manos89 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Α ισως παιζει ρολο που εκανα φορματ πριν απο μια βδομαδα τοτε
agligoros Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 ετρεξα και γω ενα με τον 830 εγκατεστημενο απο το 2012 χωρις format.αναθεμα αν καταλαβαινω τι λεει το γραφημα
Federacion Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Aφου δεν κάνει σοβαρες βουτιές (πχ στα 50-60) και είναι πάνω απο 400 διαρκώς, ο 830 σου είναι μιά χαρά! Άλλωστε ο 840 και ο 840 evo μόνο έχουν το θέμα μας.
qsis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 τι θα γίνει θα το φτιάξουν; αργούν.. εμένα δε παρουσιάζει το ίδιο χάλι που παρουσιάζει σε άλλους γιατί καλά καλά δεν έχει κλείσει ακόμα δίμηνο, όμως οι βουτιές υπάρχουν ήδη και είναι μεγάλες ο vertex μου από την άλλη με εγκατάσταση 2+ ετών είναι μπόμπα μεγάλη απογοήτευση κι από μένα μαύρο η samsung, εδώ και καιρό της έχω ρίξει μαύρο στις τηλεοράσεις, πρόσφατα της έριξα μαύρο και στα κινητά, ένα μόνο πράγμα είχα να περιμένω από αυτή (τους ssd) και έπεσα πάνω στο προβληματικό της μοντέλο μαύρο και μαύρο δαγκωτό και παραμένω σχετικά ήρεμος γιατί πρόκειται για το λάπτοπ μου που το έχω για βοηθητικές δουλειές, αν ήταν στο βασικό pc μου θα έριχνα καντήλια όλη μέρα και θα τον είχα αλλάξει ήδη με εγγύηση ή χωρίς βέβαια και τα 70€ δε μου περισσεύουν να τα πετάω ούτε έχω διάθεση να ξανασετάρω υπολογιστή, για αυτό από μακριά και αγαπημένη πλέον με τη συγκεκριμένη εταιρεία και το είχα σκεφτεί ρε γαμώτο να πάρω τον pro μιας και πάντα θέλω την έξτρα εγγύηση (και υποσχόμενη ποιότητα) , αλλά επειδή ήταν για low budget κατασκευή το θεώρησα περιττό.. βέβαια το λάθος δεν είναι δικό μου, είναι δικό τους 2
HALF EVIL Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Εξ¨αιτίας αυτού του προβλήματος, μπορεί να ζητήσεις αλλαγή του δίσκου από το κατάστημα που τον αγόρασες εντός εγγύησης; Αναγνωρίζεται το πρόβλημα από τα καταστήματα;
selianx Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Εξ¨αιτίας αυτού του προβλήματος, μπορεί να ζητήσεις αλλαγή του δίσκου από το κατάστημα που τον αγόρασες εντός εγγύησης; Αναγνωρίζεται το πρόβλημα από τα καταστήματα; Δε νομίζω, ειδικά εφόσον η Samsung θα βγάλει firmware (από όσο γνωρίζουμε μέχρι τώρα), σε 15 μέρες, που θα διορθώνει το πρόβλημα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 τι θα γίνει θα το φτιάξουν; αργούν.. 15 Οκτωβρίου ακούγεται... 2
Kazama88 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Πάσαρα τον EVO στο λαπτοπ της αδερφής μου και πήρα τον 850 pro! 3
aekoupoli Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Πάσαρα τον EVO στο λαπτοπ της αδερφής μου και πήρα τον 850 pro! και εγω τον προ πηρα 1
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Και voila.. Κάτσε μην βιάζεσαι έτσι ήμασταν κ με τους EVO καινούριους.. 2
Kazama88 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Κάτσε μην βιάζεσαι έτσι ήμασταν κ με τους EVO καινούριους.. Α πού να φας την γλώσσα σου! 3
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Α πού να φας την γλώσσα σου! .χαχαχα και εγώ δεν νομιζω γιατί δις εξ'αμαρτην .. κλπ .. αλλά έπρεπε να σε πειράξω λίγο που φέρθηκες έτσι στην μικρή αδελφή σου. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα