Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Hijacker !

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω αν είμαι σε σωστό Φόρουμ αν όχι να μετακινηθεί, από χθες παιδεύομαι   με ένα Hijacker το Tlbsearch, ενώ μπόρεσα και το αφαίρεσα από την αρχική σελίδα όλων  των πλοηγών. Μου εμφανίζονται τώρα λέξεις μέσα στο κείμενο της σελίδας που ανοίγω, με μπλε χρώμα διπλά υπογραμμισμένες, πως μπορώ να το διώξω? Σας παρακαλώ  να με βοηθήστε . 

Επεξ/σία από fiwi
Δημοσ.

Κανε σε ολους του browsers που χρησιμοποιείς ενα clear cache cookies κτλπ

Το έκανα , πάλι εμφανίζονται .

Κάνε scan και με το Hitman Pro και Emsisoft Emergency Kit.

Θέλει και αυτά να τα τρέξω σε ασφαλή λειτουργία ?

Δημοσ.

Το έκανα , πάλι εμφανίζονται .

Θέλει και αυτά να τα τρέξω σε ασφαλή λειτουργία ?

Ναι το ιδανικό θα ήταν να τα τρέξεις σε ασφαλή λειτουργία.

Δημοσ.

το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι ενα format, και μετα το πρωτο που θα βαλεις στο λειτουργικο σου ειναι ενα καλο antivirus αγορασμενο και οχι free, δες στο avtest ποια ειναι τα καλυτερα

Δημοσ.

format για να βγαλει ενα text advertising ή οπως αλλιως τα λενε; οταν μου ειχε μπει ενα τετοιο μου ειχε οδηγιες για να το αφερεσω, αλλα δεν θυμαμε πως και φαντάζομαι δεν ειναι ολα ιδια

Δημοσ.

Αφού έκανα πρώτα  αυτό

Μπές σε ασφαλή λειτουργεία και κάνε scan με τα προγράμματα malwarebytes , adwcleaner και superantispyware

Μετά  αυτό

Κανε σε ολους του browsers που χρησιμοποιείς ενα clear cache cookies κτλπ

και μετά αυτό

Κάνε scan και με το Hitman Pro και Emsisoft Emergency Kit.

Αυτήν την στιγμή δεν εμφανίζετε τίποτα :D :D :D  , βέβαια έφαγα όλο το βράδυ και παιδευόμουν 2 ημέρες χωρίς αποτέλεσμα.

Να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον thomasG4 και τον SPANK  για την υπομονή τους .

το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι ενα format, και μετα το πρωτο που θα βαλεις στο λειτουργικο σου ειναι ενα καλο antivirus αγορασμενο και οχι free, δες στο avtest ποια ειναι τα καλυτερα

Έχεις δίκαιο για το Format αλλά μόνο και η σκέψη για κάτι τέτοιο με κάνει και αρρωσταίνω, θα είμαι πιο προσεκτική και θα δω τι θα κάνω με το antivirus.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...