχα ahci αλλα ide  mode( τοσο καιρο το ειχα ide και μου ανοιξατε τα ματια). Και τα 2 ειναι μετα το recovery απλα απο αλλο partition.  Οσο για το rapid mode θα το κοιταξω. 

Ευχαριστω για την συμβουλη.

Δημοσ.

...να ξανατρεξω το restoration η θα κανει κακο η παιζει τιποτα αλλο?...

Επειδή το έκανα φίλε πρέπει να κάνεις απεγκατάσταση το πρόγραμμα και επανεγκατάσταση και να το ξανατρέξεις . Τα πρώτα βήματα θα τα περάσει γρήγορα και στο τρίτο θα αργήσει πάλι λίγο. Σε εμένα με τη δεύτερη φορά φαίνεται να έκανε δουλειά.

...

Καμμία διαφορά με το rapid φίλε!!

Δημοσ.

Καμμία διαφορά με το rapid φίλε!!

Ok καλώς, έτσι κι αλλιώς δε συμβαίνει σε όλους (ααα μιλούσα για σκαμπανεβάσματα στα τεστ ΜΕΤΑ το fix προφανώς έτσι; ). Π.χ. εγώ πήρα αρκετές φορές το τεστ με enabled Rapid Mode κι είχε σχεδόν πάντα κάποιες (αρκετά μικρές, μετά το fix, βυθίσεις - άντε μέχρι τα 300mb/s) ενώ όταν το κάνω disable στα γραφήματα βλέπω εξομάλυνση, σχεδον γραμμή. Και αλλού το έχω δει γι' αυτό το είπα.

Τέσπα, περιμένουμε τώρα να περάσει ο καιρός να "παλιώσουν" τα data για να ξανατεστάρουμε και να δούμε αν έδεσε το γλυκό.

Αααα κάτι άλλο, δίνεται από τη Samsung το εύρος του διαστήματος μετά το πέρας του οποίου θεωρούνται παλιά τα data; Όταν μαθεύτηκε το θέμα, αρκετά sites μιλούσαν για 1 μήνα, αλλά δε θυμάμαι αν προερχόταν από λεγόμενα της εταιρίας ή των sites.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...