Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ιδιο προγραμμα βαζουμε και στους 840 τους απλους η θα βγει αλλο?

Eίναι μόνο για Evo. Έχουν παραπονεθεί όμως κάποιοι που έχουν τους κανονικούς καθότι το bug παρουσιάζεται και σε αυτούς, αλλα περιμένουν ακόμα απάντηση.....

• Like 1
Δημοσ.

Eίναι μόνο για Evo. Έχουν παραπονεθεί όμως κάποιοι που έχουν τους κανονικούς καθότι το bug παρουσιάζεται και σε αυτούς, αλλα περιμένουν ακόμα απάντηση.....

Απλα ρωτησα γιατι η επικεφαλιδα  γραφει για 840 και 840 evo.

Δημοσ.

μαγκες help τρεχω το προγραματακι και η διαδικασια σταματα στο 15% και μου πεταει το εξης μυνημα

if you use a third party storage driver, then this software may not work properly...

Δημοσ.
Μολις ολοκληρωσα και γω την διαδικασια, ολα καλα.64% ειχα ελευθερο.
Ουτε image κρατησα backup ουτε τπτ.Φυσικα δεν προτεινω σε κανεναν να το κανει ετσι.

Αργοτερα θα ανεβασω και ss απο hdtach πριν και μετα.
Θελω να αφησω το drive να δουλεψει λιγο idle τελειως. :-D
Δημοσ.

μαγκες help τρεχω το προγραματακι και η διαδικασια σταματα στο 15% και μου πεταει το εξης μυνημα

if you use a third party storage driver, then this software may not work properly...

Tα ίδια ακριβώς και σε εμένα..έχει θέμα συμβατότητας με τους sata drivers της AMD...

• Like 1
Δημοσ.

Tα ίδια ακριβώς και σε εμένα..έχει θέμα συμβατότητας με τους sata drivers της AMD...

φιλε μου σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση, οσο και αν εψαξα δεν βρηκα νεοτερη εκδοση..αρα οσοι εχουμε amd chipset τον ηπιαμε κανονικα....

Δημοσ.

φιλε μου σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση, οσο και αν εψαξα δεν βρηκα νεοτερη εκδοση..αρα οσοι εχουμε amd chipset τον ηπιαμε κανονικα....

Οχι ακριβώς..απλά θέλει μια διαδικασία να κάνεις..το λέει στις οδηγίες του προγράμματος ...Τσέκαρε σελιδες 13-18 στο pdf που έχει μέσα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...