ofiole Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2003 Αν μπορεί κάποιος να μου λύσει μια απορία. Υπάρχει δυνατότητα το Outlook Express να συνεχίζει την λειτουργία του "παρασκηνιακά" (να φαίνεται στην taskbar) και να με ενημερώνει για κάθε καινούριο mail ?
Dark_son20 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2003 den to xrisimopio poli kairo.alla apo oti exw katalavei to outlook den menei online me to server sou kai etsi mono patontas to send-receive vlepeis ti exei erthei...
DimitrisKTM Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2003 Μπορεις να το βαλεις να ελεγχει καθε χ ωρα για emails.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2003 Nαι γίνεται. Κάνεις μία καταχώρηση στην registry και μπαίνει στο tray. Κάπου το έχω ξαναγράψει σε άλλο τόπικ τι ακριβώς πρέπει να κάνεις. Κάνε ένα search καλύτερα.
ofiole Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2003 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Αigea όταν λες να κάνω search τι εννοείς ? που να ψάξω ? αν το ξερεις σε παρακαλώ κάνε ένα κόπο να μου πεις πως γίνεται. σ'ευχαριστώ
damdim Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2003 Μέσω της Registry γίνεται μόνο για το Microsoft Outlook. Για το Outlook Express πρέπει να χρησιμοποιήσεις ξεχωριστό πρόγραμμα όπως: http://download.com.com/3000-2343-6804643.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.