Προς το περιεχόμενο

Tablet 10'' απο 300-400 ευρω

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια ενδιαφερομαι να αγορασω ενα ταμπλετακι και ειμαι πραγματικα μπερδεμενος εχω ριξει πολυ διαβασμα και εδω και φουλ google αλλα οι αποψεις διχαζονται . η χρηση του θα ειναι λιγο πολυ για ολα ταινιες , ιντερνετ + office μιας και θα το εχω σαν εργαλειο  για τη δουλεια μου . games νομιζω πως δεν με απασχολει γιατι πεζω στο desktop pc μου και ουτος η αλλως λιγο πολυ ολα τα ταμπλετακια απο τι καταλαβενω τα παιχνιδια τα πεζουν . 

Οι 10'' οθονη ειναι νομιζω η καλυτερη λυση και αυτα που εχω στο μυαλο μου ( χωρις να ειμαι κολλημενος ) ειναι το 

samsung tab pro 10.1

sony z ή z2

Αυτο που με εχει ανγχωση ειναι σχολια του τυπου αυτο εχει λαγκ ,  το ipad δεν συγκρινεται , το αλλο η μπαταρια του δεν κραταει ουτε 5 ωρες , εκεινο εχει οθονη με μικρη αναλυση οποτε πεταμενα λεφτα ,  και μπορω να συνεχισω να γραφω για ωρες ακομα . 

Τελειωνω εδω σιγα σιγα γιατι πολλα ειπα ,  θελω ενα ταμπλετ στα λεφτα που προανεφερα οσο ποιο αξιοπιστο και καλο γινεται αν εχετε και κατι να μου προτεινεται θα χαρω πολυ ευχαριστω. 

Δημοσ.

Asus t100....προτιμησε αυτό με τον καινουργιο ατομ (1.46-2.39)

ΜΗΔΕΝ LAG, και η καλυτερη εμπειρια office που μπορεις να εχεις από οποιαδήποτε άλλη (παιχνιδο)ταμπλετα....γιατι για μενα ολες οι άλλες αυτό είναι....

Τρομερη αυτονομια επισης που αγγιζει τις 12ωρες

• Like 1
Δημοσ.

Asus t100....προτιμησε αυτό με τον καινουργιο ατομ (1.46-2.39)

ΜΗΔΕΝ LAG, και η καλυτερη εμπειρια office που μπορεις να εχεις από οποιαδήποτε άλλη (παιχνιδο)ταμπλετα....γιατι για μενα ολες οι άλλες αυτό είναι....

Τρομερη αυτονομια επισης που αγγιζει τις 12ωρες

εχθες το ειδα και το asus και μπορω να πω οτι ειναι οντως πολυ ψιλα αλλα κατι διαβασα σε καποιο θρεντ οτι εχει πολλες ελληψεις σε σχεση με τα αλλα 2 OS . κατι τετοια ειναι που με κανουν να λεω αν αξιζει . σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου

ipad air απο μενα!

ipad δεν κοιταω γιατι απευθηνετε σε κοινο που εχει μια ποιο χρηματικη ανεση και παρα πολυ λιγο χωρο αποθηκευσης . αν ειχα τα λεφτα θα το επερνα μονο και μονο για να δω και εγω πως ειναι αυτοι οι διαολοι που πουλανε σαν τρελοι . σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου

υπαρχη η δυνατοτητα σε καταστηματα να μπορω να τα δοκιμασω γιατι καλα τα hands on αλλα καλο θα ειταν να επιανα και κανενα στα χερια μου να δω πως ειναι πχ το asus δεν το βρισκω σε καλο hands on ελληνικο

Δημοσ.

Για την χρήση που ανέφερες το Asus T100 παίζει χωρίς αντίπαλο.

Έχει και πληκτρολόγιο στον εξοπλισμό και δωρεάν full έκδοση office 2013. 

Εφαρμογές θα βρεις τις περισσότερες σε touch εκδοχή  όπως αντίστοιχα θα μπορείς να τρέξεις και exe εφαρμογές μιας και έχεις να κάνεις με ένα windows pc σε tablet form factor. 

http://www.skroutz.gr/s/5350489/Asus-Transformer-Book-T100TA-DK048H-Z3775-2GB-32GB.html

Οσο για review δεν σου αρκούν το ότι το έχουν τιμήσει πάρα πολύ κόσμος και εδώ στην Ελλάδα και εξωτερικό και είναι μακράν το πιο επιτυχημένο windows tablet στην αγορά.

Σε τελική πηγαινε κάνα public-media markt να το δεις live να κρίνεις ο ίδιος με τα μάτια σου. 

Δημοσ.

To air καινιουργιο ξεκιναει απο 387 το 16αρι.Αν θες 32αρι και δεν σου φτανουν τα 16 παρε μτχ 32 στα 400

Τα 16 gb αντικειμενικα ειναι πολυ λιγα για τα λεφτα που θα δωσεις γιατι μπορουν πολυ ευκολα να σου δεσουν τα χερια μολις γεμισουν και τα 32 gb ειναι πολυ ψηλα το κοστος μιας και δεν θελω να μπλεκω με μεταχειρισμενα ( οπως και να το κανουμε οταν δινεις καμποσα λεφτα θες να ειναι του κουτιου το μαραφετι ) σε ευχαριστω πολυ

Για την χρήση που ανέφερες το Asus T100 παίζει χωρίς αντίπαλο.

Έχει και πληκτρολόγιο στον εξοπλισμό και δωρεάν full έκδοση office 2013. 

Εφαρμογές θα βρεις τις περισσότερες σε touch εκδοχή  όπως αντίστοιχα θα μπορείς να τρέξεις και exe εφαρμογές μιας και έχεις να κάνεις με ένα windows pc σε tablet form factor. 

http://www.skroutz.gr/s/5350489/Asus-Transformer-Book-T100TA-DK048H-Z3775-2GB-32GB.html

Οσο για review δεν σου αρκούν το ότι το έχουν τιμήσει πάρα πολύ κόσμος και εδώ στην Ελλάδα και εξωτερικό και είναι μακράν το πιο επιτυχημένο windows tablet στην αγορά.

Σε τελική πηγαινε κάνα public-media markt να το δεις live να κρίνεις ο ίδιος με τα μάτια σου. 

Να σου πω την αληθεια δεν ηξερα οτι ειναι μακραν το ποιο επιτυχημενο windows tablet στην αγορα αυτο μου φτιαχνει κι' αλλο την εικονα μου προς το συγκεκριμενο , γιαυτο  ρωταω εσας που ξερετε ποιο πολλα . σε ευχαριστω

Δημοσ.

Παιδια μια βασικη ερωτηση : διαχειριση ενος e -shop μεσα απο tablet  γινεται ? εχει κανεις καμια αποψη επ ' αυτου ?

Δημοσ.

Αυριο παω να το παρω το ταμπλετακι δεν εχω αποφασισει ποσα γιγα μνημη αλλα θα δω . ευχαριστω για την βοηθεια σας

Δημοσ.

Όπως την κάνεις από Pc, την κάνεις και από το τάμπλετ. Ανάλογα με το αν υποστηρίζει mobile το admin panel σου μπορεί να κάνει τη δουλειά απλή η δύσκολη.

• Like 1
Δημοσ.

Όπως την κάνεις από Pc, την κάνεις και από το τάμπλετ. Ανάλογα με το αν υποστηρίζει mobile το admin panel σου μπορεί να κάνει τη δουλειά απλή η δύσκολη

Κατανοητο πληρως 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...