Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκίμασε το και σε αλλο pc να δεις αν το βρίσκει , λειτουργούσε κανονικά πριν ;

Ναι το δοκίμασα σε αλλον υπολογιστή και λειτουργεί κανονικά στον δικό μου δεν λειτουργεί.

Καλημέρα :). Αυτό που είπε ο Spank, επίσης αν μπορείς πες μας αν εμφανίζεται στις συσκευές του πίνακα ελέγχου

Στον πίνακα ελένχου και μετά..?

Ναι το δοκίμασα σε αλλον υπολογιστή και λειτουργεί κανονικά στον δικό μου δεν λειτουργεί.

Στον πίνακα ελένχου και μετά..?

Διαχείρηση συσκευών?

Καλημέρα :). Αυτό που είπε ο Spank, επίσης αν μπορείς πες μας αν εμφανίζεται στις συσκευές του πίνακα ελέγχου

Δεν μου το αναγνωρίζει τι να κάνω..?

Δοκίμασε το και σε αλλο pc να δεις αν το βρίσκει , λειτουργούσε κανονικά πριν ;

Δεν μου το αναγνωρίζει τι να κάνω..?

Δημοσ.

Δοκίμασε το στις πισω usb αν το βάζεις στις μπροστά επισης δες αν το βλέπει στο control panel , computer management και disk management.

Άμα δοκιμάσεις αλλα usb sticks λειτουργούν ?

Ρίξε επίσης και ενα repair με το cd των windows

Δημοσ.

Δοκίμασε το στις πισω usb αν το βάζεις στις μπροστά επισης δες αν το βλέπει στο control panel , computer management και disk management.

Άμα δοκιμάσεις αλλα usb sticks λειτουργούν ?

Ρίξε επίσης και ενα repair με το cd των windows

Είναι σε laptop.

Πηγαίνω στον πίνακα ελένχου μετά διαχείρηση συσκευών μετά?

Δημοσ.

Όχι διαχείρηση  συσκευών, πήγαινε Control Panel - System and Security - Administrative Tools - Computer Management - Disk Management

Πήγα αλλά δεν ξέρω τι να κάνω :confused:

Δημοσ.

Βάλε το usb stick και απλα δες αν το βλέπει εκει που δείχνει και τον αλλον / αλλους δίσκους

Ε

Πήγα εκεί που μου είπατε έχοντας συνδεδεμένο το usb stick και μου έχει αυτήν την εικόνα

Ε

Πήγα εκεί που μου είπατε έχοντας συνδεδεμένο το usb stick και μου έχει αυτήν την εικόνα

Δημοσ.

Ε

Δε φαίνεται η εικόνα. Κάνε μια προσπάθεια να την ξαναβάλεις :)

Δημοσ.

Δε φαίνεται η εικόνα. Κάνε μια προσπάθεια να την ξαναβάλεις :)

Τώρα ήρθε?

Δεν μπορώ να στείλω την εικόνα το μεγεθος της είναι 336kb :confused:

Τώρα ήρθε?

ρ

Βάλε το usb stick και απλα δες αν το βλέπει εκει που δείχνει και τον αλλον / αλλους δίσκους

Δεν μπορώ να στείλω την εικόνα, είναι jpeg 336kb και δεν μπορώ να την στείλω :confused:

http://file:///C:/Users/%CE%A4%CE%91%CE%9A%CE%97%CE%A3/Desktop/IMG_0192.JPG

Τώρα ήρθε?

ρ

Δεν μπορώ να στείλω την εικόνα, είναι jpeg 336kb και δεν μπορώ να την στείλω :confused:

file:///C:/Users/%CE%A4%CE%91%CE%9A%CE%97%CE%A3/Desktop/IMG_0192.JPG

Τώρα ήρθε?

ρ

Βάλε το usb stick και απλα δες αν το βλέπει εκει που δείχνει και τον αλλον / αλλους δίσκους[link=file:///C:/Users/%CE%A4%CE%91%CE%9A%CE%97%CE%A3/Desktop/IMG_0192.JPG][/link]

Τώρα ήρθε?

ρ

Το πρόβλημα το έχει το laptop γιατί δοκίμασα να συνδέσω και αλλόν ένα εξωτ. σκληρό και το αποτέλεσμα ελιναι το ίδιο δεν μπορεί να το αναγνωρίσει.

Δημοσ.

tac.inc βλέπω οτι δεν το εχεις με υπολογιστές (μην το πάρεις σαν κακό) οποτε καλό ειναι να ζητήσεις βοήθεια απο κάποιο φίλο σου που ξερει και μπορεί να δει το μηχανημα απο κοντα.

Αφου το στικάκι φαίνεται σε αλλο υπολογιστή τότε δυο ειναι τα ενδεχόμενα. Είτε σου λειπει κάποιος driver ή εχει πρόβλημα το hardware του υπολογιστή. 

Αν μπορείς κάτέβασε κάποιο iso με linux live, κάψε το σε ενα dvd και ξεκίνα τον υπολογιστή με αυτό. Μετά κουμπωσε το στικάκι και δες αν το βλέπει το linux. Αν δεν το βλέπει τοτε σιγουρα ειναι θέμα hardware. 

Πες μας κάτι ακομα. Το αλλο μηχανημα που δοκίμασες τι μηχανημα είναι; Με windows; Με linux; Με macos (apple) ;

• Like 1
Δημοσ.

tac.inc βλέπω οτι δεν το εχεις με υπολογιστές (μην το πάρεις σαν κακό) οποτε καλό ειναι να ζητήσεις βοήθεια απο κάποιο φίλο σου που ξερει και μπορεί να δει το μηχανημα απο κοντα.

Αφου το στικάκι φαίνεται σε αλλο υπολογιστή τότε δυο ειναι τα ενδεχόμενα. Είτε σου λειπει κάποιος driver ή εχει πρόβλημα το hardware του υπολογιστή. 

Αν μπορείς κάτέβασε κάποιο iso με linux live, κάψε το σε ενα dvd και ξεκίνα τον υπολογιστή με αυτό. Μετά κουμπωσε το στικάκι και δες αν το βλέπει το linux. Αν δεν το βλέπει τοτε σιγουρα ειναι θέμα hardware. 

Πες μας κάτι ακομα. Το αλλο μηχανημα που δοκίμασες τι μηχανημα είναι; Με windows; Με linux; Με macos (apple) ;

τ

Το πιθανότερο ειναι να μου λείπει κάποιος driver γιατί έκανα πλήρες format και οταν εγκαθιστούσα ξανά τους drivers μπορεί να μου ξέφυγε και κάποιος.

Το άλλο μηχάνημα ειναι το ίδιο με αυτό που εχω και εγώ.

Εχω το hp g7-2251ev και δεν θυμάμαι πως θα βρω το συγκεκριμένο driver για το usb, τους εχω αποθηκευμένους όλους σε dvd, μπορείς να βοηθήσεις να βρω ποιος ειναι να το εγκαταστησω τώρα.

τ

Το πιθανότερο ειναι να μου λείπει κάποιος driver γιατί έκανα πλήρες format και οταν εγκαθιστούσα ξανά τους drivers μπορεί να μου ξέφυγε και κάποιος.

Το άλλο μηχάνημα ειναι το ίδιο με αυτό που εχω και εγώ.

Εχω το hp g7-2251ev και δεν θυμάμαι πως θα βρω το συγκεκριμένο driver για το usb, τους εχω αποθηκευμένους όλους σε dvd, μπορείς να βοηθήσεις να βρω ποιος ειναι να το εγκαταστησω τώρα.

Ειναι με τα windows 7.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...