trelo alani Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Πως μπορω να μαθω τη μαρκα απο το Case μου ο εχω ψάξει απο παντου δεν γραφει τιποτα... Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2014 από trelo alani Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpa16 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Πως μπορω να μαθω τη μαρκα απο το Case μου ο εχω ψάξει απο παντου δεν γραφει τιποτα... Βγάλ`του μερικές φωτογραφίες και ανέβασέ τες,μπας και το αναγνωρίσει κανείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Ή χρησιμοποίησε το Google reverse image search. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelo alani Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 dimpa16...θα ανεβασω μερικες φωτογραφίες καιβαν μπορέσουμε να το βρουμε καλως.... zapee995.... ειμαι απο ταμπλετ δεν εχω pc δοκιμασα αλλα οταν κανω αντιγραφή τιν εικόνα δεν μ κανει επικόλλησ... τεσπα θα δοκιμασω καποια στιγμη απο κανα pc...... σας ευχαριστω Αυτες ειναι η φωτογραφίες όποιος/όποια μπορει ας βοηθήσει... ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 κανενα noname θα ειναι.σιγα μικρο το κακο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelo alani Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 ...... Ήθελα να βαλω το dvd μ αλλα δε μπαίνει γτ λοιπουν κατι κλιπσακια και δεν ξερω τη μαρκα για να το αναζητήσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Ένα topic δε φτάνει; No name φαίνεται να είναι.Ρώτα και από κει που το πήρες αν μπορείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik69 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Βαλε βιδες καλυτερα γιατι αν περιμενεις να βρεις κλιψακια για το συγκεκριμενο σωθηκες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelo alani Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Κατι θα βρω να κανω με αυτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiorgosT Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 dimpa16...θα ανεβασω μερικες φωτογραφίες καιβαν μπορέσουμε να το βρουμε καλως.... zapee995.... ειμαι απο ταμπλετ δεν εχω pc δοκιμασα αλλα οταν κανω αντιγραφή τιν εικόνα δεν μ κανει επικόλλησ... τεσπα θα δοκιμασω καποια στιγμη απο κανα pc...... σας ευχαριστω Αυτες ειναι η φωτογραφίες όποιος/όποια μπορει ας βοηθήσει... ευχαριστώ Φίλε έχω το ίδιο κουτάκι για τον server μου. Κάποτε είχα βρει τυχαία τι μάρκα είναι (θυμάμαι ένα κινέζικο όνομα) αλλά τώρα πια δε θυμάμαι. Δυστυχώς για το DVD-RW χρειάζεσαι τα λαμάκια με τα μωβ πλαστικά που είχε το κουτί. Αν το χρειάζεσαι ακόμα πες να ψάξω, λογικά θα τα έχω κρατημένα. edit Το βρήκα! http://www.heise.de/preisvergleich/yeong-yang-cetus-yy-5601-midi-tower-ohne-netzteil-a63498.html και χρειάζεσαι τα πίσω στη φωτογραφία λαμάκια http://www.modthebox.com/reviews/yeongyang/yy5601/cetus21.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα