Προς το περιεχόμενο

Αγορα P.D.A. με λογισμικο WIN XP

DimisGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα.

Ενδιαφερομε να αγορασω ενα PDA (Personall Digital Assistance), θα ειναι το 2ο που αγοραζω μιας και το πρωτο μου ειχα την ατυχια να το χασω :oops: θα ηθελα να ρωτησω καποιον που εχει σχετικη εμπειρια,μιας και δεν πολυεμπιστευομε τους πωλητες γιατι ειναι αποδεδιγμενο οτι απλα θελουν να πωλησουν οσα περισσοτερα μπορουν μπας και κερδισουνε το ταξιδι απο την εταιρια ......

Το μοντελο που θελω να αγορασω ειναι το HP iPAQ pocket PC h5400 series. Το μοντελο ειναι οπως ακριβως ενας Η/Υ αλλα σε σμικρυνση μιας και τρεχει τα WIN XP και το εχει ολα οσα ειναι σε ενα κανονικο Η/Υ.

πχ. Internet Explorer, Microsoft Word, My documents & Media Player ! και πολλα αλλα....

Η αγορα θα γινει απο το Λονδινο και το κοστος ειναι 350 £

Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ipotheto oti thes na pareis to HP 5450. Kalo mixanaki. Alla skepsou kai to Toshiba e740. Einai elaxista akribotera (20-30 lires) exei ipodoxes gia Secure Digital kai Compact Flash kartes, exei Bluetooth kai einai kai ...omorfotero :) .

Pantos oti kai na pareis rota an dexetai tin nea ekdosi tou leitourgikou ths Microsoft, tin 2003. I opoia den einai XP, min mplekesai aplos moiazei poli stin leitourgia.

Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες και τον κοπο να δειτε το θεμα μου !

Και το ΗΡ περνει flash cards (ειναι η καρτα μνημης αν θυμαμε ???) πρεπει να εχει 2 σλοτς, τωρα για το σεκουριτι που ανεφερες δεν ξερω αμα εχει . Θα κοιταξω στην σελιδα της ΗΡ για ποιο σιγουρια παρα να περιμενω απο τους πωλητες.... καλυτερα να παω εγω ψαγμενος :wink: :D

Μάλλον δεν κατάλαβες καλά. "Secure Digital" (ή SD για συντομία) είναι τύπος κάρτας μνήμης. Απλά, είναι πολύ μικρότερη σε μέγεθος από την "CompactFlash".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...