GIORGARAS Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2003 Geia sas arxika piga na egatastiso to red hat sto partition pou exo ta windows afou pisteua oti tha ginontan ola automata, alal epeidi ebgale kati minimata kai ta eida ligo skoura, eftiaksa me to partition magic ena partition gia linux kai ena gia swap. kata tin egatastasi proxoraei ospou mou leei den mporei na brei to ( / ) partition ap'opou tha kanei boot. den ksero ti na kano kamia idea? kata tin egatastasi blepei kanonika ta partition alla den exo balei to partition tou linux active apo to partition magic giati fobamai an den mpei to linux tha meino me active keno partition. kamia apopsi? euxaristo poli!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIORGARAS Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2003 παιδιά έκανα μεγάλη βλακεία!!!!!!!!! Αν κάνω post σε λάθος topic παρακαλώ μεταφέρετε το, απλώς νόμιζα ότι έπρεπε να κάνω active to partition για το Linux με αποτέλεσμα να χάσω το partition των windows. Έκανα πάρα πολλές δοκιμές για να μπορέσω να επαναφέρω το partition ώστε να ξεκινάει από εκεί αλλά τίποτα. Δεν είχα και ιντετνετ για να μπω να σας ρωτήσω, έτσι έσβησα το partition του linux και έβαλα τα windows xp. Το θέμα είναι ότι το αρχικό Partition των windows xp δεν το βλέπω και επειδή έχω πολλά δεδομέν που δεν θέλω να χάσω έχετε να μου προτείνετε κάτι?? Θα πω απλώς ότι πριν με το fdisk το partition που δεν βλέπω έλεγε ότι ειναι non MS-DOS ενώ αυτό που έβαλα τα xp έλεγε NTFS. γίνεται τίποτα παιδιά? Ευχαριστώ πολύ!!! Σαν να μην μου έφταναν αυτά κόλλησα και τον blast τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.