asusz97 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 γεια σας δεν μπορω να καταλαβω κατι πηγα στο ASUS 4 Way Optimization και εβαλα απο μονο του να κανει αυτοματο οver clocking και μου εβγαλε μονο οτι μπορει να παει στα 4300 μονο.. εχω τον 4770κ και asus z87 deluxe ............. μηπος τον πιγε στα 4300 επειδι ακομα δεν εχο βαλει τιν καινουργια ψυκτρα μου;;;;; τι διαφορα εχει το ASUS 4 Way Optimization σε σχεσι με το overclocking του βιος;;;;;; αφου και αλλοι εχουνε τον 4770κ και την asus z87 deluxe και τον εχουνε παει εος και 4700 το overclocking που εκανε μηπως το εκανε με βαση την ψυκτρα που εχει ο 4770κ απο την μανα του;;;; εννοω αν βαλω την nepton coolmaster 280 μπορει να τον ανεβασει και παραπανω;;; μπορω να χρησιμοποισο και το βιος αλλα και το ASUS 4 Way Optimization ταυτοχρονος;;;; και αν ναι πος το κανω;;;; στο λινκ πος ανεβαινει στα 4800 και σε εμενα φτανει εος στα 4300 με το αυτοματο ASUS 4 Way Optimization¨΄΄΄;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asusz97 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 μπορει καπιος να μου το εκσιγισει;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Προφανώς διαβάζει και την θερμοκρασία,και ανεβάζει μέχρι εκεί που ο επεξεργαστής λέει στην μητρική ότι είναι ασφαλής μέσω eist κλπ.. Όλα τα Pc που έχω στήσει με καλές αεροψηξεις μέχρι 4.3 πάνε στο auto.και καλά κάνουν αφού πάνω απ'ολα υπολογίζουν την ασφάλεια του Hardware. Aν θέλεις ν'ανεβεις στα όρια του hardware που έχεις καλύτερα να μάθεις να το ορίζεις εσύ χειροκίνητα,και φυσικά να εξασφαλίσεις την ψύξη που χρειάζεται,για αυτό. Ουσιαστικά δεν έχουν καμιά διαφορά πέρα από την ονομασία και τον ορισμό που τους δίνεις εσύ λοιπόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asusz97 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 αφου και αυτος στο λινκ το ειχε στα 3.5 και με το προγραμα ανεβικε μονο του στα 4.8 δες το λινκ σε αυτον πος πηγε στα 4.8 ΄΄΄΄¨΄΄΄¨΄΄¨΄΄΄;;;;;;;;;απο τα 3.9..;;;;;;;;;;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 και το οτι το λεει καποιος σε ενα video τι παει να πει... πρεπει να ριξεις πολυ διαβασμα για να κανεις το overclock που θελεις και παντα μεσω του bios. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asusz97 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 ε τοτε πος το εκανε αυτος;;; δες το λιγο για να καταλαβεις τι εννοο.... ολα εινε απειρακτα στα 3.9 εινε to turbo boost opos o dikos mou και τον πιγε στο 4.8 δες το και πες μουσε αυτον πιγε στα 4.8 αυτοματα και σε μενα πιγε στα 4.3αυτοματα δες το video ligo.... exei ton 4770k kai tin asys z87 delyxe εχουμε τα ιδια με αυτον απλα δες το video σε παρακαλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 αρνουμαι να δω το video. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asusz97 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 γιατι αρνεισε΄΄΄΄΄΄¨΄΄΄;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Βρε μπαγασα δεν σου λέει κάτι οτι και τα 2 video είναι με mod υδροψηξη ? μόνο πόσο ανεβάζουν βλέπεις ? κλείσε και εσύ το eist και όποια άλλη επιλογή προστασίας του επεξεργαστή στην θερμοκρασία και πάτα το κουμπάκι να δεις που θα φτάσεις,αλλά αν τα τινάξεις όλα πες μετά το είδα στο Video,και ήθελα να κάνω το ίδιο.. Είπαμε το ένα βασικό από τα 4 σημεία είναι η θερμοκρασία που διαβάζει η μητρική για να ανεβάσει αυτόματα.Οι τύποι στα video έχουν φτιάξει την ιδανική συνθήκη μέχρι και κομμάτι επεξεργαστή θα έχουν επιλέξει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathisgtr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Κατι μου θυμιζει αυτο... http://www.insomnia.gr/topic/541371-cpu-throttling-max-15-overheating-detected/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Αν όντως υπάρχει αυτό το pc το λυπάμαι. Put it out of its misery Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα