hwxerolas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Απο αυτά που λέει η διαδικασία γίνεται μόνο μια φορά και οι καινούργιοι evo έρχονται με αυτό το firmware και δεν χρειάζονται καθόλου το restoration
qsis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Ναι το διάβασα, αλλά πάντα κρατάω πισινή, για αυτό και θα το τσεκάρω ανά διαστήματα Τώρα όμως έχει αρχίσει να πηγαίνει πολύ αργά η διαδικασία, αλλά τουλάχιστον προχωράει.. (83%)
Darth Revan Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Ναι το διάβασα, αλλά πάντα κρατάω πισινή, για αυτό και θα το τσεκάρω ανά διαστήματα Τώρα όμως έχει αρχίσει να πηγαίνει πολύ αργά η διαδικασία, αλλά τουλάχιστον προχωράει.. (83%) Περιμένουμε αποτελέσματα
qsis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Μόλις τελειώσω θα ποστάρω αμέσως, ευτυχώς είμαι σπίτι σήμερα (αν και όχι ευτυχώς γιατί είμαι άρρωστος) και μπορώ να το δοκιμάσω άμεσα. Το τελευταίο 15% της διαδικασίας πάντως μου πάει αρκετά αργά, θέλω να μου πείτε οι υπόλοιποι αν είχατε ανάλογο φαινόμενο
AiWaaa Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 θα θελει κάποιο χρόνο λογικά για να δείτε αποτελέσματα..
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Μειώνοντας όμως τον συνολικό χρόνο ζωής τους ? ιδού η απορία γιατί έτσι ξέραμε να το ψιλοφτιαξουμε και μόνοι μας.. πού λέει για μείωση της ζωής του δίσκου; από ότι καταλαβαίνω η παράθεση επεξηγεί το bug και πώς αυτό οδήγησε στο να έχουμε σχεδόν μηδενικά read επίσης τα πολλά read δε μειώνουν τη ζωή του δίσκου, θεωρητικά αυτό συμβαίνει με τα πολλά write αλλά έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι θα τους έχουμε βάλει στην άκρη μέχρι πραγματικά να έρθει αυτή η στιγμή Ερώτημα ήταν.. και αν κρίνω από αυτό που γράφεις δηλαδή ότι πάει αργά,μάλλον δικαιολογημένο.
hwxerolas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Ναι πάει αργά μετά το 80%, μάλλον ξαναγράφει όλο το δίσκο ps: Restoration failed, try again WTF?
qsis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 μου έφτιαξε από ότι φαίνεται, το θέμα είναι να μείνει έτσι 1
modechristo_13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Για να δούμε Site: www.samsung.com/global/business/semiconductor/minisite/SSD/downloads/software/Samsung_SSD840EVO_Performance_Restoration.zip παιδια κατεβαζω αυτο το αρχειακι και κανω την διαδιακασια?
xaniared Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Το πρόβλημα όπως δηλώνει και η ίδια η Samsung είναι καθαρά software ευτυχώς.
qsis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 @montechristo ναι κατεβάζεις, το εγκαθιστάς & το τρέχεις, κάνει firmware update πρώτα σβήνει το pc, το ξαναξεκινάς εσύ μπαίνεις στα windows, τα windows εγκαθιστούν ξανά τον ssd και ζητούν επανεκκίνηση (λες restart later) και το πρόγραμμα συνεχίζει τη διαδικασία του αντιγράφοντας τα πάντα από την αρχή γιατί το νέο firmware από μόνο του μάλλον δεν αρκεί, απλά υποτίθεται ότι θα αποτρέψει τον ssd να ξαναγίνει έτσι μόλις τελειώσει το κλείνεις, κάνεις άλλη μια επανεκκίνηση και τρέχεις το hd tach για να δεις ότι έφτιαξε βέβαια φαίνεται να φτιάχνει εκ πρώτης όψεως επειδή αυτή η εφαρμογή τα ξαναγράφει όλα από την αρχή. αυτό θα γινόταν και με κάποια άλλη εφαρμογή. το ζητούμενο όμως είναι το firmware να εξαλείψει αυτό το bug και αυτό δε μπορούμε να το ξέρουμε από τώρα, θα πρέπει να το διαπιστώσουμε σε βάθος χρόνου Το πρόβλημα όπως δηλώνει και η ίδια η Samsung είναι καθαρά software ευτυχώς. έτσι λέει, αλλά παρόλα αυτά σε 2-3 μήνες ας ξανατρέξουμε bench για να είμαστε βέβαιοι μακάρι να είναι όλα όπως τα λέει και ο 840 evo να παραμείνει μια πολύ καλή αγορά
neof1z Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Samsung Performance Restoration v.1.0 Βλέπω να υπάρχει και άλλη έκδοση!!!!!
qsis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 μία έχει στο site της samsung, αυτή κατέβασε ίσως υπήρχε και καμιά πρώιμη έκδοση
modechristo_13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 @montechristo ναι κατεβάζεις, το εγκαθιστάς & το τρέχεις, κάνει firmware update πρώτα σβήνει το pc, το ξαναξεκινάς εσύ μπαίνεις στα windows, τα windows εγκαθιστούν ξανά τον ssd και ζητούν επανεκκίνηση (λες restart later) και το πρόγραμμα συνεχίζει τη διαδικασία του αντιγράφοντας τα πάντα από την αρχή γιατί το νέο firmware από μόνο του μάλλον δεν αρκεί, απλά υποτίθεται ότι θα αποτρέψει τον ssd να ξαναγίνει έτσι μόλις τελειώσει το κλείνεις, κάνεις άλλη μια επανεκκίνηση και τρέχεις το hd tach για να δεις ότι έφτιαξε βέβαια φαίνεται να φτιάχνει εκ πρώτης όψεως επειδή αυτή η εφαρμογή τα ξαναγράφει όλα από την αρχή. αυτό θα γινόταν και με κάποια άλλη εφαρμογή. το ζητούμενο όμως είναι το firmware να εξαλείψει αυτό το bug και αυτό δε μπορούμε να το ξέρουμε από τώρα, θα πρέπει να το διαπιστώσουμε σε βάθος χρόνου έτσι λέει, αλλά παρόλα αυτά σε 2-3 μήνες ας ξανατρέξουμε bench για να είμαστε βέβαιοι μακάρι να είναι όλα όπως τα λέει και ο 840 evo να παραμείνει μια πολύ καλή αγορά ευχαριστω θα το δοκιμασω και θα ποσταρω αποτελεσματα με την πρωτη ευκαιρια!
micraSport Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Σε περίπτωση που τον έχω καινούριο και αχρησιμοποίητο εδώ και καιρό και είναι άδειος, κάνω την ίδια διαδικασία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα