Προς το περιεχόμενο

Tablet για χρήση Office

FilipposMD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με tablet, οπότε είμαι άσχετος. Πρέπει να αποφασίσω πολύ άμεσα για αγορά tablet και δεν προλαβαίνω να ψαχτώ όσο θα έπρεπε. Κάθε γνώμη/συμβουλή ευπρόσδεκτη.

Λοιπόν, εκτός από internet browsing/email/Skype, πρέπει να έχει όσο γίνεται περισσότερες δυνατότητες για δουλειά με Word/Excel/Powerpoint και να βλέπεις άνετα pdf. Επίσης να δουλεύει το dropbox.

Τιμή μέχρι και το φθηνό iPad φτάνουμε.

Α, έχω νόμιμη άδεια Office 2013, θα πιάνει για το tablet ή μόνο με Office 365 κάνεις δουλειά;

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν και οι περισσοτεροι εχουμε παρει το Toshiba Encore WT8-A-102,δες και το Tablet Lenovo Miix 2 (8" / 64GB / WiFi / Windows 8.1)

που εχει 64gb και να μην χρειαστεις να κανεις τροποποιησεις λογω χωρου δισκου..............εχει και αυτο τα office μεσα.

Επεξ/σία από dobro

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Α, έχω νόμιμη άδεια Office 2013, θα πιάνει για το tablet ή μόνο με Office 365 κάνεις δουλειά;

Ευχαριστώ.

Μονο το 365 σε android και ipad,ενω στα windows 8.1 tablet θα σου το δωσουν δωρο το office 2013(windows 8.1) ή ενα χρονο office 365(windows 8.1 with bing)!

Οσα εχουν windows 8.1 pro ή οποιδηποτε αλλο επεξεργαστη εκτος απο arm ή intel atom bay trail, δε παιρνεις το δωρο!

Επεξ/σία από ektor7

Προχθες το αγορασα , απο JohnLewis και γω….. τιμιοτατο για τα χρηματα του και η μπαταρια του (αν και δεν εχει στρωσει ακομα) μου βγαζει 6ωρακι με αρκετη χρηση. 

Προχθες το αγορασα , απο JohnLewis και γω….. τιμιοτατο για τα χρηματα του και η μπαταρια του (αν και δεν εχει στρωσει ακομα) μου βγαζει 6ωρακι με αρκετη χρηση. 

Έχεις και έξτρα μνήμη ή με τα 32GB;

Του εβαλα μια 32αρα που ειχα ξεχασμενη σε ενα συρταρι.  :-(

Σαν χωρο ελευθερο σου αφηνει περιπου 7gb για αρχεια και εφαρμογες δικες σου…. οποτε μια εξτρα καρτουλα αξιζει πιστευω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελεος που θα ασχοληθεί καποιος σε 8αρα οθονη με το office..... άλλο να το χρειαστεί καποιος εκτάκτως και άλλο να λεει ότι τον ενδιαφερει....και εσεις τωρα καθεστε και του προτείνετε 8αρι του ανθρωπου....

Ανθρωπε μου πανε κοιταξε κανενα 10αρι όπως το asus t100 να κανεις ανετη και σοβαρη δουλεια.....

Επεξ/σία από kostasfalcon

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...