sinikos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα. Έχω μια ιστοσελίδα και μια funpage στο fb. Γίνεται να εισάγω κάπως όμορφα όλο το header της Funpage μου και να έχει και like. π.χ. Η Funpage που χρησιμοποίησα είναι 100% τυχαία
XPHSTOS_ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Ξαναφτιάξτην...Δηλαδή πάρε την εικόνα και τα κουμπιά σε ξεχωριστά αρχεία εικόνων και κάνε την εικόνα που θέλεις εσύ, link για το funpage.Αλλά κάποιος άλλος εύκολος τρόπος δεν νομίζω να υπάρχει...
sinikos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Ξαναφτιάξτην... Δηλαδή πάρε την εικόνα και τα κουμπιά σε ξεχωριστά αρχεία εικόνων και κάνε την εικόνα που θέλεις εσύ, link για το funpage. Αλλά κάποιος άλλος εύκολος τρόπος δεν νομίζω να υπάρχει... Δεν καταλαβες. Δεν θελω να ειναι στατικη εικονα λινκ. Θελω να ειναι το κουμπι του fb. Δηλαδη αν στην σελιδα αλλαξω κοβερ να αλλαξει και στην ιστοσελίδα επισης να μπορει να πατησει ο αλλος μου αρεσει και αυτοματως χωρις να αλλαξει σελιδα να εχει γινει λικε στη σελιδα. Οπως το box widget του fb για τις sidebar. Επειδη ομως φαινεται κατι πολυ δυσκολο αυτο που θελω (απλα νομιζα οτι θα υπαρχει καποιος ετοιμος κωδικας οπως για τα like box), μαλλον θα το κανω με like box και θα παιξω με το width π.χ. στα 800px. Βεβαια τοτε δεν θα εχω cover αλλα fun faces αλλα τεσπα.
XPHSTOS_ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Αα! Κατάλαβα, αλλά πραγματικά δεν νομίζω να γίνεται κάτι τέτοιο... δεν το νομίζω να το επιτρέπει το API του facebook. :/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα