Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο δημοσιογράφος που βρήκε το bug λέει ότι περιμένουμε ενημέρωση την επόμενη εβδομάδα (15 οκτωβρίου). 

BTW και εμένα παρουσιάζει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα (250 gb).

Επεξ/σία από xaniared
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ που δε παρακολουθούσα το θέμα και ξαφνικά είδα 18 σελίδες, μπορεί κάποιος να πει συνοπτικά ποιο είναι το συμπέρασμα τελικά; 

Και αν δε κάνω λάθος αφού μυρίζει hardware problem, τι σκατά σκοπεύει να κάνει το fw? :P

Δημοσ.

Το bug έχει ελάχιστη επιρροή στις επιδόσεις σε καθημερινή χρήση. Απλα πολυς ντορος επειδη ειναι ο best seller της αγορας

• Like 2
Δημοσ.

Το bug έχει ελάχιστη επιρροή στις επιδόσεις σε καθημερινή χρήση. Απλα πολυς ντορος επειδη ειναι ο best seller της αγορας

Μάλλον απλά το degradation ήταν σταδιακό και δε το καταλαβαίναμε. Εγώ από τότε που έκανα refresh το δίσκο, σε ορισμένα προγράμματα και παιχνίδια, μπορώ να πω ότι τα boot times είναι αισθητά καλύτερα.

Δημοσ.

Με το refresh που έκανες γράφονται τα αρχεία sequential,μέχρι να αρχίσει το wear leveling,έχεις δηλαδή της sequentail read/write ταχύτητες που δεν είναι οι πραγματικές ταχύτητες των ssd, μετά από λίγο σε όλους τους δίσκους έχεις της iops ταχύτητες, και τώρα μάντεψε γιατί κανένας κατασκευαστής δεν της αναφέρει αυτές σε mb/sec.... 

• Like 2
Δημοσ.

Μαγκες αρχικά καλημέρα...!!Κανείς δε εχει παρατηρήσεις πτώση απόδοσης.??Κολληματάκια??Ακόμα και σε παιχνίδια..!!

Γιατι εγω 2-3 μερες τρωω αρκετά σκαλώματα..!! Ετρεξα και εναν ελεγχο με Avast μπας και παιζει τιποτα με ιο όλα καθαρά.!!

Το pc μ φαίνεται αρκετά καλό για να σκαλώνει σε απλά πραματα.!! I5 3470+6850 σε παιχνίδι ας πουμε Pro 14..!! Αλλα σε στο Chrome πεφτει πολύ σκάλωμα.!!

Δημοσ.

Μαγκες αρχικά καλημέρα...!!Κανείς δε εχει παρατηρήσεις πτώση απόδοσης.??Κολληματάκια??Ακόμα και σε παιχνίδια..!!

Γιατι εγω 2-3 μερες τρωω αρκετά σκαλώματα..!! Ετρεξα και εναν ελεγχο με Avast μπας και παιζει τιποτα με ιο όλα καθαρά.!!

Το pc μ φαίνεται αρκετά καλό για να σκαλώνει σε απλά πραματα.!! I5 3470+6850 σε παιχνίδι ας πουμε Pro 14..!! Αλλα σε στο Chrome πεφτει πολύ σκάλωμα.!!

Κάτι άλλο παίζει μεγάλε. Μπορεί και η ραμ, αλλά εδώ θα βγούμε εκτός θέματος οπότε πήγαινε στο ανάλογο τόπικ

Δημοσ.

Παιδια, για να μην κοροιδευομαστε, εδω βαζω ενα βιντεακι απο τo pc μου που φορτωνω ενα οργανο (το οποιο βρισκεται εγκατεστημενο στον evo) και κανει 1000 ωρες για 140mb που παλια δεν προλαβαινες να πατησεις το κουμπι και το ειχε φορτωσει..

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια, για να μην κοροιδευομαστε, εδω βαζω ενα βιντεακι απο τo pc μου που φορτωνω ενα οργανο (το οποιο βρισκεται εγκατεστημενο στον evo) και κανει 1000 ωρες για 140mb που παλια δεν προλαβαινες να πατησεις το κουμπι και το ειχε φορτωσει..

Η συμπεριφορά του δίσκου σου, εμπίπτει με την επίδραση του bug.

Το αρχείο είναι μάλλον "παλιό" δηλ. δεν έχει γραφτεί/επεξεργαστεί πρόσφατα, άρα οι χρόνοι ανάγνωσης έχουν αυξηθεί κατακόρυφα…

Έτσι είναι ή κάνω λάθος;

Δημοσ.

Το ανοίγεις συχνά το αρχείο? Αν ναι τότε κάτι άλλο φταίει. Αν όχι τότε ίσως είναι to bug. Απο μηχανικό σκληρό πόση ώρα κάνει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...