xaniared Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Γιατί εμένα δεν είναι flat το γράφημα ?? Υπάρχει θέμα με τους AMD τελικά. Κάνε το τεστ μερικές φορές να δεις αν τα αποτελέσματα είναι πάντα ίδια. Κανε και με το Crystaldisk να δουμε τι σου λέει και απενεργοποιησε το rapid
nick0lis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Υπάρχει θέμα με τους AMD τελικά. Κάνε το τεστ μερικές φορές να δεις αν τα αποτελέσματα είναι πάντα ίδια. Κανε και με το Crystaldisk να δουμε τι σου λέει και απενεργοποιησε το rapid 1 rapid enable 2 rapid disable
qsis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Βελτιώθηκε κάπως πάντως,sata2 να υποθέσω ε;Το sata 2 δεν πάει ποτέ πάνω από περίπου 280 MB/s 1
June Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Κι εμένα δείχνει να έστρωσε μετά το update. Για το θέμα με τους AMD, προσωπικά γύρισα από το BIOS το AHCI σε IDE, έγινε το update και το ξαναγύρισα σε AHCI και όλα καλά χωρίς πρόβλημα. 1
greg2310 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 και σε μενα δειχνει να εστρωσε ,και στο γραφημα και στην αισθηση..ελπιζω να μεινει ετσι .επισης στο δεικτη εμπειριας των windows απο 7.4 που ειχε πεσει ξαναπηγε 7.9 ...ολα καλα .. 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Ολα ετοιμα και απο εμενα.. Παρα το σχετικο καλο avg read που ειχα απο πριν (~380MB/s), και δεδομενου οτι format δεν εχω κανει κανενα χρονο και οχι μονο αυτο αλλα ο σκληρος μπηκε με migration επανω πριν κανα 4μηνο, ειχα προβλημα ειδικα στα πρωτα 100Gb του γραφηματος με αρκετες αυξομειωσεις και λεω θα το κανω.. Δεν ειχα παρατηρησει παρα ταυτα αισθητα προβληματα ταχυτητας. Eλπιζω να ειναι μονιμο το fix με το f/w και την επανεγγραφη των δεδομενων γιατι..
pagratios Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δοκίμασα το restoration fix αλλά δεν ξέρω αν τα αποτελέσματα είναι ικανοποιητικά
GiOrGoSk21 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Παίδες δώσ' τε λίγο info... Τώρα, μετά το fix, στο Magician π.χ. πόσο σας ανέβηκε το σύνολο των writes; Το "total bytes written" δηλαδή. Προϋποθέτει βέβαια να θυμάστε και πόσο περίπου ήταν πριν το fix. Κι επίσης εννοείται παίζει ρόλο και το πόσο πράμα έχει ο καθένας στον SSD του. Απλά μου φαίνεται ότι ανέβηκε αρκετά σε μενα σε σχέση μετά GBs που έχω πάνω στον SSD. Μπορεί να θυμάμαι και λάθος βέβαια στο πόσο έγραφε πριν κάνω το fix, δεν είμαι καθόλου σίγουρος. Ντακς δεν παίζει άγχος, απλά περιέργεια.
qsis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Κοίτα αν χρειαστεί να γίνει μόνο μια φορά δεν τρέχει κάτι, το πρόβλημα θα υπήρχε αν έπρεπε να κάνουμε τέτοιες διαδικασίες ανά διαστήματα.. Τώρα όσο έγραψε έγραψε, ξέχνα το. Το μετά έχει σημασία
xaniared Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Παίδες δώσ' τε λίγο info... Τώρα, μετά το fix, στο Magician π.χ. πόσο σας ανέβηκε το σύνολο των writes; Το "total bytes written" δηλαδή. Προϋποθέτει βέβαια να θυμάστε και πόσο περίπου ήταν πριν το fix. Κι επίσης εννοείται παίζει ρόλο και το πόσο πράμα έχει ο καθένας στον SSD του. Απλά μου φαίνεται ότι ανέβηκε αρκετά σε μενα σε σχέση μετά GBs που έχω πάνω στον SSD. Μπορεί να θυμάμαι και λάθος βέβαια στο πόσο έγραφε πριν κάνω το fix, δεν είμαι καθόλου σίγουρος. Ντακς δεν παίζει άγχος, απλά περιέργεια. Τα writes δεν άλλαξαν καθόλου εμένα. Μάλλον κάτι άλλο κάνει το restoration
June Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Πάντως εγώ στο performance του δίσκου είδα αισθητή διαφορά σε σχέση με πριν, πέρα δλδ από τα νούμερα.
tetes3e Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους. Εκανα ολη την διαδικασια και εγινε παλι flat το γραφιμα. Ξερει κανεις γιατι ειμαι καρφωμενος στα 350mb και οχι 400+ που βλεπω σε αλλους? Ειμαι με SATA 3 με MOBO 890GXM-G65
Angelcrow Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Στα Total Bytes Written δεν είδα καμιά διαφορά πάντως προς ενημέρωση σας!Δούλεψαν όλα καλά προς στιγμή με το update...Σε κανά εξάμηνο θα ξέρουμε πάντως σίγουρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα