Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για όσους έχετε το ίδιο πρόβλημα κάντε αυτό που έκανα και εγώ:attachicon.gif1.png

Και μετά αν θέλετε βάλτε το όπως ήταν πριν...

Είσαι ωραίος φίλε μου.Ετσι δούλεψε μια χαρά το update..ορίστε και τα αποτελέσματα...

post-109552-0-68049500-1413465229_thumb.png

post-109552-0-33961500-1413473402_thumb.png

Επεξ/σία από Darth Revan
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Εκανα ολη την διαδικασια και εγινε παλι flat το γραφιμα. Ξερει κανεις γιατι ειμαι καρφωμενος στα 350mb και οχι 400+ που βλεπω σε αλλους? 

Ειμαι με SATA 3 με MOBO 890GXM-G65

πολλοι λόγοι μπορει να φταινε

γενικα οι amd controllers εχουν λιγο χαμηλοτερες ταχυτητες απο τους ιντελ, εχεις τους drivers της amd ή της microsoft? Μήπως τον εχεις σε κανα marvell controller ?Eiναι ενεργοποιημένα achi, trim και εχεις σωστο alignment? Exεις ένα 20% του δίσκου άδειο? Δώσε μια φώτο απο το  as-ssd benchmark. Δεν χρειαζεται να το τρεξεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω Mac και θέλω να περάσω το νέο firmware. Επειδή για Mac δεν έχει βγεί το firmware ακόμα, αν βάλω τον SSD σε μια εξωτερική θήκη, τον κάνω format σε NTFS και τον συνδέσω μέσω USB σε υπολογιστή με Windows θα περάσει κανονικά το firmware? Επίσης μιας και θα είναι φορμαρισμένος χρειάζεται να γίνει η διαδικασία  Restoration?

Δημοσ.

Ξεκίνησα και το δικό μου restoration. Είμαι στο Step 3, από το 80% και μετά πάει πολύ αργά. Χρειάστηκε σχεδόν ένα τέταρτο για να πάει στο 85%. Άντε να δούμε...

ps: έχω intel chipset

edit: Ξαφνικά έκανε ένα "τίναγμα" και πήγε στο 92%. Άντε καλό μου, τελείωνε μη σε πάρει ο διάολος, να δούμε και το μπάσκετ.

• Like 2
Δημοσ.

Ξεκίνησα και το δικό μου restoration. Είμαι στο Step 3, από το 80% και μετά πάει πολύ αργά. Χρειάστηκε σχεδόν ένα τέταρτο για να πάει στο 85%. Άντε να δούμε...

ps: έχω intel chipset

Δεν παιζει ρολο αυτο.. Ουσιαστικα η διαδικασια του restore των δεδομενων ξεκιναει μετα το 80% απο οτι καταλαβα.. Θα σου παρει αρκετη ωριτσα, εμενα για 300+Gb στον 500αρη πηρε πανω απο 40 λεπτα μετα το 80%.

Προτιμοτερο επισης θα ειναι να μην κανεις κατι αλλο, οσο κανει restore, αλλα αυτο φανταζομαι το ξερεις..

Δημοσ.

Και ιδού:

post-47640-0-69017400-1413486306_thumb.png

Να φανταστώ ότι μετά το restoration, η εφαρμογή που κατεβάσαμε δεν έχει πλέον καμία χρησιμότητα και μπορεί να αντικατασταθεί.

• Like 1
Δημοσ.

Και ιδού:

attachicon.gifrestoration.png

Να φανταστώ ότι μετά το restoration, η εφαρμογή που κατεβάσαμε δεν έχει πλέον καμία χρησιμότητα και μπορεί να αντικατασταθεί.

Λογικα ναι.. Στο απευχθεο σεναριο να ξαναεχουμε ομαδικα προβλημα, θα βγαλουν καινουργια εφαρμογη φανταζομαι..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτος ειναι ο δικος μου δισκος, πως σας φαινεται; πρεπει να κανω καποιο αλλο τεστ;

post-72776-0-08277900-1413487580_thumb.jpg

post-72776-0-27899400-1413524884_thumb.jpg

Επεξ/σία από kavatzoulas
Δημοσ.

αυτος ειναι ο δικος μου δισκος, πως σας φαινεται; πρεπει να κανω καποιο αλλο τεστ;

Ξεκίνα restoration...

Καλησπέρα. Έχω Mac και θέλω να περάσω το νέο firmware. Επειδή για Mac δεν έχει βγεί το firmware ακόμα, αν βάλω τον SSD σε μια εξωτερική θήκη, τον κάνω format σε NTFS και τον συνδέσω μέσω USB σε υπολογιστή με Windows θα περάσει κανονικά το firmware? Επίσης μιας και θα είναι φορμαρισμένος χρειάζεται να γίνει η διαδικασία Restoration?

Αν εχεις bootcamp κανε τη διαδικασια μεσω windows. Μεσω USB δεν ξερω αν γινεται και υπαρχει πιθανοτητα να παρει πολυ ωρα
Δημοσ.

Καλησπερα μπορει καποιος να μου πει σας παρακαλω πολυ πως θα καταφερω σε win 7 64 να τρεξω το HD tach version 3.0.4.0 να δω αν εχω και εγω θεμα με τον EVO.

δοκιμασα να πατησω ιδιοτητες και να βαλω συμβατοτητα σε win 7 με δεξι κλικ και ανοιγμα ως διαχειριστης αλλα και παλι μου πεταει το μηνυμα the program reguires Win XP or 2000 γ@μ.... το σπιτ@...ι του!

Δημοσ.

Πριν το restoration: 

Παιδια, για να μην κοροιδευομαστε, εδω βαζω ενα βιντεακι απο τo pc μου που φορτωνω ενα οργανο (το οποιο βρισκεται εγκατεστημενο στον evo) και κανει 1000 ωρες για 140mb που παλια δεν προλαβαινες να πατησεις το κουμπι και το ειχε φορτωσει..

Μετα το restoration: 

• Like 2
Δημοσ.

edit: Ξαφνικά έκανε ένα "τίναγμα" και πήγε στο 92%. Άντε καλό μου, τελείωνε μη σε πάρει ο διάολος, να δούμε και το μπάσκετ.

:-D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...