emirates Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Σκεφτομαι λογο ληξης του συμβολαιου μου με την forthnet 25 euro να παω στην cyta 18 ευρω το μηνα λογο που ειμαι ΑΜΕΑ ατομο...τι λετε θα εχω καλη συνδεση στο ιντερνετ κλπ? Ευχαριστω πολυ...
HadesGR Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Σκεφτομαι λογο ληξης του συμβολαιου μου με την forthnet 25 euro να παω στην cyta 18 ευρω το μηνα λογο που ειμαι ΑΜΕΑ ατομο...τι λετε θα εχω καλη συνδεση στο ιντερνετ κλπ? Ευχαριστω πολυ... Εάν έχεις ήδη καλή σύνδεση στην Forthnet , τότε θα έχεις και στην Cyta. Επίσης κάλεσε στην Forthnet και ζήτα καλύτερη τιμή.
peeperman Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Σκεφτομαι λογο ληξης του συμβολαιου μου με την forthnet 25 euro να παω στην cyta 18 ευρω το μηνα λογο που ειμαι ΑΜΕΑ ατομο...τι λετε θα εχω καλη συνδεση στο ιντερνετ κλπ? Ευχαριστω πολυ... Να έχεις υπόψιν σου οτι η CYTA έχει voip τηλεφωνία, οπότε όταν έχεις αποσύνδεση ή όταν εχεις διακοπή ρεύματος δεν θα έχεις τηλεφωνία.
Limerik Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Αν σου φαίνεται ακριβό της forthnet μπορείς να πας σε πιο φθηνό πρόγραμμα και να βάλεις με 15 ευρώ το μήνα με προπληρωμή ιντερνετ 24 mbps και σταθερό με χρέωση . όσο για τη σύνδεση ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος όταν αλλάζεις εταιρεία τι θα γίνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα