Chiki-Chiki Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια σας απο χτες εχω ενα προβλημα με το λαπτοπ. Το λαπτοπ ειναι το λενοβο G500,το εχω γυρω στους 5 μηνες αγορα απο e-shop. Απο οταν το ειχα παρει λοιπον το λαπτοπ οταν το ανοιγα φυσιολογικα ακουγοταν ο σκληρος πριν ανοιξει κατα την διαρκεια που εβγαζε το λενοβο εκει που μπουταρει δηλαδη. Ολα τα λαπτοπ το κανουν αυτο νομιζω. χτες αφου εκλεισα το λαπτοπ και το ανοιξα παλι δεν ακουστηκε αυτο δεν εμφανιστηκε το λενοβο στην οθονη οπως παντα και απλα η οθονη ηταν μαυρη και δεν ανοιγε. Το δοκιμασα αρκετες φορες στο τελος ανοιξε κανονικα και τωρα απλα κλεινω το καπακι δηλαδη σε αναμονη και δεν εχω προβλημα το θεμα ειναι οτι αν το κλεισω θα συμβει παλι το ιδιο εγγυηση εχω, αλλα δεν ξερω αν ειναι καλα να το στειλω στο e-shop το φοβαμε λιγο..
SPANK Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Κοίτα μπορεις να δοκιμάσεις αν μπεις στο bios να τα βάλεις ολα στα default μηπως απλα εχει φάει καποιο κόλλημα , αφου εχεις εγγύηση ομως ας ειναι και στο eshop καλύτερα να το πας για έλεγχο 1
Euclides Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Οπωσδήποτε να το πας για έλεγχο όσο είσαι στην εγγύηση.
Peleus17 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Παίζει να τα φτύνει ο σκληρός. Γρήγορα για σέρβις!
Chiki-Chiki Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 τελικα παιδια το εψαξα και το βρηκα το προβλημα.. αυτο ακριβως : http://www.tricksforgreeks.com/2013/06/windows-8-part1-avast-antivirus.html 1
Alexis.Lar Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα, λοιπόν έχω κ εγώ το ίδιο λαπτοπ αγορασμένο απο eshop, ακούγεται αυτός ο χαρακτηριστικός ήχος του σκλήρου όταν ανοιγει κ όλη την διαρκεία που είναι ανοιχτο το λαπτοπ αλλά εμένα όταν πάει να ανοιξει κολλάει στο LENOVO screen και δεν κάνει τιπότα απολύτως. Μετά απο πααααρα πολλά ρεσταρτ ίσως να ανοίξει κάποια στιγμή. Προτείνεται κάποια λύση ή να το στείλω για service?
Euclides Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μην ρωτάτε τα αυτονόητα..... Ο δίσκος προφανώς τα έχει παίξει. Το συντομότερο στο service, για να μην χάσεις δεδομένα.
Alexis.Lar Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Λες να το στείλω ε?? Μόλις το έκανα back-up και format. Αν το συνεχίσει θα το στείλω αν είναι πίσω.
SPANK Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά οταν εχουμε εγγύηση και το λαμπάκι να εχει καεί απλα το στέλνουμε στο service 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα