Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από την στιγμή που αναγνώρισε επίσημα το πρόβλημα η 3η περίπτωση δεν παίζει...

Συμφωνώ, ας μη ξεχνάμε ότι η Samsung σαν εταιρεία έχει - αν όχι το καλύτερο - ένα απ'τα καλύτερα ονόματα στην αγορά των SSDs, δε νομίζω να θέλει να κρεμάσει τόσους αγοραστές ενός από τους πιο αγορασμένους SSD της.. σκέψου ότι θα χάσει ένα μεγάλο ποσοστό αγοραστών της, εγώ προσωπικά αν μας κρεμάσει, δίσκο απ'αυτή δε παίρνω ούτε θα προτείνω, για "ψυχολογικούς" λόγους. Απ'την άλλη, αν μας "σώσει" θα είναι στα + της.
Εκτός αν μας κρεμάσει για να αναβαθμίσουμε σε 850 pro  :devil:

Δημοσ.

Παιδιά με format το πρόβλημα λύνεται?

Λογικά ναι, εφόσον τα αρχεία θα είναι φρεσκογραμμένα και το πρόβλημα συναντάται στα παλιά. Καλό θα ήταν να του κάνεις secure-erase όμως. Βέβαια, μετά από λίγο καιρό θα ξαναεμφανιστεί, όταν "παλιώσουν".

Καλύτερα να περιμένεις όμως το firmware, καθώς υπάρχει μια πιθανότητα να χρειαστεί format τότε, δε ξέρουμε τι θα προτείνει η samsung.. μη κάνεις δυο φορές το format

Δημοσ.

για πειτε και γιαυτον εδω....τι να κανω?

υπομονή να βρεθεί η official λύση, δεν είσαι και σε πολύ άσχημη κατάσταση, άλλη έχουν βουτιές στα <50MB/s.

Δημοσ.

η εγγυηση δεν το καλυπτει?τον εχω ενα χρονο 

Δε νομίζω, αν ήταν έτσι θα είχαν γεμίσει επιστροφές. Την εγγύηση κάντη χρήση αν τελικά δε βγει firmware, εφόσον έχουν πει ότι δουλεύουν για τη λύση του προβλήματος δε νομίζω να δεχθούν την εγγύηση τώρα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θεμα ειναι το firmware θα διορθωσει οριστικα το προβλημα? η θα ειναι μπαλωμα και μετα απο καποιο χρονο

θα εχουμε τα ιδια προβληματα.

Κανουμε υπομονη και ευχομαστε να βρεθει γρηγορα λυση στο προβλημα.

Επεξ/σία από Mr_Terror
  • Super Moderators
Δημοσ.

Όταν πρόκειται για σκληρούς δίσκους 2 μάρκες εμπιστευόμαστε plextor & WD όλες οι άλλες είναι υποδεέστερες :-D

βγάζει σκληρούς δίσκους η Plextor?

• Like 3
Δημοσ.

κατι μας ειπες

Αν και δε ξέρω την εγγυρότητα του site, αναφέρει ότι η Samsung είναι πρόθυμη να ανεβάσει το firmware στις 15 Οκτωβρίου, και σε κάποιο άλλο site είδα ένα πιο γενικευμένο mid-october.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...