Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@micraSport

αφού δεν έχει ξεχωριστά το firmware για να φλασάρεις μόνο αυτό ναι θα πρέπει να γίνει όλη η διαδικασία, αλλά μάλλον δε θα γίνει και κάτι φοβερό αν ο ssd σου δεν έχει τίποτα μέσα

επίσης στις νέες παρτίδες που θα έρχονται με το νέο firmware δεν κάνει κανείς τίποτα 

• Super Moderators
Δημοσ.

ok καταλαβαίνω δυσπιστία αλλά δεν πιστεύετε ότι εκεί στη Samsung θα σκέφτηκαν "ρε συ θα το σκεφτούν να checkάρουν μετά από 1-2 μήνες, άρα να βγάλουμε κάποια μόνιμη λύση μην φάμε κι άλλο κράξιμο" ? :P

• Like 5
Δημοσ.

ok καταλαβαίνω δυσπιστία αλλά δεν πιστεύετε ότι εκεί στη Samsung θα σκέφτηκαν "ρε συ θα το σκεφτούν να checkάρουν μετά από 1-2 μήνες, άρα να βγάλουμε κάποια μόνιμη λύση" ? :P

θες να μιλήσουμε για πόσα από τα κινητά σαν το δικό σου (και πρώην δικό μου)  είχαν προβληματική εσωτερική μνήμη (εκεί ήταν hw, προβληματική παρτίδα) που ήταν κινητή βόμβα και κάποια μέρα απλά έσκαγε το πρόβλημα και το κινητό γινόταν τούβλο;

έκανε κάποια κίνηση η samsung για αυτό το πρόβλημα; όχι έκανε το μ@λάκα και αν ήσουν εντός εγγύησης καλώς, αλλίως έμενες με το τούβλο στο χέρι

για μένα είναι αναξιόπιστη εταιρεία, ναι έχει φοβερή τεχνογνωσία σε κάποιους τομείς μετάξυ των οποίων και οι nand, αλλά πιστεύω ότι η τακτική της είναι να θάβει κάτω από το χαλάκι τα όποια προβληματά της

το συγκεκριμένο με τους 840 πήρε απλά γιγάντιες διαστάσεις επειδή έχει πάρει ο μισός πλανήτης, αλλιώς θα το άφηνε έτσι 

• Super Moderators
Δημοσ.

εκεί έκανε το μλκ όμως, ενώ τώρα αποδέχτηκε το πρόβλημα κι υποσχέθηκε fix...

προτιμούν να ρισκάρουν διπλό fail ενώ ξέρουν ότι υπάρχουν άτομα που θα το εντοπίσουν πάλι?

Δημοσ.

Τα βράδια που κοιμόμαστε ο δίσκος θα σβήνει και θα γράφει ξανά τα παλιά δεδομένα... :P

φαντάζεσαι :P

βέβαια μπορούμε να παρακολοθούμε από κάνα hd sentinel τα lifetime writes, ή λες το καινούριο firmware να πειράζει και αυτή την ένδειξη;  :-D

εκεί έκανε το μλκ όμως, ενώ τώρα αποδέχτηκε το πρόβλημα κι υποσχέθηκε fix...

προτιμούν να ρισκάρουν διπλό fail ενώ ξέρουν ότι υπάρχουν άτομα που θα το εντοπίσουν πάλι?

κοίτα κατά 70% ή και 90% αν θες είμαι πεπεισμένος ότι το θέμα λύθηκε

αλλά 100% βέβαιος με τη samsung δεν είμαι ποτέ

στους ssd τη θεωρούσα πιο αξιόπιστη από τους περισσότερους, πλέον βέβαια όχι, αλλά τη samsung στο συνολό της δε μπορώ να την εμπιστευτώ με το χέρι στη καρδιά

απλά δε μπορώ, πες το παραξενιά, αλλά γενικά επειδή είχα διάφορα προϊόντα της επί χρόνια τα περισσότερα κάποια στιγμή απλά πάνε για πέταμα (παρά τη θέλησή μου )

• Like 2
Δημοσ.

Και με τους Intel που ειδικά εγώ τους εκθείαζα, πάλι κάποιο πρόβλημα είχε προκύψει.
Συμβαίνουν αυτά.

Με τη Seagate το Firmware που ήταν λάθος ακολουθεί την κακή φήμη της εταιρίας ακόμα και τώρα!

Δημοσ.

Με τη Seagate το Firmware που ήταν λάθος ακολουθεί την κακή φήμη της εταιρίας ακόμα και τώρα!

εντάξει είναι και τι θα σου τύχει, σίγουρα η προσωπική εμπειρία σε επηρεάζει περισσότερο από κάθε τι που διαβάζεις, όλως παραδόξως με τη seagate δεν είχα ποτέ θέμα (για αυτό και τη τιμώ ακόμα, παρά τα όσα ακούγονται) και έχω ακόμα κάπου αυτό το σκληρό της με το προβληματικό fw και μάλιστα δουλεύει ακόμα 

βέβαια δεν είναι και πολύ σοφό που τρέχει το λειτουργικό ο συγκεκριμένος, αλλά δε χρησιμοποιώ εγώ αυτό το pc οπότε δε με νοιάζει :P 

Δημοσ.

Το πρόβλημα νομίζω αφορά τους evo, όπως και να χει πήγαινε στη σελίδα του κατασκευαστή και του μοντέλου σου και δες σ'υπάρχει εκεί, εμείς με τους evo αυτό κάναμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...